banedeathmetal Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: Kad cemo na pivo Ilija? Quote
- Trinitus - Posted March 7, 2008 Author Report Posted March 7, 2008 Ma,moze kad god hoces ! Taman da opalimo pivo za vash album i za nash ! Quote
- Trinitus - Posted April 1, 2008 Author Report Posted April 1, 2008 Evo,malo pre mi je javljeno da je album odnesen na "stampanje" i da ce biti izdat za 3 do 4 nedelje max. Toliko za sada,javim uskoro sta se desava... Poz... Quote
banedeathmetal Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Evo,malo pre mi je javljeno da je album odnesen na "stampanje" i da ce biti izdat za 3 do 4 nedelje max. Toliko za sada,javim uskoro sta se desava... Poz... Bice piva, bice... Quote
- Trinitus - Posted April 2, 2008 Author Report Posted April 2, 2008 (edited) Auuu Bane,da nema tebe i josh par ljudi,ova tema bi bila na klisanskoj deponiji 'Ce da se leshimo na Vaginalnom ! Edited April 2, 2008 by - Trinitus - Quote
- Trinitus - Posted June 1, 2008 Author Report Posted June 1, 2008 Poz ljudovi, Evo samo da javim da je spot gotov,i da ce ga biti na netu za par dana ! Postovacu link ovde cim ga up-ujem na Tjub ! ZZ Quote
angel84 Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 ajde pozuri sa tim spotom,jedva cekam da ga vidim Quote
angel84 Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 daj neki ekskluzivni detalj special for me Quote
- Trinitus - Posted June 4, 2008 Author Report Posted June 4, 2008 www.myspace.com/sangreterna Na profilu mozete pogledati spot za pesmu "Eternal Sleep",bacite po koji komenta ako hocete. Hvala Jeleni i Borisu,i Miloshima Uzivajte ! Quote
Ninoslav Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Da ne trazite po spejsu, spot mozete pogledati ovde: ili ga downloadovati ovde (FLV format, 16 MB): DOWNLOAD Quote
- Trinitus - Posted June 4, 2008 Author Report Posted June 4, 2008 N stavicu spot sutra na rapid,pa skini. Poz Quote
angel84 Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 (edited) doslo i vreme da prokomentarisem spot FENOMENALNO ODRADJEN POSAO!!!!!Svaka cast momci Uspeli ste da me rastuzite,ovo je instrumental koji govori vise od milion reci!!!!Samo napred!!!! Edited June 4, 2008 by angel84 Quote
- Trinitus - Posted June 7, 2008 Author Report Posted June 7, 2008 (edited) 19.07.2008. Becej - Club "Floyd" NEKROPOLIS CONVICTION SANGRE ETERNA Vidimo se tamo ! Edited June 7, 2008 by - Trinitus - Quote
Draža Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 (edited) Bravo Kička, super spot, al što stavi instrumental 'bem mu lebac. Edit: Nema te gotičarke koja se neće rasplakati Edited June 7, 2008 by Draža Quote
- Trinitus - Posted June 7, 2008 Author Report Posted June 7, 2008 Ma,ispricam ti jednom zasto sam stavio instrumental. A za gothicarke- jbg,ko se rasplache - ima pivo od mene E,aj sad ovi alkoholichari,da vam vidim suze krokodilske. Prenesi to Evicu. Taj ce plakati ki lud,on bi i kewu prodao za pivo hahahahaha ! Quote
- Trinitus - Posted June 16, 2008 Author Report Posted June 16, 2008 Posto je bilo neke frke oko stampanja diskova,pa zato i kasnimo malo sa izdavanjem (izvinjavamo se),mada sumnjam da ovde ima bilo ko zainteresovan (ali,opusteno). Na sajtu label-a je pre neki dan ovo iskocilo. Vezano za spot,a u vezi albuma ja se nadam da ce biti za par nedelja. SANGRE ETERNA | VIDEO-CLIP READY Serbians SANGRE ETERNA have, just a few weeks before the release of their debut album “Amor Vincit Omnia”, released a video-clip of their track “Eternal Sleep”. A,ko nije video spot : moze to da uradi na ovom linku : Cujemo se uskoro. Quote
PuPaK Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Posto je bilo neke frke oko stampanja diskova,pa zato i kasnimo malo sa izdavanjem (izvinjavamo se),mada sumnjam da ovde ima bilo ko zainteresovan (ali,opusteno). Na sajtu label-a je pre neki dan ovo iskocilo. Vezano za spot,a u vezi albuma ja se nadam da ce biti za par nedelja. SANGRE ETERNA | VIDEO-CLIP READY Serbians SANGRE ETERNA have, just a few weeks before the release of their debut album “Amor Vincit Omnia”, released a video-clip of their track “Eternal Sleep”. A,ko nije video spot : moze to da uradi na ovom linku : Cujemo se uskoro. Bratko jel moz' da bacis spot na neki rapidshare za download!!?!?!? Quote
- Trinitus - Posted June 16, 2008 Author Report Posted June 16, 2008 moze,treba ovih dana da stavim. Youtube sjebao kvalitet i slike i zvuka,jbg ! Cim to odradim stavljam ovde link ! Quote
PuPaK Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 moze,treba ovih dana da stavim. Youtube sjebao kvalitet i slike i zvuka,jbg ! Cim to odradim stavljam ovde link ! Oke! Ja presluso ono na spejsu i do jajca je! :rockdevil: Quote
- Trinitus - Posted June 17, 2008 Author Report Posted June 17, 2008 http://rapidshare.de/files/39744143/Sangre...ideo_.divx.html Evo linka - lepa slika,lep zvuk Quote
PuPaK Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 http://rapidshare.de/files/39744143/Sangre...ideo_.divx.html Evo linka - lepa slika,lep zvuk Fala ve puno!!! Quote
- Trinitus - Posted July 1, 2008 Author Report Posted July 1, 2008 poz ljudi,evo da reknem i odjen Sajt benda je (90%) zavrshen, www.sangre-eterna.com Ima josh delova koji treba da se odrade,ali bice gotovo cim album izadje ! Quote
- Trinitus - Posted July 14, 2008 Author Report Posted July 14, 2008 (edited) OBAVESTENJE !!! Svirka u Beceju je pomerena za 09.08.2008. Tako da se gledamo tada ! Znachi : 09.08.2008. Club "Floyd" - Becej NEKROPOLIS SANGRE ETERNA CONVICTION Edited July 14, 2008 by - Trinitus - Quote
Mita Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 preslusah vas na spacey i sasvim ok zvuci ali mi je malo smesan naziv albuma ali inace suport Quote
- Trinitus - Posted July 15, 2008 Author Report Posted July 15, 2008 Spanska serija,a ? Thx u svakom slucaju ! Quote
Recommended Posts