Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Pozdrav ! :wink2:

mora,mora :pivopije:

evo cekam da mi jave s kojim bendovima sviramo,pa da lupim ovde informacije.

ali za sada samo mogu da kazem da ce sigurica biti promocija albuma,tako da cemo deliti sve i svashta !

Posted

Da,zaboravih da kazem...

Zavrshili smo snimanje novog albuma,ostao samo josh mix koji ce biti gotovo za jedno 2-3 nedelje do kraja decembra cemo vec poceti da saljemo promo diskove labelima.

Eto,mali info dok ne izadje A.V.O. album,a kad nadjemo label za drugi onda cemo bachiti info na net i pesme,kricemo sve do tada kako bi smo odradili promociju ovog prvog.

Toliko od mene, srecan Vam prvi decembar !

:pivopije:

Posted (edited)
17.12.2008. Beograd - Club "Dangooba"

METAL SOUND FESTIVAL

DOOMRASH

EUTHERPYA

SOUND ELEVEN

SANGRE ETERNA

Prva promocija "Amor Vincit Omnia" albuma u Beogradu,delicemo svashta nesto. Dodjite da gothicarimo tugedr !

:pivopije: Edited by - Trinitus -
Posted

Sad sam pogledao malo vaš sajt i mogu reći da mi se sviđa kako zvuči bend i dobre su vam kompozicije, za razliku od patetičnog spota čiji scenario nisu mogli da povade ni snimatelj, ni montaža (ili režija, kako kome drago). Šta će vam ono ljudi u životu? Snajka koja trčkara za mladićem, pa se nešto tripuju, pa opet zajedno do kraja veka. Bolje da ste se snimili samo vio muzičari u garaži ili nekoj šumi kako svirate, nego što ste pravili scenario.

Ovo su naravno, dobronamerne kritike, ne mislim ništa loše i želim bendu sve najbolje, a možda se i prošetam na svirku, obzirom da mi se zvuk sviđa.

Posted (edited)

Ma,opusteno matori,nisi ti ni prvi,a ni poslednji,a i svaki put je kritika dobro doshla.

Eto cisto da svima pojasnim :

Imali zakazano snimanje i pevach nas je napustio na prcokevu vremena pre snimanja spota,tako da nisam hteo da ispadnem debil i da na njegove snimljene vokale na pesmama ja izvodim kerefeke i da se gubim. Zato smo morali da odradimo takav spot kakav jeste i posto se potrefilo da imamo instrumentalnu numeru na albumu morali smo snimiti spot za istu i da pricu pravimo i smishljamo na snimanju. A spot nas je izashao nula para,tako da kakav god da je - nama je dobar jer smo dobro proshli,nazalost nece svako tako misliti jer nije on morao da se cima koliko i mi,nego je samo otvorio browser i otishao na youtube.Ali opusteno nadoknadicemo vam sledece godine,za drugi album cemo snimiti 2-3 spota , ali o tome tek posle izlaska "A.V.O." albuma.Nije da se vadim ili sl. ,nego nikad niko nije pitao.

Hvala na kritikama bro' pomaze to nekad !

Edited by - Trinitus -
Posted
nazalost nece svako tako misliti jer nije on morao da se cima koliko i mi,nego je samo otvorio browser i otishao na youtube.

Znam ja da je najlakše otvoriti you tube i kritikovati, naspram cimanja oko snimanja spota. Htedoh da kažem da je nekada bolje samo snimiti muzičare kako sviraju stvar i to brzo, dinamično i lepo izmontirati u produkciji (naravno, treba da i snimatelji znaju šta rade i da ima puno dobrih kadrova) i tako može da ispadne ekstra zanimljivo za gledanje iako nema nikakve radnje. A nisu ni neki strani spotovi ništa posebno, mada mnogi od njih umesto priče imaju samo motive (tipa, devojka okrenuta leđima gleda u horizont) i tim motivima pokušavaju da dočaraju neku simboliku, pošto več nemaju nikakvu ideju za priču. :) Ali i to može da ispadne zanimljivo, to miksanje (samo njima) simboličnim kadrovima sa muzičarima.

U svakom slučaju, vidimo se možda na svirci. :da:

Sve najbolje!

Posted

Ma,opusteno matori,razumem te.

Mada,evo, ja ti iz iskustva kazem,uvek bi se nashao neko ko bi pitao " A zasto ona gleda u horizont? Zasto nema price? " :) hahah,al jbg,zato kazem uvek je kritika dobro doshla. Navikli smo :)

Dodji,delicemo diskove i zajebancije !

Posted
uvek bi se nashao neko ko bi pitao " A zasto ona gleda u horizont? Zasto nema price?

Onda mu ti kažeš "Kako ne razumeš? Ne gleda u horizont, ona je slepa. Glup si, ne razumeš ti umetnost". :) :) :)

Ajd'. :pivopije:

Posted

METAL SOUND KONCERT:

Danguba 17.12.2008.

Početak u 21:30h

SANGRE ETERNA Dark metal (promocija albuma "Amor Vincit Omnia")

DOOMRASH (Sentenced, Paradise lost+autorske)

EUTHERPYA Neo Classic Gothic metal

SOUND ELEVEN Modern metal

Ulaz: 100 din

:rockdevil::pivopije:

METAL SOUND KONCERT:

Danguba 17.12.2008.

Početak u 21:30h

SANGRE ETERNA Dark metal (promocija albuma "Amor Vincit Omnia")

DOOMRASH (Sentenced, Paradise lost+autorske)

EUTHERPYA Neo Classic Gothic metal

SOUND ELEVEN Modern metal

Ulaz: 100 din

:rockdevil::pivopije: