DramatisPersonae Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 32. Decembar na pomolu. Nove godine nema. I sunce u ponoć eksplodira U šarenim bojama praskozorja. Tog prokleto samog 32. Decembra. I poslednje igre, svetla i tmine Jer sutra dolazi, iako je vreme stalo. 23. II 2003
tovar Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 ne znam zasto, ali svidja mi se. konfuzno je, nabacano, nelogicno, nerazradjeno, ali mi se svidja. pogadja nekako. i lici mi na poslednju novu godinu nikola amanitija.
DramatisPersonae Posted December 27, 2005 Author Report Posted December 27, 2005 Da,i meni je simpatichna, al' mi je ipak ova najomiljenija: Pogled na svetlu Sija senom sete Jednog lista na vetru I moje gladi ubijene. Polomljeni pogled Dugo čekaće Svoju krv da oteče Nazad u vene. Moja sahrana Samo za tebe.
Some_girl Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Vala RESPECT za ovo!!! Nemam rechi koliko je dobro...
Machka Naopachka Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 meni se prva dopala, druga manje vishe. u stvari kraj prve ma, super.
Милица Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 Pogled na svetlu Sija senom sete Jednog lista na vetru I moje gladi ubijene. Polomljeni pogled Dugo čekaće Svoju krv da oteče Nazad u vene. Moja sahrana Samo za tebe. wow.... i prva mi je dobra,ali ova....covece.... sta ti radis,to je nestvarno... kao se zove ta druga? (jos se nisam oporavila od shoka...)
DramatisPersonae Posted December 27, 2005 Author Report Posted December 27, 2005 Dobro je, alo ljudi bre, plashite me tim vashim odgovorima... Druga nema ime, al' se moze zvati onako kako pochinje, tj. sa prvom rechju kojom pochinje...
Elizabeth Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 32. Decembar na pomolu. Nove godine nema. I sunce u ponoć eksplodira U šarenim bojama praskozorja. Tog prokleto samog 32. Decembra. I poslednje igre, svetla i tmine Jer sutra dolazi, iako je vreme stalo. 23. II 2003 Wow Aj sto deluje nabacano, ali ostavlja utisak i tera te da stavis prst na celo...
blondie Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 dobro je. nisam se nasmijala. ozbiljno, ok - procitah. to je to. ali da je extra, predobro i sta vec - jeste, samo ako se poredis sa gomilom govana na ovom dijelu foruma. mada mislim da ne bi smio/smjela.
DramatisPersonae Posted December 27, 2005 Author Report Posted December 27, 2005 (edited) ma bice meni 32. Decembar sa 300 kinti u dzepu pa sve do petog kad je plata... Pu jebem ti internet! A shto se pesmice tiche, ne ostavlja ona utisak neshto jachi nego druge, nego je samo kraca pa je vi mozete porobnije propratiti... tj. pokushavati je tumachiti. tj. naci vishe sebe nego u nechemu shto je vishe opisano. tj. zvuchnije vam ostavlja dojam jer je kratka. ma shta ja koji kurac gledam ovo kad ne znam ni da chitam!?? @blondie: smeo Edited December 27, 2005 by DramatisPersonae
Recommended Posts