Archibald Reiss Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Jos jedna od mene, napisana negde tokom 2004. (ako se dobro secam ) Naslov mozda se ne slaze sa textom... ali kada napisem nesto ne volim da menjam posle... znaci nista komercijala ~~Drifter and the queen~~ (© Power Lines studio, 2004. BGD) I like the winter time 'couse it's cold Cold as in my heart But I guess this time it's all over No more jelaousy for her No matter what's her name I'll just say goodbye and walk away I've been hidden in the shadow of this town for so long I've been tryin' to find something real But it seems there's no meaining, no point for me Some people are just born happy, Others are like me, drifters in the night I'm just a loner on the run And I wondered for so long Through the fields of a world gone cold Only God knows why But there's no one with a pure heart Once upon a time I had my chances But I've been gone in so many places And throw it all away All I felt was an inner suffering Like a rainy worm who eats you from inside Now all that I can see, all that I can feel Is one more chance fading away It's not so hard to see I'm a blind man with eyes wide open.
Shamandalie Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Jako je tesko napisati komentar za ovako nesto....citas redove, pronalazis se u njima, sitaucije kroz koje prolazimo i stihovi koji posle svega ostaju....emocije pretocene u poeziju... Some people are just born happy, Others are like me, drifters in the night Sta na kraju reci posle ovakve recenice....Otvoriti sirom oci i nadati se svojoj sreci...koja negde postoji.
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 (edited) nisam znao da si andrkavr gothicharka.... sudeci prema slici cini mi se da sam te nabo sluchajno u prolazu u voodoo-u....nebitno, zenske osobe cesto lice..... Edited January 5, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent
mrtva Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 bvd zalazish u voodoo...e pogotichario si se i ti... bon jovi gledala sam te 2 puta uzivo...sve dobre utiske ima... ps: HAVE A NICE DAY...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 nema veze, nije tamo samo gothic....
Shamandalie Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 nisam znao da si andrkavr gothicharka.... sudeci prema slici cini mi se da sam te nabo sluchajno u prolazu u voodoo-u....nebitno, zenske osobe cesto lice..... Undercover goticarka??? Nemam pojma, mozda je bio neki mo klon, ili Natasa Bekvalac. Ipak, mislim da to nije za ovu temu, treba otvoriti na "Sve i Svasta" nesto poput "Slucajni susreti u mracnih hodnicima domacih klubova".
Archibald Reiss Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 bon jovi gledala sam te 2 puta uzivo...sve dobre utiske ima... ps: HAVE A NICE DAY... Gde to... kad sam nastupao na Vembliju '95? Hvala hvala.... have a nice day too emocije pretocene u poeziju... You know what I mean
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 (edited) Undercover goticarka??? Nemam pojma, mozda je bio neki mo klon, ili Natasa Bekvalac. Ipak, mislim da to nije za ovu temu, treba otvoriti na "Sve i Svasta" nesto poput "Slucajni susreti u mracnih hodnicima domacih klubova". pa bilo bi to previse, mada licila je na tvoju sliku iz profila, al' opet slike su nepouzdane cesto.... da, andrkavr gothicharka mislih vezano za tvoj komentar na pesmu.... Edited January 6, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent
mrtva Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Gde to... kad sam nastupao na Vembliju '95? Hvala hvala.... have a nice day too pa mislih na pravog bon jovia... ne...nego sa te gledala ovdje gdje se nalazim...
Archibald Reiss Posted January 7, 2006 Author Report Posted January 7, 2006 pa mislih na pravog bon jovia... ne...nego sa te gledala ovdje gdje se nalazim... sta, ja kao nisam pravi? moja pesma vam mirise na gothic... ili kako vec.... tja... moratju da menjam koncepAt...
Shamandalie Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Nemoj ti da pises gothic, drzi se svog stila i koncepta. Sacekaj da ja okacim neku svoju gothic pesmu, pa da zadovoljim svoje "undercover" gothic sklonosti....
Archibald Reiss Posted December 18, 2006 Author Report Posted December 18, 2006 Jako je tesko napisati komentar za ovako nesto....citas redove, pronalazis se u njima, sitaucije kroz koje prolazimo i stihovi koji posle svega ostaju....emocije pretocene u poeziju... Sta na kraju reci posle ovakve recenice....Otvoriti sirom oci i nadati se svojoj sreci...koja negde postoji. Steta sto se mnogo cesto prolazi kroz te situacije A definitivno ostaju stihovi. Jedino to ostane da se secas na nekoga. A sreca postoji negde... daleko... onaj ko je jednom izgubi tesko je povrati
Recommended Posts