Guest Pirate Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Jel gledao neko sinoc emisiju Bunt na RTS-u II. Emisija u celosti bila posvecena Obojenom Programu. Sta posle rece, ....? Jedan je Obojeni, jedan i jedini . Quote
GirlAnachronism89 Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Nisam gledala tu emisiju... Ali se zato spremam za koncert... Karta je 400 dinara, a mene zove prvi red! Ah, Kebra.. Quote
Џонсон ph 5.5 Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 prekosutra svirka... jbt, jedva cekam evo bas sad mi ide Ovaj zid stoji krivo-strasan bend Quote
Minerva_SD Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Trci macka ja je hvatam stavio sam gosta ispred ljubomorni televizor! Quote
GirlAnachronism89 Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Sad se vratih sa koncerta..Bash je bilo dobro.. Quote
Џонсон ph 5.5 Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 aha, odlicno je bilo svirali su sve najjace pesme i Kebra je carina! Quote
GirlAnachronism89 Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Skroz je bio super zavrshetak koncerta(pre bisa) kad su odsvirali "Ja hocu te"... Quote
Zaki Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Imam CD "Verujem ti jer smo isti" (Metropolis Records, 1994.) u odlicnom stanju. Ako je neko zainteresovan, nek se javi na pm. Quote
extreme Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Obojenii ne bih slusao ni u stanju teskog pijanstva, mada ih negde cenim!!! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Ma meni je Kebra sav divan.... Obozavam Obojeni program! je li to neka ironija? Kod ovoliko nakaradnih bendova ne mogu da razlucim ko je stvarno faN, a ko se zajebava posto je uzasno.... Quote
salebghouse Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Novi stari Obojeni Program Obojeni Program se nedavno vratio iz Holandije, gde je sa producentom Borisom Mladenovićem snimio nove verzije niza svojih ranijih pesama. "Mi smo mogli na jedan veoma ležeran način da prikupimo stare pesme, da ih malo upakujemo i gotova stvar", kaže lider Branislav Babić Kebra za Popboks. "Međutim, pitanje je koliko je to fer i prema samim pesmama kao i vremenu u kome živimo", objašnjava Kebra. "Na kraju krajeva, koliko je to dobro prema nama kao izvođačima. Mi te pesme sviramo danas na jedan sasvim drugačiji način i zato smo morali baš takve da ih snimimo. One su za nas samim tim sasvim nove pesme i tako ih doživljavamo." Grupa je zabeležila 23 pesme i 5 remiksa; tonski snimatelj bio je Mile Ćirić, a za mastering se pobrinuo Zlaja Hadžić. Kebra najavljuje da će novo izdanje, verovatno u narednih mesec-dva, biti objavljeno na vinilu i kao besplatan download - CD, dakle, nije u planu. Na pitanje o budućnosti grupe nakon što je dugogodišnji proces ispisivanja reči NOVI SAD početnim slovima albuma okončan, Kebra kaže: "Budućnost je nepredvidiva, samim tim i zanimljiva." "U suprotnom bi bilo veoma dosadno", kaže Kebra. Lider Obojenog Programa programa 24. marta će sa svojim crtežima učestvovati u likovno-književno-muzičkoj večeri u Domu kulture Studentski grad, uz Slobodana Tišmu (književnost) i Trance Balkan Desorganisation (muzika). remiksi...videcemo,obecava.ali,NEMA DISKA!mnogo jaka fora sad slusam najvaznije je biti zdrav,super album Quote
Zaki Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 I bolje, vinil je ipak najbolji nosač zvuka. To se mora imati! Quote
GirlAnachronism89 Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Igračke se voze levom rukom je ^^ Quote
Vule iz Kule Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 E sad cu bas da iskopam ovu temu na vrh da isprovociram zadrte metalce. Obozavam ovaj bend, i stvarno mi nije jasno otkud tolika mrznja prema njima od strane metal populacije. (Doduse, ni Kebra ne ostaje duzan, uzvraca mrznju prema metalcima!) Pa meni se cini da ne postoji nista na svetu sto metalci mrze vise nego Obojeni Program! Bilo bi zaista lepo kada bi neki shvatili da u muzici nije sve u jebozovnim solazama i savrsenim vokalima. 1 1 Quote
iron will Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 Kebra Је л' то онај што је снимао рекламе за педере? Quote
VoivodBG Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 cisto da dignem temu, promenise postavu, milos i dragan su napustili bend, u grupu je usao kao drugi basista bebec. nove slike i najave koncerata na bendovom sajtu. Quote
VoivodBG Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 5. novembar u gun club-u. Nova postava Obojenog Programa premijerno u Beogradu! Pretprodaja karata po ceni od 800 dinara od 1.oktobra u kafeu Sikarica i prodavnici ploca Pinball Wizzard records( tc Eurocentar, Makedonska 30). Quote
lemmy sixx Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Nova postava,staro smece.U svakom slucaju,na koncertu se ocekuje kompletno rukovodstvo LDP-a. 3 4 Quote
Мајор Гашпар Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Дај се мало истолерирај, не. Quote
Bernard Panasonik Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Obojeni program je jedan od najboljih domaćih bendova, prva dva albuma su suva remek-dela, a i kasnije je bilo sjajnih momenata. Ako budem mogao rado bih pogledao ovu postavu sa dva basa. Bebec je isto vrlo bitan muzičar za Novi Sad. 1 Quote
NeChrist Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 jel sad uživo sviraju stare pesme u starom stilu (original) ili novom (ovaj novi album gde su sve pesme više electro ili koji već đavo)? Quote
Recommended Posts