Black~Cat Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Ubistvo Da, stojim sa druge strane, kao i uvek. Da li bi te moji koraci podsetili na nešto? Da li bi te moje oči zaustavile na mestu, Ili bi otišao bez osvrtanja na prošlost? Kako vreme prolazi i osećanja blede, Srce slabije kuca prateći nevreme, A sećanja posvećena tebi polako tonu U more laži i potrošene energije. Nikad više se neće pokrenuti Onaj osećaj ljubavi što vreo je bio Samo onda kada prizor bi poznati U mojoj duši latice ruže otvorio. Ali srce i dalje laže i uverava telo, Mrak u meni pretvara u prividnu svetlost... Ipak, sve što jednom beše u njemu Sada je trulo i sahranjeno zajedno sa tobom.
VOJVODA Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Sa druge st5rane, sa druge strane jastuka...
Ivan_Creed Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Boli me.. boli meee... boli meee uspomeenaaa.. Nemam jaaa... nemam jaaaa srce od kameeenaaa....
darijus Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Ubistvo Da, stojim sa druge strane, kao i uvek. Da li bi te moji koraci podsetili na nešto? Da li bi te moje oči zaustavile na mestu, Ili bi otišao bez osvrtanja na prošlost? Kako vreme prolazi i osećanja blede, Srce slabije kuca prateći nevreme, A sećanja posvećena tebi polako tonu U more laži i potrošene energije. Nikad više se neće pokrenuti Onaj osećaj ljubavi što vreo je bio Samo onda kada prizor bi poznati U mojoj duši latice ruže otvorio. Ali srce i dalje laže i uverava telo, Mrak u meni pretvara u prividnu svetlost... Ipak, sve što jednom beše u njemu Sada je trulo i sahranjeno zajedno sa tobom. aj crkni vise.
Vitamin K Experience Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Darijuse, je li to furaš Howard Sterna na avataru?
darijus Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Darijuse, je li to furaš Howard Sterna na avataru? naravno... pobogu... pa sta drugo...???
Vitamin K Experience Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Znam da je Howard, nego hoću da logujem svoj rispekt prema tom činu. Dakle. *Rečima neopisiv rispekt*
darijus Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Znam da je Howard, nego hoću da logujem svoj rispekt prema tom činu. Dakle. *Rečima neopisiv rispekt* sad se spremi... nosim se mislju da bacam 12$ mesecno na sirius... samo da bih mogao da ga slusam...
Vitamin K Experience Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Aaaaaaaaaaaaaaa!~ Ja sam već neko vreme zbunjen njegovim Vagina Cornerom. I žao mi je što ne mogu da ga slušam .. baah... Ali stvarno si mi probudio želju da ga i ja stavim na avatar. I da nabavim film o njemu koji jurim neko vreme. Dođavola.. odo ja na torrente sada...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 iskreno s eponadah da je pesma sucide note, al' ne lezi vraze....
Black~Cat Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 (edited) iskreno s eponadah da je pesma sucide note, al' ne lezi vraze.... E, pa onda bi naslov bio "Samoubistvo", zar ne? Neverovatno je kako možeš više biti spopadan od strane ljudi koje ne poznaješ nego od onih koji te znaju i koji imaju razloga da te šikaniraju I, inače, prestanite da se jebeno hvatate za svaku moju reč. Edited January 6, 2006 by Angel of Sorrow
Black~Cat Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 aj crkni vise. Hmmm...gde to živiš? Vračar? Nemoj da ti maca dođe na vratanca...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 i u'vati za pishu.... pa mozda suicide note u drugom licu, shta znam.... prestani da jebeno pises reci.....
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 za koga? zavrsices u instituciji?
Black~Cat Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 za koga? zavrsices u instituciji? Verujem da ću završiti zakopavajući tvoj grob ako ne prestaneš da mi spamuješ temu. Mislim da su to već dovoljno uradili tvoji istomišljenici.
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 nemoj da mi incorporated zakopamo tebe alive....
blondie Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Verujem da ću završiti zakopavajući tvoj grob ako ne prestaneš da mi spamuješ temu. Mislim da su to već dovoljno uradili tvoji istomišljenici. a ima nas bas ko pljeve, a? pa dobro.. pogrEsi covek, mozda sam i ja nekad zlzlzlzlzlz..... nadam se da tebe nisu zlostavljali.
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 nikad kasno nije mozda je ovO reakcija unapred mozda ce tek da je zlostavljaju....
AGGRESSOR55 Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Ubistvo Da, stojim sa druge strane, kao i uvek. Da li bi te moji koraci podsetili na nešto? Da li bi te moje oči zaustavile na mestu, Ili bi otišao bez osvrtanja na prošlost? Kako vreme prolazi i osećanja blede, Srce slabije kuca prateći nevreme, A sećanja posvećena tebi polako tonu U more laži i potrošene energije. Nikad više se neće pokrenuti Onaj osećaj ljubavi što vreo je bio Samo onda kada prizor bi poznati U mojoj duši latice ruže otvorio. Ali srce i dalje laže i uverava telo, Mrak u meni pretvara u prividnu svetlost... Ipak, sve što jednom beše u njemu Sada je trulo i sahranjeno zajedno sa tobom. Znaci pesma je totalni raspad 1. strofa sadrzi bezvezna pitanja 2. strofa je cista glupost. more potrosene energije? secanja posvecena nekome? 3. strofa je nebuloza 4. strofa gora od trece sad pokusavam da provalim sta si htela pesmom da kazes...
darijus Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Hmmm...gde to živiš? Vračar? Nemoj da ti maca dođe na vratanca... ... and you're like...8...???
Vitamin K Experience Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 and you're like...8...??? No, she was 8 in first movie. In this sequal she is more 18 than ever.
darijus Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 No, she was 8 in first movie. In this sequal she is more 18 than ever. kao porucen...juce je bio howard na cnn-u... kod lary king-a tacnije... kakav bog... show na sirius-u pocinje u nedelju...i imace covek cela dva kanala za sebe...sa 24h programom...tuzna je istina(saznao je sinoc...)...mi to ne mozemo da slusamo...pa sve i da platimo... onda bolje da menjam opstinu.
Vitamin K Experience Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 I know, its a curse @ Ivan_Creed Ne, nisam siroma'... samo živim u bulja zemlji
Recommended Posts