Jump to content

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nisam ljubitelj

ali kako mozete da pljujete ovde ko sumanuti a na ostalim gotik kashama da kulirate... marsh spameri, ostatak ovog foruma vas cheka laugh.gificon_razz.gif

Posted

Ono, my love story opet. Razumem ja to sto si ti zensko i sve, ali ... ne moras ti obavezno da pises balade.

Suny, brate pusti devojku, nije zanimljivo nju zezati. A i vi ostali, sta ste se koji kurac okomili, napisala je losu pesmu, i ? Nije to razlog da spamujete temu. Uostalom sta koji kurac radi onaj retardirani Lestate? Zasto ne cisti ove spam postove?

Posted
@ Ivan_Creed

Ne, nisam siroma'... samo živim u bulja zemlji

Ma, mislio sam u odnosu kako ljudi i nasta trose pare, nije prilika.. osim ukoliko individUJa JE racionalna i zna kako da raspolaze sa 'ekonomskim sredstvima', u smislu da se ne trosi za cigare ako se nema ili zaradjujem 200e a potrosim 350e.. tako nesto!

Mada, mozes da pises Hauadu i sredice nigga nesto.. icon_wink.gif

Posted

Ok, ne morate da urnishte svaku temu no.gif

Nije u redu.

Devojka pokushava i nastoji da se popravi, a ukoliko ne dobije konstruktivne kritike, nece to ni uspeti.

Ono shto ti zameram- sama pesma je napisana u takvom duhu da su rechi : energija, lazh... previshe rogobatne, nekako se prosto ne uklapaju.

Previshe je nekako "pricham ti prichu" ,tj kao da si doshla i svojoj ortakinji preprichavala kako si svu energiju utroshla u kretena.

Banalno predstavljam, ali otprlike.

Posted
E, tvoje agrokriptično pisanije me ubija u pojam icon_smile.gif

Hvala za prelog da pišem crnji Hauardu icon_smile.gif

Ja mislim da imas sanse da ako mu pises da nesto uradi! Reci nesto u fazonu kako si pod opresijom za free speech ili tako nesto - u njegovom fazonu.

I izbaci R kada izgovaras njegovo ime, pa znas valjda da je on nigga-jew iz NY i kaze Haaua(u)d.. icon_wink.gif

@VeronikaJeUSadoMazoFazonuIOnaToVoliDaPrimenjuje - tema je urnisana samim time sto je otvorena. icon_da.gificon_wink.gif

Posted
Nemoj da ti maca dođe na vratanca...

Stekaro! Zasto meni ne posaljes macku. Bolje macora, Leposava je u celibatu poslednjih pola godine, trebaju mi macici.

Posted
Ubistvo

Da, stojim sa druge strane, kao i uvek.

Da li bi te moji koraci podsetili na nešto?

Da li bi te moje oči zaustavile na mestu,

Ili bi otišao bez osvrtanja na prošlost?

Kako vreme prolazi i osećanja blede,

Srce slabije kuca prateći nevreme,

A sećanja posvećena tebi polako tonu

U more laži i potrošene energije.

Nikad više se neće pokrenuti

Onaj osećaj ljubavi što vreo je bio

Samo onda kada prizor bi poznati

U mojoj duši latice ruže otvorio.

Ali srce i dalje laže i uverava telo,

Mrak u meni pretvara u prividnu svetlost...

Ipak, sve što jednom beše u njemu

Sada je trulo i sahranjeno zajedno sa tobom.

Pa ok za neki Dara bubamara (sta vec ) gotik fazon

Gotima ce da se svidi, pogotovo ovo "Sada je trulo i sahranjeno zajedno sa tobom"

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...