Black~Cat Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 (edited) No, she was 8 in first movie. In this sequal she is more 18 than ever. Good guess... Edited January 6, 2006 by Angel of Sorrow
Black~Cat Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 nemoj da mi incorporated zakopamo tebe alive.... Buried alive by love....
metalia Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Smooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vitamin K Experience Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Metaaaaaaaaaaaaaaaaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Timmmmyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mjaua Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 nisam ljubitelj ali kako mozete da pljujete ovde ko sumanuti a na ostalim gotik kashama da kulirate... marsh spameri, ostatak ovog foruma vas cheka
Anarki StarScream Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Ono, my love story opet. Razumem ja to sto si ti zensko i sve, ali ... ne moras ti obavezno da pises balade. Suny, brate pusti devojku, nije zanimljivo nju zezati. A i vi ostali, sta ste se koji kurac okomili, napisala je losu pesmu, i ? Nije to razlog da spamujete temu. Uostalom sta koji kurac radi onaj retardirani Lestate? Zasto ne cisti ove spam postove?
Ivan_Creed Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Verujem da ću završiti zakopavajući tvoj grob ako ne prestaneš da mi spamuješ temu. Uuuuuuu jeboteee.. :ШОК:
Ivan_Creed Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 @ Ivan_Creed Ne, nisam siroma'... samo živim u bulja zemlji Ma, mislio sam u odnosu kako ljudi i nasta trose pare, nije prilika.. osim ukoliko individUJa JE racionalna i zna kako da raspolaze sa 'ekonomskim sredstvima', u smislu da se ne trosi za cigare ako se nema ili zaradjujem 200e a potrosim 350e.. tako nesto! Mada, mozes da pises Hauadu i sredice nigga nesto..
Vitamin K Experience Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 E, tvoje agrokriptično pisanije me ubija u pojam Hvala za prelog da pišem crnji Hauardu
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Ok, ne morate da urnishte svaku temu Nije u redu. Devojka pokushava i nastoji da se popravi, a ukoliko ne dobije konstruktivne kritike, nece to ni uspeti. Ono shto ti zameram- sama pesma je napisana u takvom duhu da su rechi : energija, lazh... previshe rogobatne, nekako se prosto ne uklapaju. Previshe je nekako "pricham ti prichu" ,tj kao da si doshla i svojoj ortakinji preprichavala kako si svu energiju utroshla u kretena. Banalno predstavljam, ali otprlike.
Ivan_Creed Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 E, tvoje agrokriptično pisanije me ubija u pojam Hvala za prelog da pišem crnji Hauardu Ja mislim da imas sanse da ako mu pises da nesto uradi! Reci nesto u fazonu kako si pod opresijom za free speech ili tako nesto - u njegovom fazonu. I izbaci R kada izgovaras njegovo ime, pa znas valjda da je on nigga-jew iz NY i kaze Haaua(u)d.. @VeronikaJeUSadoMazoFazonuIOnaToVoliDaPrimenjuje - tema je urnisana samim time sto je otvorena.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 (edited) @ivan creed - ima tu istine Edited January 7, 2006 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 eeeeeeeeee. pa u tome shto si rek'o.
Милица Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Po meni je ova pesma praznjikava,uopste ne ostavlja neki jak utisak kada se procita...Ne svidja mi se bas nesto..
VOJVODA Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Nemoj da ti maca dođe na vratanca... Stekaro! Zasto meni ne posaljes macku. Bolje macora, Leposava je u celibatu poslednjih pola godine, trebaju mi macici.
Zagrivuk Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Ubistvo Da, stojim sa druge strane, kao i uvek. Da li bi te moji koraci podsetili na nešto? Da li bi te moje oči zaustavile na mestu, Ili bi otišao bez osvrtanja na prošlost? Kako vreme prolazi i osećanja blede, Srce slabije kuca prateći nevreme, A sećanja posvećena tebi polako tonu U more laži i potrošene energije. Nikad više se neće pokrenuti Onaj osećaj ljubavi što vreo je bio Samo onda kada prizor bi poznati U mojoj duši latice ruže otvorio. Ali srce i dalje laže i uverava telo, Mrak u meni pretvara u prividnu svetlost... Ipak, sve što jednom beše u njemu Sada je trulo i sahranjeno zajedno sa tobom. Pa ok za neki Dara bubamara (sta vec ) gotik fazon Gotima ce da se svidi, pogotovo ovo "Sada je trulo i sahranjeno zajedno sa tobom"
Ivan_Creed Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Ali je zato Dara Bubamara bombonica za lokalne sirovine!
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 e, sonjice, malo je kontradiktorno da se zoves 'dark', a da na slici stojis nasmejana za reklamu za colgate herbal....
blondie Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 meni se ne dopada... siris negativnu atmosferu
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 smaras kreativne umove sonja jebo te....
Recommended Posts