Black~Cat Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Kraj Veče pada. Krošnje se nišu zloslutno. Sedim na klupi ponovo sama, Dok pepeo moje cigare truli na lišću uvelom. Pogled mi pada na moju opuštenu ruku I vene što već behu presečene horizontalno. Sećam se razloga koji me odvedoše u depresiju I tvog pogleda koji me je kroz snove progonio. Sada se sve čini nebitnim... I tvoja uteha, i tvoja ljubav, i tvoj dodir... Dugo me ništa nije dotaklo, Moje srce je slepo i želi večni mir. E sad, doživljaj bi bio potpun da je u pitanju groblje, al' ko veli da vas poštedim...
шмизла Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 I vene što već behu presečene horizontalno. Sećam se razloga koji me odvedoše u depresiju a da se vratish na engleski? nishta lichno, ali.... p.s. You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message
Black~Cat Posted January 5, 2006 Author Report Posted January 5, 2006 a da se vratish na engleski? Samo htedoh dokazati zašto je to pametnije...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 horizontalno? mnogo je, deluje k'o prevodjenje sa engleskog i to bukvalno....losa ideja.... al' kraj (nazalost) nije blizu.....
Black~Cat Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 horizontalno? mnogo je, deluje k'o prevodjenje sa engleskog i to bukvalno....losa ideja.... al' kraj (nazalost) nije blizu..... Iskreno, nisam htela da tako zvuči, ali jbg... Samo ga ti dozivaj, možda ne dođe meni na vrata...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 da da, bice koD prvog komsije....
negative creep Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Mnogi prave gresku sekuci vene horizontalno! Fora je u tome da treba vertikalno..ako vec hoces...
blondie Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 inace, ocemo jos - svidja mi se ova poezija....... zdrzavam dah.
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 treba seci ziGzaG....
AGGRESSOR55 Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 ej zivote, ovo previse vuce na depresiju, a one vene imaju tendencije da prevazidju erotske price one gothic rockerke samo tako nastavi
Black~Cat Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 (edited) Mnogi prave gresku sekuci vene horizontalno! Fora je u tome da treba vertikalno..ako vec hoces... Poenta i jeste u tome da nisu sečene vertikalno... @ Blondie - Znači ti si preuzela moju "kultnu izjavu" u svoj potpis? Edited January 6, 2006 by Angel of Sorrow
Black~Cat Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 Il ja rekoh nešto? Concerning my every word...?
Elizabeth Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Mnogi prave gresku sekuci vene horizontalno! Fora je u tome da treba vertikalno..ako vec hoces... Da, i da ne zaborave da to rade u mraku da se ne poplase krvi... ali najsigurnije je usput uzeti i malo tj. malo vise lekova..neki najjaci Phenobarbiton, recimo, prekomerna doza i tako...taj mi je prvi pao na pamet...ali izdaje se samo na dupli recept... malo muvajte kod psihijatra pa ce vam dati vec neke lekice... ono, za svaki slucaj.
Machka Naopachka Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 angel of sorrow, sad se vec zajebavash.
Генеральный Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Kraj Ако ми донесеш личну на увид има да ти приредим масажу која ослобађа депресије, стреса и у изузетним случајевима - чукљева...
Black~Cat Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 angel of sorrow, sad se vec zajebavash. Kako si pogodila?
Ivan_Creed Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Jel naslov oznacava kraj tvojih pJesama?
Vic Rattlehead Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Izvini, ali pjesma je kita. Jedino nečem vrijedi zandnja strofa, donekle.
Black~Cat Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 Jedino nečem vrijedi zandnja strofa, donekle. Yeah, I know. The last is always the best.
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 pa i da se zezas razlika ne postoji....
Милица Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Ako si ovo napisala iz zajebancije-odlicna zajebancija!!! A ako si mislila ozbiljno-
fabled oak Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 (edited) ne svidja mi se Edited January 12, 2006 by black_swan
Dark Princess Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Znash kako,svidjaju mi se zadnja dva stiha.Imaju efekta. A ostalo...shta ti mislish o svojoj pesmi?
Recommended Posts