Lucio Holocausto Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Osim što se dobija utisak da je dotični preminuo, zbog stalne upotrebe past tense-a Znaci nisam jedini koji je pomislio ovo... Sto se tice sastava OK je... samo da si manje koristio onih cenzurisanih reci ...
Drska Glupost Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Jesam Sto? Samo utvrdjujem cinjenicno stanje, povezujem informacije Ovo sad zvuci manijacki Opusteno, brate, samo utvrdjujem znam li nekog sa foruma sticajem okolnosti ili bar iz prica Krivo je more
Мајор Гашпар Posted January 16, 2006 Author Report Posted January 16, 2006 Kao prvo traze te neki matorci sa nosem u obliku sestice, da porazgovarate. Bolje nego kao ti i Ceda Jovanovic veciti studenti. Kao drugo, hrkljush. Brate, nisam imao nameru da te tu sad na forumu vredjam..kao najgori. Ne znam zasto se sad tu kao cimas...Dobro znas da si mi kod P. noz u ledja zabio. Da li ste se sastajali sa Dusanom Spasojevicem? -Pa, ne! Naravno da nisam! jea
Мајор Гашпар Posted January 16, 2006 Author Report Posted January 16, 2006 Samo utvrdjujem cinjenicno stanje, povezujem informacije Ovo sad zvuci manijacki Opusteno, brate, samo utvrdjujem znam li nekog sa foruma sticajem okolnosti ili bar iz prica Krivo je more A ti si?
Courtney Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 (edited) Kao drugo, hrkljush. Edited January 18, 2006 by Courtney
Drska Glupost Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 A ti si? Brate, i ja sam se to pitao celo leto, stalno sam bio pijan, nisam znao ko sam. Imao sam turisticku turneju od Ulcinja do Herceg Novog, i gde god da sam zaglavio, bese previse alkohola.
Мајор Гашпар Posted January 20, 2006 Author Report Posted January 20, 2006 Kako nam se putevi ne ukrstise
Мајор Гашпар Posted January 21, 2006 Author Report Posted January 21, 2006 ODINN Mnogi su me pitali kakav je odin drug zato cu vam napisati text dug Stanujemo zajedno u Hajduk Stanka dva'es i dva i znamo za net zezanja sva Rosic Sasa za drugare Sale to mi je rekao i znao sam da nema sale Zivi u nekom selu..ni sam mu ne zna ime kaze boli ga kurac da se ponosi time AsimptotA ga zna jer je u poseti bio i on vam moze reci price dio kakav je odin, jel voli da igra igrice video i da li mu se kao covek svideo i kao fazon ovo ono rekao mu je da mrzi Joko Ono i govnjive Bitlse kraljeve rokenrola sve to je rekao i jeo virslu rola Studira sa mnom vec 4 godine i blek metal ce slusati i dogodine Pisace pesme o klanju male dece i oko 7 puta ici ce u ve ce ref. Odin voli debele kucke za bulje bi hteo da ih uhvati oberucke da prica ortacima kako je jebao ribu od sto kila i posle joj kaze:"Odjebi droljo i ziva bila" Moj ortak Odin jede salamu za koju ne daje puno para kosta samo sto tri'es i cetri dinara valjda je parizer pileci mozda je nesto drugo, ne mogu sa sigurnoscu reci al nije gladan kako mnogi kazu jebem im mater sto o ortaku lazu Kristi i Anita mu se smeju jer noci dugacke gace on je fin momak i na faxu zvaku ne zvace Ima olovku koja mastilo ne pusta retko se sisa, kosa mu je gusta al zato uredno odrzava bradu i cuva novcanik da mu ne ukradu jer je izgubio tri 'iladarke i otad' je naucio za mnoge varke ref. Odin voli da cita debele knjige spava do 12 i nema neke brige za ribu ne mora da stipendiju odvaja on znanje na usta usvaja On je rasista kao i mnogi moji drugari nikada travu ne pomislja da vari nije narkomancina ko ovi sa psihologije naucio je u srednjoj lekcije iz ekologije priroda njemu dala je i lepo i ruzno i kad te gleda onako tuzno ti znaj da se perunu klanja i da paganske zrtvenike sanja Takav je Odin, na drug stari on jednostavno nikad ne stari za jebene kritike on ne mari i kad je klosar i kad je gospodin on je uvek Sasa Odin ref. Odine care ti ne pusis cigare ispricaj nam price stare o nekim ribama sa YUmetala mi cemo ti reci hvala Voli vruc burek i to pizza "Bitan je stav", njegova je deviza Mrzi euro jer voli marku nemacku na grudima nosi proletersku znacku Zeli da sljaka za skromnu platu da zaradi kao karic na salatu a ne u menzu da jede svakog dana kapiram da mu je tamo jeftina hrana zovu ga roditelji, stari, oni ga vole najvise sestra takodje, mozda malo vise al nema veze nikad nije smor kad ide na fax uvek je spor uvek kasni jer voli da spava dugo oni mu poveruju, a mi znamo da je nesto drugo da do kasno uvece on Spice Platinum gleda jebao bi tamo sve odreda I to je to u sustini Odin je takav i u sirini i visini Na kraju moram jos nesto reci Odin je kul takoreci
Helle Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Citam, cHitam i opet se vracam na doticHnu rijec ''MENZA'' Ama sta Vam je to menza!? Zamen!? ''Odine care ti ne pusis cigare ispricaj nam price stare o nekim ribama sa YUmetala mi cemo ti reci hvala'' kralju, Sinovac-ye8es mi sve NAJACHI SI!
Мајор Гашпар Posted January 21, 2006 Author Report Posted January 21, 2006 Sinovko, menza ti je mesto gde se, recimo, studenti hrane. Zato se kaze:"Jebes studenta koji nije u menzi jeo"..
Helle Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Sinovko, menza ti je mesto gde se, recimo, studenti hrane. Zato se kaze:"Jebes studenta koji nije u menzi jeo".. A ok-sad znam, e pa hvala na obvrazlozenju! Ziv bio, brate! Ove textove o ODINN-u su nenormalno dobri stvarno, pun si ideja-ama zakon si! Svo moguce posHtovanje, Sinovac! Keep it comming!
Helle Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Sinovko, menza ti je mesto gde se, recimo, studenti hrane. Zato se kaze:"Jebes studenta koji nije u menzi jeo".. A ok-sad znam, e pa hvala na obvrazlozenju! Ziv bio, brate! Ove textove o ODINN-u su nenormalno dobri stvarno, pun si ideja-ama zakon si! Svo moguce posHtovanje, Sinovac! Keep it comming!
Мајор Гашпар Posted January 21, 2006 Author Report Posted January 21, 2006 (edited) Sinovko, kako je u Dojclandu? For Deustchland i shed a tear, for the land you held so dear for the hardships you must face and the problems you must face Deustchland, oh Deustchland, my heart it’s bleeds for you strength to you my comrades, for those who still stand true Kad si vec tamo, prevedi za ortaka ovo edit: mislim na nemacki. Edited January 21, 2006 by Rumenige
Helle Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Sinovko, kako je u Dojclandu? Preye8eno je! De navrati ponekad, i sam znasH koliko si samo dobro-dosHao! Sve za tebe Sinovac, evo: Für Deustchland verschütte ich einen Riss, Für das Land haben Sie so lieb gehalten, Für die Mühsale müssen Sie und die Probleme gegenüberstehen, denen Sie gegenüberstehen müssen Deustchland, ach blutet Deustchland, mein Herz, die es ist, für Sie Kraft zu Ihnen meine Kameraden, für die die stilles Gestell wahr! To bi trebalo da bude to!
Мајор Гашпар Posted January 21, 2006 Author Report Posted January 21, 2006 ' date='21. 1. 2006, 07:50'] Mile, idi igraj domine sa Pinocheom Idi pusi tompus sa Kastrom i Vucelom.
Мајор Гашпар Posted January 21, 2006 Author Report Posted January 21, 2006 Preye8eno je! De navrati ponekad, i sam znasH koliko si samo dobro-dosHao! Sve za tebe Sinovac, evo: Für Deustchland verschütte ich einen Riss, Für das Land haben Sie so lieb gehalten, Für die Mühsale müssen Sie und die Probleme gegenüberstehen, denen Sie gegenüberstehen müssen Deustchland, ach blutet Deustchland, mein Herz, die es ist, für Sie Kraft zu Ihnen meine Kameraden, für die die stilles Gestell wahr! To bi trebalo da bude to! Da vidim nekako da iskombinujem..da dodjem..da gledam fuzbal Puno danke za prevod
Helle Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Da vidim nekako da iskombinujem..da dodjem..da gledam fuzbal Puno danke za prevod E da, prvenstvo fuZbala kod mene za 130 i nesHto dana! Nema na cHemu!
Courtney Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Brate, i ja sam se to pitao celo leto, stalno sam bio pijan, nisam znao ko sam. Imao sam turisticku turneju od Ulcinja do Herceg Novog, i gde god da sam zaglavio, bese previse alkohola. sta, i ti si iz jagodine?
Drska Glupost Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 A htela bi da znas Jesi li to ti na avataru ili u potpisu? Rumenige, pohvatao sam dole u Crnoj Gori neke price o tebi, ti si Vlada, je li?
Мајор Гашпар Posted January 23, 2006 Author Report Posted January 23, 2006 Rumenige, pohvatao sam dole u Crnoj Gori neke price o tebi, ti si Vlada, je li? Jesam, jesam..
Recommended Posts