Мајор Гашпар Posted April 17, 2006 Author Report Posted April 17, 2006 Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo. Marina* Medjunozje puno mesnatih oblina iz nozdrva curi tona masnih slina o radosti fine decijih oblina bejase nabrekla curica Marina Marinaaaa. Marinaaa jebes se, jebes se, jebes se sa svima Marinaaaa, Marinaaa jebes se, jebes se, jebes se sa svima Pobegla od kuce, u svadji je sa svima smrdi i kurva se kraj zeleznicke stanice u jebanju nikad nema graniceee Marinaaaaa. Marinaaaa.... Dete je na putu, para vise nema sta ce biti s tobom niko pojma nema Imala si decka, roditelje... (ovde ide pauza pred sutku)DOM!! Zasto nisi, zasto nisi skakala na mom?! Marinaaaaa, Marinaaaaaa *posveceno ortakinji iz srednje skole
Мајор Гашпар Posted April 17, 2006 Author Report Posted April 17, 2006 Do kurca...evo sutra cu svjevati pjesmu o Nelsonu..Obecavam mu vec tisucu godina.
Мајор Гашпар Posted April 19, 2006 Author Report Posted April 19, 2006 (edited) Nelson Obucjarella ------------------------- Rodio se u paklu komunizma i dobro je znao sta je udbaska cizma ali nema veze, on je s osmehom robijao 27 godina se sa desnicarima vijao Mnogi su trazili slobudu za Obucjarellu zeleli su da ga opet vide na delu Nikada u Reichstag nece krociti i ko zna da li ce u nesto umociti Radio je svasta i sve za partiju za Kardelja, Marksa i ostalu bratiju Upoznao se sa Krcunom jednog lepog dana i posle sebe video preko TV ekrana rukov'o se on i s komandantom Savom posle mu je puskom stajao nad glavom pomogao rad partizanske eskadrile i sve partizanke bile su mu mile Nelson Obucjarella...celicna pesnica komunizma Nelson Obucjarella...stameni borac protiv rasizma Zeleo je da ima bracu africku da s njima cini klasu radnicku Nesvrstane je voleo vise od keve omladinu obrazovao za puteve leve negirao je postojanje rasa i oterao me u materinu istog casa kada samo vodili duge dijaloge on je primao tuddje naloge 'Ugacizu ti fasinjarsku glavu Nelson obucjarella je uvek u pravu! Debeli Todor kod kladionice te ceka ceo MegaTrend ce tebi da se cereka!' Nelson Obucjarella...u srcu mu srp i cekic Nelson Obucjarella...nije k'o Asimptota djetic <Zli_0bucjar> mnogi su trazili <Zli_0bucjar> slobodu <Zli_0bucjar> za nelsona (govor izmedju solaze) Sa Asimom i Celom je obrazovao prelaznu vladu i kao Lenjin pustio bradu Uvek za akciju, da osvoji svet jednom je Baaldu sjebao net B92 je njegov drugi dom ziveo je i umrece kao svaki Rom Podelice rado pljesku sa njima zato sto je dobar drug sa svima Borice se za prava cigana sto posao nemaju sto prose na ulicama i na njima dremaju oni ce njemu biti zahvalni uvek ortaci njemu odani Nelson Obucjarella...Ce sa Dorcola Nelson Obucjarella...to je njegova parola Nelson Obucjarella...postenijeg coveka svet nije sreo Nelson Obucjarella...u Marksa i Engelsa on se kleo Edited April 19, 2006 by Rumenige
[4] Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Nelson 0bucjarella posle 27 godina robije... konacno mogu da uzviknem: SLOBODA!!! delim pljesku sa ciganima, plakacu za prava madjara
Ω Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 @miwe svaka cast druze, nisam sumnjao u tvoje kvalitete
Kelebrijana Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 nadam se da cu jednog dana posetiti njegovo selo I SA NJIME ZAJEDNO U NEKOM KAFANSKOM WC-U IZDRKATI KURAC ILI POJEBATI NEKU PETNAESTOGODISNJAKINU----------PEDOFILSKI NEMA STA----------------- Dok su ljudi ovde ochekivali da prochitaju kako je umro, ja sam nestrpljivo ochekivao kako cesh isprichati da je jebo ovcu, kozu, itd. jbt, ja sam stekla utisak da cjes do kraja price recji kako si se zaljubio u zlatka. hm...ovakvi komentari nemaju veze sa tekstom vec se danas sve vrti oko ljubavi, vatanja, sexa.... mislim sve je to ok ali napravite temu za to nego prica e veoma lepa i citljiva pisana bez ikakvog filozofiranja vec onako kako jeste sto mi se veoma svidja mada ima nekih meni nepotrebnih delova tipa koliko je kostala soba nesto uvek teba da se izostavi cisto da i citaoci imaju posle o cemu da razmisljaju
Msungo Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 da al to je samo pod pretopstavkom da chitaoci umeju da razmishljaju...
Мајор Гашпар Posted April 20, 2006 Author Report Posted April 20, 2006 Kurce...sledeca je pesma o tebi.
Álvaro Recoba Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Морам да кажем да су песме са претходне стране чист квалитет .
FromTheMIndOfASickPeople Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 hahaha eli zedru sta radish ovo koji kurac ?
Rüzgar /değişik/ Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Mislim da ce to biti jedan od jacih radova
Helle Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Kurce...sledeca je pesma o tebi. Samo ti, Sinovac.... a mogao bi ladno koju i meni da posvetisH! Za Cara 14/88!
Мајор Гашпар Posted April 26, 2006 Author Report Posted April 26, 2006 hahaha eli zedru sta radish ovo koji kurac ? Pisem neki kurac...
Recommended Posts