dimmu1 Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 stigao sam samo preslushati an overdose of death.. i nije loshe definitivno cu veceras preslushati i ostale albume Quote
White Man Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Само сам свратио да кажем да сам преслушао Hell On Earth и да сам се одушевио јер је албум стварно моћно ненормалан и нема једне једине секунде одмора. У почетку сам се мало истриповао кад сам прочитао да имају блек метал утицаје (највише вокали) али добро, није страшно. Најјача песма ми је Send The To Hell, мада су све страва. Сад само да преслушам и овај нови албум, видим сви га већ хвале. А кад сам већ ту, хтео бих да препоручим и једну одличну шпанску трешерицу за коју сам јуче чуо: AGGRESSION - Thrashing Your Brain. Скроз јебачки звук, catchy рефрени, готивне мелодије, bay-area утицаји (на тренутке подсећају на Ulysses Siren) itd. Значи, ликови цепају за све паре! Quote
Grobodan Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 Svidza mi se novi album. Standardna ludnica. Nuke the cross Quote
Ranis Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 super bend...odmor za glavu...bash mi prijaju u zadnje vreme... glupi ali mocni punchlineovi Quote
Јарослав Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 што се мене тиче, могу рећи само: ФЕНОМЕНАЛАН БЕНД!!! Overdose of Death је феноменалан! по мени, засада најбољи! Quote
RNA Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Увек био. Пре пар година је успео да окупи поставу за живе наступе, али се иста стално мења. Quote
F4R15 Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 To je 100x pametnije...a dobro mu ide kao one man Quote
Jevrosima Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 overdose of death je ooodlican...sledi preslusavanje starijih radova.... Quote
Теша Тешановић Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 odlican bend,volim kada metal zvuci pankerski Quote
Grobodan Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Nova pesma: http://www.youtube.com/watch?v=j-ZRhAjZ2H0&feature=player_embedded Conjure and Command will be out July 19 on Relapse Quote
lemmy sixx Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Pa ovo je za neverovati...ovo je zaista dobra pesma.Koji kurac bi ovom anonimusu pa je napokon uradio nesto sto valja.Bas je dobra stvar. Quote
Ranis Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 haha...nemoj tako...nisu neki vrh bend...ali imaju dobrih stvari 1 Quote
Grobodan Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Pa ovo je za neverovati...ovo je zaista dobra pesma.Koji kurac bi ovom anonimusu pa je napokon uradio nesto sto valja.Bas je dobra stvar. Preskocicu neke delove posta mozda je caka u tome sto je okupio lik ful bend. Quote
lemmy sixx Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 (edited) Priznaj,ne umes da citas,zato i preskaces.Eeee,ode nama zdravstvo u kurac... Edited May 5, 2011 by lemmy sixx Quote
Grobodan Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Moze biti, mada pre bi bilo da vidim samo ono sto zelim da vidim. Quote
dimmu1 Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 jos jedna nova pesma.. http://www.youtube.com/watch?v=25JiM_5n_Kc 1 Quote
Grobodan Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 Stigao mi promo novog albuma, ne znam sad hoće li se Lemiju svideti jer mi nije jasno što mu se samo jedna pesma svidela ali ovo je standardni Toxic Holocaust we all know and love, doduše možda za nijansu sporiji nego inače ali to je to. Bitch je apsolutni hit izdanja! Quote
banne_marduk Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 http://getmetal.org/thrash-metal/6938-toxic-holocaust-conjure-and-command-2011.html Quote
Talvi Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Dobro prangija ovaj novi. Vidim da ga čak i na Blabbermouth-u reklamiraju, sad će Toxic postati komercijala. Quote
Ranis Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 na prvo preslushavanje bash dobar album...josh malo samo da udje u ushi...dobra i produkcija...sirovo, a opet masno 2 Quote
lemmy sixx Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Stigao mi promo novog albuma, ne znam sad hoće li se Lemiju svideti jer mi nije jasno što mu se samo jedna pesma svidela ali ovo je standardni Toxic Holocaust we all know and love, doduše možda za nijansu sporiji nego inače ali to je to. Bitch je apsolutni hit izdanja! Pa svidela mi se jedna zato sto sam samo jednu i cuo.I zbog toga sto je pesma dobra.Jednostavno.Stil je stil,ali dzaba mu ako je pesma sranje.I ova Bitch nije losa.Nista posebno,ali ok je.U principu,muzika nije toliko sirova i punkoidna kao na starijim izdanjima,a bas to sto nema toliko punk elemenata meni i odgovara..Dacu sansu novom albumu. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted July 18, 2011 Report Posted July 18, 2011 Ovo je odlicno,skroz je dostojan svog predhodnika,slusace se definitivno !!! 1 1 Quote
Morphy Posted July 19, 2011 Report Posted July 19, 2011 http://getmetal.org/thrash-metal/6938-toxic-holocaust-conjure-and-command-2011.html Ne znam zasto, ali ne radi ti link Bane. :/ http://www.mediaboom.org/347353-toxic-holocaust-conjure-and-command-2011.html Skida se album, ne ocekujem nista posebno... Ovaj uvod u Birth je takav Ausgebombt. Quote
Recommended Posts