Sinstrel Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Kupio sam ga u Budimpesti onomad kad ti nisi ishao... Dimmu Quote
kojan Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 Nemoj me podsecati na to molim te Jel ima negde da se nabavi album kod nas? Quote
Sinstrel Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 Pazi to je Nuclear Blast izdanje mozda ga je Rock Express uvezo, proveri... Quote
Sinstrel Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 To vazi u slucaju da trazis original (koji treba imati) a ako ti je sve jedno mogu i ja da ti narezem, javi se.... Quote
... Posted March 22, 2004 Report Posted March 22, 2004 Коначно преслушах један њихов цео албум. Фино звучи. Quote
tovar Posted March 23, 2004 Report Posted March 23, 2004 i vise nego fino, bas mi se ne vadi iz playera poslednjih dana... Quote
diluvium Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 Sto se tice pevaca na turneji ce biti pevac iz For My Pain/Reflexion Juha Kylmanen Quote
Chlan 787 Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 na poslednjem cd-u ima i obrade (I Just) Died In Your Arms-Cutting Crew-a ...ali mi je pesma opet bolja u originalu... Usudili su se da obrade tu pesmu? Sve bih ja njih ... Quote
Sinstrel Posted April 5, 2004 Report Posted April 5, 2004 Da ali prvo ces morati da se obracunas samnom Quote
Vampiria Gothica Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Pa bas i ne lice na HIM...tacnije- uopste ne lice... Ali se zato mogu porediti sa Nightwish... heretizam meni su slični sa himom i entwine,imam samo all eternitiy i to je ok album....čisti love metal. od pjesama je definitvno in the heat of the night *lol* ali znate da je to obrada.... Quote
Chlan 787 Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Ne znam zasto, ali meni je najgotivnija njihova pesma Together Complete. Quote
tovar Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 heretizam meni su slični sa himom i entwine,imam samo all eternitiy i to je ok album....čisti love metal. od pjesama je definitvno in the heat of the night *lol* ali znate da je to obrada.... nabavi i druga 2 albuma, predivni su. steta sto su se raspali. Quote
Sinstrel Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 (edited) Ahm... raspali Koliko je meni poznato iz benda je otisao pevach i nasli su mu zamenu. Odakle ti to da su se raspali? Edited April 12, 2004 by AzzA Quote
tovar Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 dodje mu na isto / slicno dok se ne dokaze suprotno... tj. da sa novim pevacem mogu da zvuce bar jednako dobro... za mene se i stratovarius raspao kad je otisao kotipelto... Quote
Sinstrel Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 Huh to li je... taman sam mislio da su se STVARNO (ne bukvalno ) raspali Quote
diluvium Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 "Jape's new band is called Tiaga.The members are: Jape-vocals Juppe(J-P Sutela,ex T/D/F)-guitar Alli(T/D/F)-guitar Santtu(ex New Dawn Foundation,ex T/D/F drum tech)-drums Juska(ex HIM, New Dawn Foundation)-keyboards." Quote
Chlan 787 Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 "Jape's new band is called Tiaga.The members are: Jape-vocals Juppe(J-P Sutela,ex T/D/F)-guitar Alli(T/D/F)-guitar Santtu(ex New Dawn Foundation,ex T/D/F drum tech)-drums Juska(ex HIM, New Dawn Foundation)-keyboards." I da pogodim, svirace love metal...? Quote
Sinstrel Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 Ne razumem... pa u Tiagi ce svirati skoro svi iz To/Die/For, osim klavijatura?! What's the fucking point? A T/D/F postoji jos uvek... ko ce tu sad da svira... nista mi nije jasno?! Quote
tovar Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 nije ni bitno, cela prica je pocela neke '97 ili '98 kad je HIM maznuo klavijaturistu ispred nosa T/D/F. koliko sam skontao, stara postava T/D/F je zadrzala samo Alli-a, basistu i bubnjara, a Jape i Juppe su u novom bandu. voleo bih da cujem kako to zvuci. Quote
DevouredSoul Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 Nisu loshi, mada ih ne volim neshto preterano. Deluju mi nekako neozbiljno, kao parodija neka. Shta znam... Quote
tovar Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 laki, taintovan si! uskoro ces biti trve gothikkk pozer Quote
Recommended Posts