Apeiron Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 laki, taintovan si! uskoro ces biti trve gothikkk pozer Trudim se, trudim Quote
DevouredSoul Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 Ok, sa mnom defitinitvno nshto nije u redu Quote
The Eagle Nature Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 Ne znam zasto, ali meni je najgotivnija njihova pesma Together Complete. Sto je najcrnje taj album i nije los , bar ne sviracki(stavise dobar je) ...ali pevac ....NEPODNOSLJIV JE .......(nemam nista protiv tih goth vokala ali onaj lik stvarno zvuci mnogo lose) Quote
Kent Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 sta je, bre, tu crno!? prvi album je vrh, drugi takodje, treci je cudniji... ljudi su prvi pomesali goth rock i gay pop 80.-ih, a pevac je u tom stilu... vrhunska ideja i odlicno sprovedena zamisao... steta jedino sto ovaj bend zasluzuje mnogo vise paznje od one koju je dobio... delimicno krivica i u HIMu lezi.... immortal love sa epiloguea... to slusajte... poz Quote
tovar Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 sta je, bre, tu crno!? prvi album je vrh, drugi takodje, treci je cudniji... ljudi su prvi pomesali goth rock i gay pop 80.-ih, a pevac je u tom stilu... vrhunska ideja i odlicno sprovedena zamisao... steta jedino sto ovaj bend zasluzuje mnogo vise paznje od one koju je dobio... delimicno krivica i u HIMu lezi.... immortal love sa epiloguea... to slusajte... poz immortal love razvaljuje... Quote
Sinstrel Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 (edited) Ja ne znam zasto se ljudima ne dopada Jape-ov (kako mu je gluuupo ime) glas... mislim nije nesto najbolje sto sam cuo ali covek je krajnje originalan i dobro peva. Boja glasa mu je malo "unjkava" sto je karakteristicno za neke bendove s pocetka goth rock-a. Na poslednjem albumu malo peva sa vise muda pa cak onako malo urla dok peva ponekad lici na neki thrash vokal Inace meni su mnogo gotivne njihove solaze, jeste da su komercijalne/melodicne ali brate mili cujem solazu a ne neku dosadnu demonstraciju necije brzine pri sviranju gitare (O o look at me Am so faaast ) Edited April 19, 2004 by AzzA Quote
The Eagle Nature Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Inace meni su mnogo gotivne njihove solaze, jeste da su komercijalne/melodicne ali brate mili cujem solazu a ne neku dosadnu demonstraciju necije brzine pri sviranju gitare (O o look at me Am so faaast ) To stoji.Gitara je inace sasvim fina Quote
Apeiron Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Immortal Love jeste odlicna, ali ja sam vise za by the book gothic varijantu u vidu Crimson Twins Quote
Kent Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Ta je by the book samo tako! Anos De Dolor sa Jaded-a im je, probably, i najbolja stvar! Bas je prejaka... Quote
Sinstrel Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Ona tema iz "Crimson Twins" mene malo podseca na In Flames... ona harmonija me valjda podseca, nemam pojma "Jaded" je najjaca stvar na istoimenom albumu! Quote
Chlan 787 Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 immortal love razvaljuje... Kad smo vec kod tog albuma... Gde si, Kojane, da mi vratis kasetu (pozajmljenu pre godinu i po dana) na kojoj se nalaze pesme sa Epilogue-a?!? Quote
Sinstrel Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Skinuo sam sa net-a par novih pesama za predstojeci album... to su navodno demo snimci i sta da vam kazem. Malo su izgubili na kreativnosti... Pesme nisu lose ali nisu nista specijalno. Jape ce pevati i na ovom albumu i onda definitivno se posvecuje svom novom bendu, Tiaga od koje takodje imam par pesama i koje zvuce kao ne komercijalni HIM. Quote
Woodcutter Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Bend koji sam zavoleo,uz,hm,In The Heat Of The Night!Generalno mi se svidja sve sto rade!Ima kvaliteta,i poprilicno je originalno.Epilogue im je jedan od boljih albuma,bar meni,zbog malo metal-electronice! Quote
tovar Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 Skinuo sam sa net-a par novih pesama za predstojeci album... to su navodno demo snimci i sta da vam kazem. Malo su izgubili na kreativnosti... Pesme nisu lose ali nisu nista specijalno. Jape ce pevati i na ovom albumu i onda definitivno se posvecuje svom novom bendu, Tiaga od koje takodje imam par pesama i koje zvuce kao ne komercijalni HIM. sto se tiaga-e tice, sta si ocekivao kad je biv. klavijaturista HIM-a u prici? Quote
Luciette Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 hm.... Ja posedujem samo jedan album, i mislim da nisu nista posebno. Da, svakako da podsecaju na HIM. Nisam znala to za klavijatiristu. Quote
Sinstrel Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Pa bash i ne podsecaju na HIM Po meni skroz pogresno poredjenje! Entwine je blizi HIM-u nego T/D/F! Quote
tovar Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 entwine je HIM iz DS&BH ere samo sa jako ruznim i antipaticnim pevacem. zato verovatno nista nisu uradili, iako su sasvim pristojan i blago ljigav band. T/D/F je svakako malo ostriji od HIM-a. Quote
Dani Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Bend koji sam zavoleo,uz,hm,In The Heat Of The Night!Generalno mi se svidja sve sto rade!Ima kvaliteta,i poprilicno je originalno.Epilogue im je jedan od boljih albuma,bar meni,zbog malo metal-electronice! To mi je jedna od omiljenih (njihovih) pesama, mada su sve odlicne! Quote
Sinstrel Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Svojevremeno kada je ta pesma bila aktuelna (odnosno album) na jednom od gothic night-ova pitam ja Stivija da je pusti a on mi 'ladno odgovori "Jaooo ljigava je" Quote
postman Posted July 20, 2004 Report Posted July 20, 2004 Vrlo mi se svidjaju njihove obrade hitova iz 80-ih. Ova od Cutting Crew mi je fenomenalna.A i inace gotivim band jer ga vrlo cesto koristim kao kompromis kad mi dodju neki gosti koji bas ne slusaju muziku koju ja volim. Quote
lunja Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 [cut] Inace meni su mnogo gotivne njihove solaze, jeste da su komercijalne/melodicne [/cut] to si rekao kao da je neshto jako loshe biti komercijalan, narochito melodichan... Quote
Sinstrel Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 Pa znas kako... solo na bilo kom instrumentu je nesto sto je licni izraz muzicara i dozivljaj odredjene pesme. Ne kazem da su ove solaze delo jednog frigidnog coveka, vec se cuje da su solaze smisljane/pisane, znaci nisu rezultat spontanog muziciranja. Meni je to ok i ako vise cenim ovu drugu varijantu. Nije uopste lose biti komercijalan i melodican sta vise pozeljno je! Quote
lunja Posted July 23, 2004 Report Posted July 23, 2004 mislim da sam shvatio, ali retko bi slushali kvalitetnu muziku da u nju nije ulozheno puno rada tj smishljanja/pisanja... Quote
dark_lilith Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 ova tema stvarno ne zasluzuje da bude na drugoj strani, bas sada kad sam totalno u T/D/F fazonu ne vade mi se iz plejera nadrogirala sam se pesmom ''Jaded'' Quote
Recommended Posts