Wendigo Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Pa trenutno ne postoji. Inace ja nisam bio clan Nevergreena. Quote
tovar Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 ko je od nevergreena u amoku? boba i vlada? Quote
tovar Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 trip. kako se zove bobin band? postro znam da su se nevergreen raspali na 2 banda. Quote
dark_lilith Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Upravo preslushavam "IV"! Na prvo slushanje i nije neshto ali sada vec ne mogu da se odvojim od Autmn Forever, Little Deaths i Lies (for fools), i ostale pesme su ok. Shta josh da ocekujem od tdf lol Quote
Guest To Die For Lady Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Ja mislim da su moj omiljeni band.... Quote
Apeiron Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Ja mislim da su moj omiljeni band.... Nikad covek ne bi pogodio kad ti vidi nick Poz! Quote
The Watchtower Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 TO/DIE/FOR Begin Recording New Album: Photos Available Finnish goth-metallers TO/DIE/FOR have entered the studio to begin recording their fifth album, tentatively due in October. Drums, bass and guitars are being recorded by Samu Oittinen, while J. J. Nippala will take care of the keyboards, vocals and other "strange sonics," according to a posting on the band's web site. Check out pictures from the studio: http://todieforlove.com/gallery.html TO/DIE/FOR recently parted ways with guitarist Mika "Alli" Ahtiainen. The band are not currently seeking a replacement and are recording the new effort as a four-piece. TO/DIE/FOR's new CD will be the follow-up to the "IV" album, which was recorded at Sonicimage studios in Kouvola, Finland and was mixed at Finnvox studios in Helsinki with Mikko Karmila. The current TO/DIE/FOR lineup is consists of vocalist Jarno "Jape" Perätalo, ex-SOULRELIC axeman Antza Talala, ex-NEW DAWN FOUNDATION drummer/ex-TO/DIE/FOR drum tech Santtu Lonka, and bassist Jarkko "Josey" Strandmann (ex-NEW DAWN FOUNDATION). Quote
Милица Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 (edited) Jedan od najogavnijih bendova koje sam u zivotu cula. Mozda imaju jednu ili dve dobre pesme, ali generalno su zaista losi (po mom misljenju). Stvarno ne mogu da shvatim zasto su toliko uspesni, jer u njihovoj muzici ne vidim neki kvalitet... Toliko su isfolirano ljigavi, beskrvni i "romanticni", da mislim da bih skrenula ako bih morala da ih slusam jedan ceo dan... Osim toga, muzicki nisu nista posebno, pevach nema neki ekstra dobar glas, a i "imidz" im je u stilu "Mi smo petnaestogodisnji gothi i hocemo da smuvamo sto vise devojcica na racun izgleda"... (mada, meni se ni njihov izgled ne dopada) Bez uvrede To Die For Lady, ali meni je tvoj omiljeni bend Edited March 19, 2006 by Beauty In Black Quote
Lucio Holocausto Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 ALi vokal je vrh!... Nemoj tako!... Quote
Милица Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Vokal zvuci kao da je prehladjen... A zaista nisam znala Bojane da volis T/D/F ... C c c, znala sam ja da opaki thrash/death/black metalci imaju svoju nezniju (bolje reci - ljigavu) stranu... Quote
Lucio Holocausto Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 (edited) Ili se to meni cini, ili sam ja upravo video Cacu na forumu!... Znaci, run for your life... Ma ja sam pozer... Koji ti je? Ma ja drkam kurac na T\D\F Prosto ne mogu da se suzdrzim... Edited March 19, 2006 by <Ph@NtoMinTHeMirRoR> Quote
Милица Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Videla sam i ja neko takvo ime... Ona ce na ovakvim temama pisati hvalospeve... (ako je ta na koju mi mislimo) Da, da Bojane, To/Die/For je ... i jos malo: (spam, spam, spam...) Quote
Misantrophil Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 meni se ovaj bend ne svidja ne znam nekako mi je vokal bezveze,Charon mnogo bolji bend Quote
tovar Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 vokal je bio interesantan na prva 3 albuma, ali je covek ocito sjebao glas. svirka je korektna. a charon jeste za 3 klase bolji i inovativniji. sto se TDF tice, IV bi bio takav krs da jusska nije radio klavijature. Quote
Misantrophil Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 jbg ono sam rekao jer sam bio do tad cuo samo IV a skoro sam nabavio All eternity njihov prvi album koji je stvarno odlican a i vokal je 100 puta bolji stvarno je coveku puko glas Quote
^Rainbow_Monkey^ Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Meni je Jappeov glas uvek bio uzas,ali mi to nekako nije smetalo da ih slusam....Pesme su im jako zarazne...All Eternity je odlican album,kao i Jaded,ovaj IV sam jednom preslusala i nije me interesovalo dalje.... I naravno da je Charon mnooooooogo bolji bend Quote
Misantrophil Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Ma ok mu je vokal na all eternity nema kvaliteta ali se odlicno uklapa uz muziku Quote
tovar Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 i mikka izleteo iz TDF. jappe pravi cistku... Quote
Sinstrel Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Dobro je sto ga je otpustio... Mika jeste ok lik ali je mega ruzan! Quote
Sinstrel Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 vokal je bio interesantan na prva 3 albuma, ali je covek ocito sjebao glas. svirka je korektna. a charon jeste za 3 klase bolji i inovativniji. sto se TDF tice, IV bi bio takav krs da jusska nije radio klavijature. Sta koji ? Charon je ok bend ali realno oni su copy/paste/modify Sentenced. T/D/F je uveo u goth metal nesto od cega je svaki goth metalac oklevao a to su "muda". Figurativno receno, naravno. I jos cudo stvari... Quote
tovar Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 the big picture. charon je inovativan koliko se to moze biti. TDF je izgubio svaki smisao posle 3 albuma u precestim promenama postave i jappe-ovoj kreativnoj krizi. Quote
The Watchtower Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Finnish goth metallers TO/DIE/FOR will release their fifth album, "Wounds Wide Open", on October 4 in Finland. Release dates in other territories have not yet been confirmed. The first single from the CD, "Like Never Before", will be delivered to Finnish radio stations in July, and it wll be released in Finland on September 6. The follow-up to 2005's "IV", "Wounds Wide Open" was recorded by Samu Oittinen at Fantom Studios and by Jari-Jukka Nippala at Sonic Image, and will now be sent to Sweden's Abyss Studios where it will be mixed by Peter Tägtgren (DIMMU BORGIR, CELTIC FROST). Songtitles set to appear on the CD include "Wicked Circle", "Guilt Ridden State", "Quiet Room" and "Liquid Lies". Quote
Sinstrel Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Alo goticari & goticarke! Izasao novi album a vi cutite! Pritom opet dolaze u Srbiju... a vi i dalje cutite? Wounds Wide Open (2006) Ako neko nadje link na megaupload isl. sa celim albumom, neka ga bachi ovde! Quote
Recommended Posts