Rob Swire Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 Opet mi nisi vratila All Eternity! A kao ne svidja ti se... Quote
Kveld Posted July 2, 2003 Report Posted July 2, 2003 vracam ti zadnjih mesec dana ali oni izgleda ne zele da ti se vrate Quote
postman Posted July 2, 2003 Report Posted July 2, 2003 Posedujem apsolutno sve sto su uradili 3 albuma i 4 singla i prilicno su mi simpaticni .Totalno mi je OK taj fazon skidanja pop hitova iz 80-ih,vrlo su pevljivi a nisu ljigavi.Ne mogu da kazem da su mi omiljen bend ali ih gotivim. Quote
Sinstrel Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 I jel nabavio neko taj famozni album "Jaded" a da je pritom i BG? Ja sam skinuo sa net-a skoro pola albuma... mriz me da skidam jos toliko :roll: a: Quote
^Toza^ Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Kao Him , samo nisu ljigavi... Ustvari - i ne lice mi bas toliko na Him (mada imaju slicnu temetiku i slicnu vrstu muzike)... Zbog "In the heat of the night" sam im pokupovao prva dva albuma... Lik mislim da peva malo smoreno i bezdusno , ali je to verovatno namerno... Nije mi u top 5 vokala ali nije ni los... Bas umeju da izdepresiraju onako muski : "Pain and it's all tears, it's all chaos and it's all fears, it's all sin , it's the feeling that i'm not alive I'm afraid to face my own fate, misery , sorrow and hate..." Ako to nije iskreno , ne znam sta jeste... Jedan ortak koji se razume u komponovanje muzike mi je rekao da tehnicki nisu uopste komplikovani i da se lako sviraju... Sto ja mislim da ne mora da bude losa stvar... Pesme koje niko do sad nije spomenuo , a meni su sjajne: Rimed with frost , Dripping down red , Chains!... -i kad se svi saberemo sa favoritima od pesama , dolazimo do spiska pesama cela prva dva albuma... Quote
Sinstrel Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Jape Perdtalo, vocalist for Finnish goth metallers TO/DIE/FOR, has left the band. "We've come to the point where we didn't expect to come," the band said in an official statement. "Jape decided to end his career in TO/DIE/FOR. "We wish him good luck in whatever he is going to do. Thanks for great times with the band. We are definitely going to continue the band as TO/DIE/FOR. Now it's time for us to look for a new singer who can fill the huge hole which Jape left." TO/DIE/FOR's most recent CD, Jaded, was released on May 20th. The follow-up to 2001's Epilogue featured guest vocals by former SINERGY and current NIGHTWISH bassist/vocalist Marco Hietala. :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: :ne: Quote
:={MaYa}=: Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 Steta. Obozavam njhov zvuk,ali kao i svaki drugi gothic ili doom il slicno-ne mogu uvek da ih slusam. Quote
Lacuna Posted October 4, 2003 Report Posted October 4, 2003 Oboozavam ih a vokal...njami njami a: imam ja ,,Jaded''!!! hehehe Quote
Baal Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Chuo sam da su oni samo kopija hima... Quote
Sinstrel Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Chuo sam da su oni samo kopija hima... Auuuu loshe si cuo. Ovi bas sviraju metal, znaci mozes da cujes metalske rifove, solaze, bubnjevi takodje su u metal fazonu, sa goth klavijaturama i vokalom. Za razliku od HIM-a ovi su metal eto toliko a: Ono sto im je slicno to su textovi... koji su btw po meni vecj extra provaljeni. HOCJU JADED!!!!!!! Quote
tovar Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 klavijature su mnogo vise electro nego goth, mada ima goth deonica... nesto kao noviji crematory. nisu kopija him-a, ne lice preterano, ali su iz istog zanra muzike. bubnjevi su jaci, gitara je vise u metal tripu, mada se i him vraca metalskim korenima. i btw, zasto na svakoj temi mora da se napusava him? Quote
Lacuna Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Chuo sam da su oni samo kopija hima... HOCJU JADED!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH come and get me!!! Quote
Hamsun Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Pa bas i ne lice na HIM...tacnije- uopste ne lice... Ali se zato mogu porediti sa Nightwish... Quote
Sinstrel Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Da ako pricamo o novom albumu vise su electro nego goth, na prva dva su vise u goth fazonu. Kada se nesto, sto je bolje od HIM-a, poredi sa njima onda dodje do napusavanja HIM-a licno nemam nista protiv njih. Lacuna on your knees! Nightwish... nightwish?! :? Da podsecja u nekim elementima najvise zbog produkcije... mada je to glupo poredjenje, nikakve druge slicnosti nemaju, ja ih barem nisam primetio. Quote
Hamsun Posted October 5, 2003 Report Posted October 5, 2003 Ma ok... Inace, sad su se sjebali otkad je otisao Jape iz benda... :| Quote
Lacuna Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 na poslednjem cd-u ima i obrade (I Just) Died In Your Arms-Cutting Crew-a ...ali mi je pesma opet bolja u originalu... Quote
Grifon Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 meni je ova obrada bas do jaja a: Quote
Sinstrel Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 Meni je bas obrada ono... extra dobra! a: Original je bas gej Quote
VOJVODA Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 Nisu losi, ali stvarno nikako nisu kopija HIM-a. Quote
... Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 Ја чух само једну песму са Лепотице у тами која је баш фина. Quote
Sinstrel Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 Najizad nabavih i poslednji album i to original Odlican je album ima mozda jedna pesma koja smara ostale su odlicne! Quote
Sinstrel Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 I ovu temu vracam iz mrtvih Elem jel ima neku vest o novom pevachu? Jel su ga nasli? Quote
kojan Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Najizad nabavih i poslednji album i to original Odlican je album ima mozda jedna pesma koja smara ostale su odlicne! Otkud ti original? Gde si ga nabavio? Ocu ja!!! Quote
Recommended Posts