Dead on Arrival Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Ja bih rado dala,kad bi oni dosli............ali pitanje je da li cu ja imati kintu tada.......ne radi se samo o dobroj volji... Quote
Sinstrel Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Cena karte nije realna jer bi ta cena trebala da ukljucuje veliku halu za koncerte, veliku scenu sa svim mogucim osvetljenjem, efektima isl. Za tako nesto niko nije lood da ulaze u T/D/F a opet sa druge strane pogon Dom Omladine ili velika sala SKC-a bi vise odgovarala ali opet koncert ne bi smeo toliko da kosta. Karta za Machine Head je kostala 900 dinara, za Deep Purple 1000 din. Za Mortiisa je bila cini mi se 300-400 dinara (nemam pojma zaboravio sam) i sad To/Die/For da kosta 1000 din. no fucking way! I ovde nije poenta u tome koliki ste fan nekog benda (evo ja mogu slobodno da kazem da sam sigurno veci fan od vecine vas) vec je stvar principa. Uostalom ne zaludjujmo se. Quote
Vladan Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Cena karte nije realna jer bi ta cena trebala da ukljucuje veliku halu za koncerte, veliku scenu sa svim mogucim osvetljenjem, efektima isl. Za tako nesto niko nije lood da ulaze u T/D/F a opet sa druge strane pogon Dom Omladine ili velika sala SKC-a bi vise odgovarala ali opet koncert ne bi smeo toliko da kosta. Karta za Machine Head je kostala 900 dinara, za Deep Purple 1000 din. Za Mortiisa je bila cini mi se 300-400 dinara (nemam pojma zaboravio sam) i sad To/Die/For da kosta 1000 din. no fucking way! I ovde nije poenta u tome koliki ste fan nekog benda (evo ja mogu slobodno da kazem da sam sigurno veci fan od vecine vas) vec je stvar principa. Uostalom ne zaludjujmo se. U sustini mozda je covjek u pravu??? Pa kolika bi onda bila normalna cijena?? Da li mozda 600 din??? Koliko bi ljudi trebalo doci da se pokrije koncert??? Znaci odemo braci preko SAVE ili Dunava pa da punimo njihove dzepove!!! OK!!!, ali tad cemo daleko vise para potrositi!!! Ja koji idem iz Banja Luke potrosicu oko 100KM, a to je ako se ne varam oko 3700 din???, a za BG upola manje!!! poz Quote
Apeiron Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Mala sala SKCa, uz par domacih predgrupa (recimo Diluvium i Abonos), i ima super da bude Ja sam u backstage-u sigurno,hehe. Poz! Quote
Kent Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 evo ja mogu slobodno da kazem da sam sigurno veci fan od vecine vas poz Quote
KRANG Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 kent je najveći fan svih bendova kojih možete da setite.. šta god da pomenete, on će iskopati svoju sliku sa njima.. nego jel ti druga ruka na jape-ovom dupetu? -- a što se koncerta tiče: zaluđivanje.. ne bih da obrazlažem zašto.. Quote
Kent Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 nego jel ti druga ruka na jape-ovom dupetu? Quote
tovar Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 mortiis je kostao 600 din. smesna cifra. nerealno je ocekivati da ce bilo koji band doci ovde, jer nema dobrog prostora, organizatorima se najcesce jebe za tehnicke uslove, ne svima, ali vecini, a ni publika ne dolazi revnosno samo na ono sto bi stvarno voleli da vide. ja u proseku sjebem oko 100 eura za koncert, ok, sa propratnim shoppingom, ali svejedno mi ne bi bila frka da zveknem 50-ak eura sa shoppingom i ne bijem put do peste ili zagreba. Quote
Sinstrel Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 poz Prilika je prilika ali biti fan je nesto drugo, lameru! Quote
Kent Posted December 13, 2004 Report Posted December 13, 2004 Lameru, imam sva tri u digipakovima, a takodje i sve singlove na originalima Pre mene nisi cuo za njih, mogu da se kladim u sve originale koje imam Quote
Sinstrel Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Bend se voli srcem a ne parama (mada bi tebe oni sigurno vise voleli nego mene kao fana) potroshacu jedan kapitalisticki! Ja imam jedan original ali to nema nikakve veze. Cuo sam za njih onda kada im je izasao "Eternity" a pritom Jape mi je poznat jos iz Mary-Ann priche Sucka! Quote
Kent Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Ah, pa ne znaci da ih ja ne volim srcem ako sam uzeo diske Jednostavno nije imalo drugog nacina da se nadje jer niko nije znao za njih tada Ja nemam taj album Eternity Quote
Sinstrel Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 (edited) Dobro ALL Eternity Ili nisi cuo ni za taj album? Dobro ajmo ovako... obojica smo fanovi... pardon HUGE fanovi ali kada dodje vreme da T/D/F svira negde gde cemo mozda biti obojica videce se ko je veci fan! Edited December 14, 2004 by AzzA Quote
Kent Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 It`s a deal Mada da TDF nemaju toliko gay popa 80-ih u svojoj mjuzi verovatno ne bih bio toliko fan Quote
Telcontar Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 da je znam toliko o goth/gay bendovima ne bih skidao debele goticarke s kurca! Jedan je azal.... Ma vi ste pozeri... al opet mozda ste veci fanovi, al niste veci pozeri od mene.... Nego ne znam ni sta sam hteo da kazem... ah da... zovite me pozerom, al meni je zadnji album do jaja Quote
dark_lilith Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 pa i meni je! samo sto je prvi najbolji! Quote
Vladan Posted December 15, 2004 Report Posted December 15, 2004 Mala sala SKCa, uz par domacih predgrupa (recimo Diluvium i Abonos), i ima super da bude Ja sam u backstage-u sigurno,hehe. Poz! Prokleti komunisto uvijek ti na backstage, ajde jednom i ti plati kartu, a raji daj ulaznicu za back...!!! Dobices kolach za kartu, iovako je POST sve moje dobijate ti i zet, pa se mozete i takmiciti!!! poz Quote
Sinstrel Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Par vesti... Izlazi im novi album pod imenom "IV". Prvo ce se pojaviti 16. marta u Finskoj a onda i u ostatku sveta. Izbacili su vec novi singl "Little Deaths" (pandan malom andjelu?! ) i snimili spot za istu pesmu. Nazalost nece svirati u Budimpesti (ne znam zasto sad nece kada su pre par meseci najavljivali tu svirku) Evo track liste novog albuma: IV 01 - Autumn Forever 02 - This World is Made for Me 03 - Lies (for Fools) 04 - New Year's Day (U2 cover) 05 - Chaotic Me 06 - Little Deaths 07 - No Turning Back 08 - Fragmented 09 - Endlessly 10 - Last Breath Smesno je sto sam sledece pesme cuo jos pre godinu dana, sta vise evo imam ih na kompjuteru. "Autumn Forever", "Chaotic Me", "No Turning Back" i "This World is Made for Me" (ove dve poslednje pesme su bile namenjene za bend Tiaga ali ipak ostadose za t/d/f/). Ne bih da nesto pametujem ali cini mi se da ce ovaj album biti najslabiji do sad, sudeci na osnovu ovih pesama koje sam cuo, stvarno nista specijalno. Ali dobro cuce se. Mene samo smara sto nista nece biti od certa u Pesti. Quote
Wills Dissolve Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Erm ja taj album već imam Dobar album, bolji nego prošli Quote
The Watchtower Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 (edited) Imam 3 pesme i ochajne su mi.Ono shto sam chuo govori mi da je album sranje. (misilim na novi album) Edited March 13, 2005 by Evil Spirit Quote
tovar Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 u planu je hrvatska, najverovatnije dubrovnik. hajd'mo gothicari! nemam ni naznake kakav ce biti novi album, ali ako moze, neka mi reze diskic. imam sta da ponudim. Quote
Sinstrel Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Jbga ja imam svega cetri pesme i to u losoj kompresiji (ili je ono demo ovih pesama he he). Jeste Dubrovnik je u pitanju ali tamo nazalost ne mogu da idem. Quote
Valtiel Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Opet ti finci darkeri. (THE 69 EYES , HIM .....). Sve mu dodje na isto. Quote
The Watchtower Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Him i 69 Eyes su mozda slichni ali nisu bash tolikko sa T/D/F. Quote
Recommended Posts