tovar Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Jbga ja imam svega cetri pesme i to u losoj kompresiji (ili je ono demo ovih pesama he he). Jeste Dubrovnik je u pitanju ali tamo nazalost ne mogu da idem. jebiga. ja mozda odem. Quote
Vladan Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Ako ne bude puno, moglo bi se na neko malo kampovanje, KAD JE PLANIRAN KONCERT U DUBROVNIKU I GDJE SE MOGU NACI INFORMACIJE O TOME? Quote
The Watchtower Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Ja bi ishao da sam malo stariji Quote
Woodcutter Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 (edited) Neverovatno sladak band... Zavoleo sam ih na prvo slusanje... Dubrovnik!? To bi bilo odlicno... Ionako tamo nisam bio od pre rata... Edited March 14, 2005 by Woodcutter Quote
The Watchtower Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Ja se ne secam gde sam ih prvi put slushao. Quote
Dead on Arrival Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Him i 69 Eyes su mozda slichni ali nisu bash tolikko sa T/D/F. Potpuno si u pravu....HIM i 69 eyes su mnogo bolji.... 2 die 4 imaju sranje vokal,ali su im pesme nekako zarazne i pevljive.....gotivim neke pesme.... Quote
The Watchtower Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 Potpuno si u pravu....HIM i 69 eyes su mnogo bolji.... 2 die 4 imaju sranje vokal,ali su im pesme nekako zarazne i pevljive.....gotivim neke pesme.... E sad dali su HIM i 69 bolji od T/D/F ne znam bash... Mene pomalo nervira T/D/F vokal ali su im pesme zarazne !!! Meni su sve super sem Hollow Heart (mrzim tu pesmu) Quote
Dead on Arrival Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 E sad dali su HIM i 69 bolji od T/D/F ne znam bash... Mene pomalo nervira T/D/F vokal ali su im pesme zarazne !!! Meni su sve super sem Hollow Heart (mrzim tu pesmu) Lik ima gadan glas.... ,ne znam stavrno,nisam ih toliko detaljno slusala,ali mi se All Eternity mnogo vise svidja od Jaded albuma.... HIM i 69 eyes su definitivno bolji,i po muzici i po vokalu... Quote
tovar Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 69 eyes nema veze sa tom pricom. postoji rivalitet izmedju HIM-a i TDF jer je jusska odjebao TDF da bi svirao sa HIM-om. ma koliko TDF bio dobar band, HIM je veci i to samo svojom zaslugom. Quote
The Watchtower Posted March 14, 2005 Report Posted March 14, 2005 TDF je bolji... Mada ja volim i 69 Eyes i od HIMa prvi album Quote
tovar Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 To/Die/For sa 99% sansi svira u beogradu. termin je pocetak aprila, prostor jos uvek neizvestan. kad to bude potvrdjeno, otvaram zasebnu temu. dotle, darkeri, da se prebrojimo ko sve ide na ovaj spektakl kakav se nije dogodio od sistersa '91. Quote
Kent Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Slusam ja novi album prvo. A ako dodje do konca vr'. Da ne postujem sliku ponovo. Dobri su uzivo skroz! Quote
diluvium Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 To/Die/For sa 99% sansi svira u beogradu. termin je pocetak aprila, prostor jos uvek neizvestan. kad to bude potvrdjeno, otvaram zasebnu temu. dotle, darkeri, da se prebrojimo ko sve ide na ovaj spektakl kakav se nije dogodio od sistersa '91. @lestate: a odkud tebi ta informacija? Quote
The Watchtower Posted March 16, 2005 Report Posted March 16, 2005 Odakle ti to da ce doci ??? (bilo bi super da dodju ) Quote
tovar Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 imam ja svoje izvore. kad dodje vreme... bice jeftinije nego sto mozete i da zamislite, pa dodjite u ogromnom broju. Quote
solicitor Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 (edited) Sad sabajle uzeh malo da slusam ovu novu IV-rku. Deluje solidno ... fali mi jos par stvari da kompletiram labum, pa conda malo podrobnije da preslusam ako stignem .... inace na koncert bih sigurno otishao Edited March 17, 2005 by solicitor Quote
diluvium Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 imam ja svoje izvore. kad dodje vreme... bice jeftinije nego sto mozete i da zamislite, pa dodjite u ogromnom broju. Pa ako tako stvari stoje ... Quote
The Watchtower Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 Ma samo da ih ja vidim u BGu i bice Quote
Woodcutter Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 To/Die/For sa 99% sansi svira u beogradu. termin je pocetak aprila, prostor jos uvek neizvestan. kad to bude potvrdjeno, otvaram zasebnu temu. dotle, darkeri, da se prebrojimo ko sve ide na ovaj spektakl kakav se nije dogodio od sistersa '91. Doci ce se sigurno... Koliko god da je karta... Ahhhhh........ Quote
solicitor Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 (edited) Novi album je lep za slusanje ali nije bas nesto extra. Lepse mi je legao novi 69 Eyes, ako se moze uporedjivati stiski. Lies je stvarno odlicna baladica, fragmented ce mozda biti najveci hit sa albuma, mada ne moze da prismrdi hitu kakav je bio Crimson Twins ... doduse ta njihova pesma je jedna od najboljih heavy/gothic pesama uopste.New Years Day je obrada U2 ako se ne varam. Mislim obrada je sigurno, samo ne znam da li je od U2 posto se kao kroz maglu prisecam originala a nisam neki fan U2. Vokal je mnogo losiji nego na Epilogu recimo ... prilicno je tanak i obican. Oni visoki tonovi su relativn ok i podsecaju na stare dane. Jaded nisam ni preslusao ljudski i ne secam se kako je tamo Jarno zvucao. Sve u svemu, album moze d se slusa, ali je daleko od nekog remek dela za moj ukus. Mozda ce se ovdasnjim izverziranim gothicharima vishe svideti ... a mozad i manje Edited March 18, 2005 by solicitor Quote
Mikkah_Pickkah Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 Ne volim ih... Jedini love bend koji sam cula a da mi se ne svidja i to zbog vokala Maaada, ako stvarno dodju, mozda ih i pogledam, pozeraja radi I da cekam "I just died in your arms" Quote
Dead on Arrival Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 Ne volim ih... Jedini love bend koji sam cula a da mi se ne svidja i to zbog vokala Maaada, ako stvarno dodju, mozda ih i pogledam, pozeraja radi I da cekam "I just died in your arms" Ja dolazim sigurno..... Hehe...."Help,I justi died in your arms tonight,it must have been something you said..." Quote
<Creative_Romance> Posted March 18, 2005 Report Posted March 18, 2005 To/Die/For sa 99% sansi svira u beogradu. termin je pocetak aprila, prostor jos uvek neizvestan. kad to bude potvrdjeno, otvaram zasebnu temu. dotle, darkeri, da se prebrojimo ko sve ide na ovaj spektakl kakav se nije dogodio od sistersa '91. TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
tovar Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 radimo stvaramo promovisemo. ovaj koncert moze promeniti istoriju gothic scene ovde. Quote
Recommended Posts