DramatisPersonae Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Not one morn your hand has hold'd No cloud your face wore No raindrop ever fell for you Nor will my thought by you be scorn'd I seek thee out... But you don't exist Not even in a green leaf Nor in a stone that holds my grief Nor in one life full of pity I live driven with thee. You are in nothing, not even in me Just a field of sorrow under a shadow of ... nothing Can wake a hunger for emptiness inside me Be nothing, like before you became something Remain to be my letter My ephemeral emotion in a sea Remain to be a death I hung long time ago But, please, don't be... A crow flying above me The eye in darkness beholding me In the end of every sentence, thought, acts, A star on clouded sky, likewise A moon of woe, nourishing my wretched soul Please don't be on every face I see Inside my words, mirrors, eyes Don't be reverbation of solitude, attendance of Quietude, stagnation of thee Since... This gloomy shadow hung upon me is too big And the pain it carries to me is too heavy For me to take it; too much sorrow is in me For you; to understand it. The flame of candle doesn't dances gayfully playing with shadows No, it strugles for life, drenched in tears The wind doesn't breathe cheerfully, it carries the scent, stillness, touches Of a thousand graves, caressing warmfully your face with nails Darkness doesn't dies with light, it hides, and waits for you As darkness sprouts from letters of this, it springs out of thee Out of every man, animal, thing, sound, picture, put of thee. Each day and night, sadness sprouts it's roots heedlesly. All that in me has now left is... Sadness,Pain,Longing,Burden,Tiredness. All that in me has now left is... Darkn'd and empty. As dark as tommorow, black as sorrow; Empty as my words that used to mean something... Breakfasting bloody incised hope; Lunching elseone's misery and sorrow; Dinnering a blinding illusion of hope. While I write about you... Who exist not.
Atheist Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Citala se Demonikova tema. Otvori jednu sa sabranim delima.
DramatisPersonae Posted January 21, 2006 Author Report Posted January 21, 2006 Citala se Demonikova tema. Otvori jednu sa sabranim delima. Mnjah??? Ko ti je taj domnicke? A otvarao sam topik sa sabranim (trenutno) delima, no ova nije tamo...
Elizabeth Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 (edited) jako lepo... zaista emotivno. jedino mi 4ta strofa malo bode oci jer mi se cini da nije u saglasju sa ostalima, iako je njena ideja na mestu. Ali poslednja dva stiha su ubedljivo najjaca. I ima par gresaka. kad pises does + verb, glagol je uvek u osnovnom obliku (bez nastavaka -es, -ed itd). Prnadji ta mesta... pretpostavljam da ti se to ili omelo ili si namerno tako napravio. samo tako nastavi. (mislim, sa pesmama.) Edited January 21, 2006 by Elizabeth
Helly ~snowidija~ Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 WOW!!! skroz po mom ukusu! ih...ja htela postovat neshto moje, ali posle ovako dobre pesme nem' shanse... naspram toga moje su jad!
DramatisPersonae Posted January 21, 2006 Author Report Posted January 21, 2006 hm.... pa to je moja sedma pesmica. Sedma koju sam napisao od kako sam pocheo da pishem... U stvari je jadna. I ima puno greshaka. Al' je moja i ja je volim.
Helly ~snowidija~ Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 hm.... pa to je moja sedma pesmica. Sedma koju sam napisao od kako sam pocheo da pishem... U stvari je jadna. I ima puno greshaka. Al' je moja i ja je volim. Tvoja je... I ja je volim!!!
DramatisPersonae Posted January 22, 2006 Author Report Posted January 22, 2006 najjachi mi je ovaj deo: The flame of candle doesn't dances gayfully playing with shadows No, it strugles for life, drenched in tears The wind doesn't breathe cheerfully, it carries the scent, stillness, touches Of a thousand graves, caressing warmfully your face with nails Darkness doesn't dies with light, it hides, and waits for you As darkness sprouts from letters of this, it springs out of thee Out of every man, animal, thing, sound, picture, put of thee. Each day and night, sadness sprouts it's roots heedlesly. i naravno kraj.
dushmanin Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 @dramatis...jao do jaja je kao i uvek....stvarno prevazilazis samog sebe i trebalo bi knjigu da objavis (i da se vratis na everdreamerse)....
Elizabeth Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 (edited) djaba ga kumis, Night.... ako si ti. Edited January 22, 2006 by Elizabeth
DramatisPersonae Posted January 22, 2006 Author Report Posted January 22, 2006 @dramatis...jao do jaja je kao i uvek....stvarno prevazilazis samog sebe i trebalo bi knjigu da objavis (i da se vratis na everdreamerse).... I shta sad da ti kazem? Mudri odlaze pre no shto budu ostavljeni. To je rek'o neki pisac, zaboravih koji.
Elizabeth Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 izvinjavam se, moram da se umesam. Bezanje nema veze sa mudroscu vec sa kukaviclukom. ako bi svako bezao samo da ne bi bio ostavljen (otkud ti uopste takav komentar ovde kad uopste nije na mestu?!) onda moze da ide dodjavola jer ostaje uskracen upravo za onu nudrost o kojoj ti zelis ovde da pricas. joj, svasta bih jos rekla, ali nemam zivaca.
Ivan_Creed Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Zasto se folirate na engleskom??? Kakve su ovo blasfemije? Zasto lepo ne pisete narodne pJesme na srpskom? Do izvora dva putica i ti fazoni... Ovo sa ostalim (velikom vecinom) temama na ovoj sobi su pozeraj i foliraze.. Niko vise nije iskren, niko vise ne slusa Satyricon!!!!
DramatisPersonae Posted January 22, 2006 Author Report Posted January 22, 2006 (edited) Shta prichash ti ne slusha Satyricon? A ko bi ga i slushao posle fjul for hejtred tu menkajnd, i onog chuvenog madr nort mi ti seremo po livadama... Ma bitno da Emperor obnovio... Edited January 22, 2006 by DramatisPersonae
Ivan_Creed Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Za pisca se cudno izrazavas - ja te nista nisam razumeo, IAKO sam sisao sa planine...
DramatisPersonae Posted January 22, 2006 Author Report Posted January 22, 2006 izvinjavam se, moram da se umesam. Bezanje nema veze sa mudroscu vec sa kukaviclukom. ako bi svako bezao samo da ne bi bio ostavljen (otkud ti uopste takav komentar ovde kad uopste nije na mestu?!) onda moze da ide dodjavola jer ostaje uskracen upravo za onu nudrost o kojoj ti zelis ovde da pricas. joj, svasta bih jos rekla, ali nemam zivaca. 1.) Poglej svoj potpis. 2.) Previshe su moje ochi videle za takvo neko tvoje konstatovanje. Pre svega zapitaj se shta je to mudrost. Posle toga pogledaj koliko ljudi mudruje; onda pogledaj moj potpis, pogotovu onu zadnju rechenicu. Sledece se zapitaj shta cesh ti uopshte na forumu? Shta radish ovde? Druzish se? Chemu tvoja svrha ovde? Pozirash? Istichesh svoj glas? Upoznajesh NOVE ljude? Molim te. Mozda ja jesam preran u svojoj predrasudi, mozda neko i jeste vredan vremena i truda, no podseticu te da mi ne postojimo za nekog tamo choveka sa Australije, ili bilo kojeg choveka kojeg sretnesh na ulici. Ti ne postojish dok ne upoznash nekoga da bi sebe usadila u njima. No, tu se radja problem, (barem shto se tiche ovog vida komunikacije, foruma) ja ne poznajem nikoga odavde, niti poznajem nekog sa ED-sa, niti poznajem tebe. Niti zelim, jer ljudi lako okrenu ledja zbog nedostatka ispravnosti otvaranja i razmene mishljenja sa ove vrste komunikacije. Shvati, ignorance is bliss. Ono shto ne znash ne boli te. Shto vece kule gradish, lakshe padaju.
Elizabeth Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 odgovoricu na PP kad dodje vreme, da se ne proseravam ovde.
Helly ~snowidija~ Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Zasto se folirate na engleskom??? Kakve su ovo blasfemije? Zasto lepo ne pisete narodne pJesme na srpskom? Do izvora dva putica i ti fazoni... Ovo sa ostalim (velikom vecinom) temama na ovoj sobi su pozeraj i foliraze.. Niko vise nije iskren, niko vise ne slusa Satyricon!!!! MAJA Ide moja drugarica Maja Nosi vrecu jaja Uzela dechku Jer je ubio mechku Dok ide ulicom Stalno mrda guzicom Na obrazu joj suza A mene zabole guza MOJA BAKA Moja baka Mnogo je jaka Kad joj neko krade torbu Baci mu u lice vrelu chorbu Decu koja hoce da je preko puta vode Ona svu izbode Eh, moja bako Nije tebi lako... to sam sad izmislila ko bi rek'o...
Recommended Posts