Helly ~snowidija~ Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 (edited) Ne vredi, i dalje je glupo. bezi bre, ne moj sa najvecim fanom da se kachish Edited February 2, 2006 by Black Rose
SacrilegiouS Posted February 3, 2006 Author Report Posted February 3, 2006 Evo i moje prve pesme na engeskom, pa izvolite hvalite, pljujte ili sta god vec Black rose, ocekujem da ti prva prokomentarises Princess Here i stand defeated again, in the middle of life, my cry is so loud, you have done that again. In new shape, with old style, with same knife. Why am I suffering , why is this so hard to understand? This is your way your way to hide the true, my last fight I have just lost, I don’t know why? So strange forces, unknown reasons? it was so beautiful day, and now its all gone. Maybe magic is in some other spheres of stars, in some other places, in some other time, away, far away, from sorrow, far away from human heart, from our misery of lifes. You are running from nothing, and you are runnig to nowhere, your secret isn’t safe anymore, ghost of the past is out somewhere , awaits in a dark and a cold. Hex of the fallen angel, cursed princess, you are alone, alone again in your world, in your corner of room, was this right choice, was this right decision, to betray me, to sell my life, i hope you will hear the call of doom. Remember my voice, remember my words, remember the prophecy, when you feel cold, when you feel the pain, than you will understand, why am i lost forever, then see what have i told... ...One man standing on the grave, hearing the story, frozen roses only witnesses of crime, eyes of massacrated innocence, and destroyed lifes...
Helly ~snowidija~ Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 genije! joj, htela sam da izaberem najbolji deo, ali kad su mi svi najbolji mozda je ovaj nekako najjachi... Maybe magic is in some other spheres of stars, in some other places, in some other time, away, far away, from sorrow, far away from human heart, from our misery of lifes. i ovaj You are running from nothing, and you are runnig to nowhere, your secret isn’t safe anymore, ghost of the past is out somewhere , awaits in a dark and a cold. e, i ovaj Remember my voice, remember my words, remember the prophecy, when you feel cold, when you feel the pain, than you will understand, why am i lost forever, then see what have i told... a i kraj je ma shta ja tu citiram naj delove kad je cela pesma fenomenalna, trebala sam je celu copy\paste
SacrilegiouS Posted February 3, 2006 Author Report Posted February 3, 2006 genije! joj, htela sam da izaberem najbolji deo, ali kad su mi svi najbolji mozda je ovaj nekako najjachi... i ovaj e, i ovaj a i kraj je ma shta ja tu citiram naj delove kad je cela pesma fenomenalna, trebala sam je celu copy\paste Eto, opet si mi ulepsala dan super komentarom Pesma je posvecena jednoj osobi koja je danas, pa recimo posrnula princeza Ne znam sta mi bi da sednem i da pisem tada, ali to je jedina pesma koja mi se i danas cini kao dobra posle dve god odkako je napisana
Helly ~snowidija~ Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Eto, opet si mi ulepsala dan super komentarom Pesma je posvecena jednoj osobi koja je danas, pa recimo posrnula princeza Ne znam sta mi bi da sednem i da pisem tada, ali to je jedina pesma koja mi se i danas cini kao dobra posle dve god odkako je napisana drago mi je shto jesam i mnogo mi je drago shto si seo i napisao tu pesmu (a i ostale) i postovao ih da mogu da ti se divim
SacrilegiouS Posted February 3, 2006 Author Report Posted February 3, 2006 drago mi je shto jesam i mnogo mi je drago shto si seo i napisao tu pesmu (a i ostale) i postovao ih da mogu da ti se divim na kraju cu da se uobrazaim ali necu da zaboravim mog najveceg i jedinog fana
SacrilegiouS Posted February 3, 2006 Author Report Posted February 3, 2006 lake_bodom za tebe znam da si moj fan u sc-u, war-u i doti, a dobrodosao i u ovaj fan klub
Narsil Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 prestacu da budem fan kada te budem pobedio u nekoj disciplini !!!! ne ozbiljno , sto nisi pomenuo da pises ovako dobre textove?
VOJVODA Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 bezi bre, ne moj sa najvecim fanom da se kachish Sunac mu, najezise mi se dlake u nosu od prpe.
SacrilegiouS Posted February 3, 2006 Author Report Posted February 3, 2006 prestacu da budem fan kada te budem pobedio u nekoj disciplini !!!! ne ozbiljno , sto nisi pomenuo da pises ovako dobre textove? Znaci da ces biti zauvek moj fan sto nisi pitao za textove? daj mi mail pa da ti posaljem sve sto sam napisao i na srpskom a i na engleskom, mada ipak su mi na engleskom bolji. Cudi me da vojvoda nije nista napljuvao
Helly ~snowidija~ Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 ej, ovaj vojvoda stvarno smara PAZNJA kao najveci fan ( )zabranjujem svima da se obaziru na uvrede vojvode , da ga jednostavno ignorishu jer ochigledno ima nekih problema koje sam mora da reshi
VOJVODA Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 ej, ovaj vojvoda stvarno smara PAZNJA kao najveci fan ( )zabranjujem svima da se obaziru na uvrede vojvode , da ga jednostavno ignorishu jer ochigledno ima nekih problema koje sam mora da reshi Branka, ti si bas neka opasna striptizeta. I naravno da smaram. Sto, da necu da se spustam na tvoj nivo?
SacrilegiouS Posted February 5, 2006 Author Report Posted February 5, 2006 Branka, ti si bas neka opasna striptizeta. I naravno da smaram. Sto, da necu da se spustam na tvoj nivo? smaraj, smaraj, niko te ni ne slusa i lepo priznaj koliko si smisljao to sa brankom? par dana?
Helly ~snowidija~ Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 kakva Branka? he, he striptizeta... ..."vojvodo", ti nikada necesh dostici moj nivo, a samo ti smaraj, koga briga? mene sigurno ne... @SacrilegiouS, thnx
blondie Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Branka, ti si bas neka opasna striptizeta. I naravno da smaram. Sto, da necu da se spustam na tvoj nivo? neka.. cuti dobro je.. za nijansu bolje od govneta mrtve babe.
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 go vojvoda go.... bolje je od ostalih shitova po forumu....al' opet biti bolji od losih te ne cini dobrim.....
blondie Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 preniski standardi - pa sad, kad neko ubaci nesto na engleskom ili kaze `koncizan` ili sta god - to kao da je otkrio toplu vodu
Helly ~snowidija~ Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 ajde vi shto tako lepo komentarishete postujte neshto shto ste VI napisali
SacrilegiouS Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 Evo i jedne na srpskom. Ocekujem komentare. Meni se cini da je lakse i bolje pisati na engleskom, jer se to moze otpevati. Na srpskom je to malo teze, ali opet bitno je da je pesma dobra, a ne jezik na kojem je pisana. Prorocanstvo prokletog Sve je opet isto, i andjeli smrti sa osmehom cekaju gozbu, Mislis da ces pobediti, ali ja znam istinu, krv svuda bice po blatu prosuta, mnogo puta cuce se poslednji vrisci, senke bice kobne za ratnike, sjaj koji sada vidim nestace, Ti neces umreti, ti ces patiti, moliti za dodir kojim ces nestati, dok krilata zver ubija sve oko tebe, ti ces bespomocno gledati.... A to ne mozes ukrotiti, jace je i od tvojih laznih bogova, mocnije od svakog tvog sledbenika, i siri se kroz beskrajne prostore, ne mozes pobediti ovog puta, nece ti pomoci ni tvoj sjajni opklop, ni tvoj legendarni cekic kojim si nekada rusio, onaj ciji si ti sluga je vec pao,ti si sledeci. Sve sto si do sada video i znao, nebitno je ! Sve sto su ti pricali, znaj da su te lagali! Tvoj svet je odavno srusen, zaboravi ga! Da li cujes kako drhte planine, da li vidis ocaj u svojim ljudima, plamen straha blizi se, Zar ne primecujes? Znam u sta si verovao, sada si izdan, Poslednji put nemoj podizati mac, odustani i spasi sve?! Ako se protiv Njega boris oruzjem izgubices, tamo gde je sve nastalo oticices, snovi koje si sanjao bice izbrisani Njegovim dodirom, energija prapocetka siri se ne mogu ga ubiti ni moral, ni ljubav, On je besmrtan, on je i pocetak i kraj, vecnost i neprolaznost, stvaranje i anihilacija, pokori se sili, koju ne mozes shvatiti, jer znaj ono sto ces videti bice samo iluzija, moci koje igraju ovu igru su van nasih dometa, shvati upozorenje kako hoces........ Sto sam zeleo, rekao sam, ali upamti tvorac kreacije nikad nije ni postojao, sve sto si sagradio dozvoljeno ti je, nema ni dobra ni zla mi smo samo obicni smrtnici u svetu koji umire, od samog pocetka, odgovaramo nepostojecem, A On je samo deo vremena, Poslusaj me, ovu bitku ne mozes dobiti.. ni ti niti bilo ko na ovom svetu, istina koju zelimo nikad nije bila bliza, a nazalost ni strasnija, sve ovo nikad nije ni postojalo, svetovi koje sam video i moc koju sam osetio mogao sam preneti ovde, stranac u ovoj cudnoj zemlji, neshvaceni mesija... Ja sam taj koji zna, kletvu od pocetka bacenu, greh koji ste izmislili i put kojim ste krenuli, uskoro nestace, Ja sam taj koji je proklet osecajem krivice, Ja sam taj koga ce teret egzistencije zgaziti pred vratima (k)raja, Ja, ja sam nevernik....
SacrilegiouS Posted February 6, 2006 Author Report Posted February 6, 2006 @SacrilegiouS, thnx No problem uvek i svuda
blondie Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 ajde vi shto tako lepo komentarishete postujte neshto shto ste VI napisali vazi. odoh da napravim thrash metal album samo zato sto mi se ne svidja st.anger - pa kako bi bila kompetentna da ga kritikujem, moram sama nesto napraviti ja svaki dan objavljujem svoje postove/radove ovdje
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 tacno je ta paralela adekvatna....
VOJVODA Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Evo i jedne na srpskom. Ocekujem komentare. Meni se cini da je lakse i bolje pisati na engleskom, jer se to moze otpevati. Na srpskom je to malo teze, ali opet bitno je da je pesma dobra, a ne jezik na kojem je pisana. A sto ne bi probao da pises na svahiliju? Time bi svi bili zadovoljni: retardi kojima su ovakve stvari zanimljive, i koji ne citaju/cuju ovakve po 10000000 put, moci ce da, posto nauce svahili, uzivaju u ovoj pojeziji, a normalna ljudska bica koja imaju svoje misljenje nece znati kakve su ovo baljezgarije.
Recommended Posts