fabled oak Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Jesen bez tebe Vetar su moje ruke kojima ti dodirujem dlanove. Možeš poželeti da ih uhvatiš, ali ćeš osetiti samo hladnoću. Noć su moje oči kojima ti dodirujem zenice. Možeš poželeti da im se nasmeješ, ali ćeš osetiti samo prazninu. Grane su moja kosa kojom ti dodirujem obraze. Možeš poželeti da je skloniš, ali ćeš osetiti samo bol. Kiša je moj glas kojim ti dodirujem pesme. Možeš poželeti da ga čuješ, ali ćeš osetiti samo lišće. 11.12.2004. Jesen u nama Sitne kapi padaju na lica. Pokušaj da uhvatiš jedan sjaj i zadržiš ga u oku. Iskrica. Koraci po opalim listovima. Pokušaj da uhvatiš jedan zvuk i zadržiš ga u ušima. Tišina. Vetar u kosu unosi melodije. Pokušaj da uhvatiš jednu notu i zadržiš je u mislima. Nadanje. Tvoj dlan je uz moj. Pokušaj da uhvatiš jedan dodir i zadržiš ga u sećanju. Bol. 12.12.2004. 1:58 am
Милица Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 (edited) Ovo su Jovanine pesme...Za mene je dovoljno da to kazem,i to vec znaci da mi se dopadaju...zaista ne znam ni kako da iskomentarisem pesme koje toliko dugo znam i volim... Edited January 25, 2006 by Beauty In Black
Мајор Гашпар Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 2. pesma je fenomenalna. Jednostavno i jasno..tako je najbolje. Kich, uskoro stize druga posiljka. Pronasao sam jos neke...bices obavestena.
Elizabeth Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 obe pesme imaju ono nesto, ali i ja glasam za drugu... jednostavno je fenomenalna... svaka cast.
WindrideR Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Ja sam svoje komentare izneo usmeno, a za forum: Ne znam da li mi se vise svidja prva ili druga, obe su slicne Mozda za nijansu druga , ili mozda ipak prva?
Annabel Lee Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 extra... druga je malo bolja,ali obe su fenomenalne!!!
Recommended Posts