Angelystor Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 "Buried In The Front Yard" je definitivno u Top5 thrash albuma 2005e godine! Jebozovno dobar thrash. Ameri su, al' ima tu shvedskog prizvuka dosta IMHO...ali nista melodicno, straight-forward thrash! Imena pesama su do jaja..mislim, kako da ne volite pesmu koja se zove "Stealing E.T." ? A josh sa onakom svirkom..Album nema filera, niti losheg trena, a vrh je Grab A Shovel (We Have Got Bodies To Bury)! Quote
lemmy sixx Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Definitivno najimbecilnije ime benda koje sam cuo u poslednje vreme."Stealing E.T."?Kakav debilitet!!! Quote
Angelystor Posted January 26, 2006 Author Report Posted January 26, 2006 prvo chuti, pa tek onda srati Quote
solicitor Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Bend je genijalan !!! Mene mrzi da otvaram topice za bendove gde nece biti ni 3 posta, pa zato ajd ovde da skrenem paznju na bar 2 novija albuma koje bi svaki thrasher morao imati: KAYSER - "Kaiserhof" 2005 SUN DESCENDS - "Incinerating The Meek" 2006 Apsolutno perfektan, cisti thrash metal !!!! Quote
lemmy sixx Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 prvo chuti, pa tek onda srati Nemoram ih cuti da bih rekao da je ime benda glupo do krajnjih granica. Quote
lemmy sixx Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 KAYSER - "Kaiserhof" 2005 Za ovo sam cuo da valja... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Meni je ime bas mocno hehheh . A i album otkida jedino malo vokal mi smeta, ali odlicno izdanje. Quote
Man at arms Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Kayser prvi put slusam ovo odlicno naravno nisam ni sumnjao u soliev ukus nenormalno mene podseca na Slayer (Abyss) ovaj drugi skidam pa videcemo Soli sta je jos vrelo&dobro za DL? (pm) Quote
Angelystor Posted January 26, 2006 Author Report Posted January 26, 2006 zar taj Kayser ne beshe neki industrial? Al ako kazesh da valja..ce se skine Quote
solicitor Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Kayser je cisti thrash metal. Mene podseca na americku skolu, a inace su iz Svedske ..a sve sto dolazi iz Svedske unapred se moze proglasiti fenomenalnim Quote
Grobodan Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Prvo da reknem da mi je i ime benda i imena pesama apsolutni VRH! Album je dosta dobar,samo mi se nikako ne svidja vokal;mjuza je zanimljiva,nije bas thrash by the book,ima nekih zanimljivih momenata,tako da ce se ovo zavrteti jos koji put kod mene.Samo me cudi otkud Relapse izdade ovo,nije ovo njihov stil danas,ali nije ni bitno... Quote
Kali Agna Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Album je dosta dobar,samo mi se nikako ne svidja vokal e ovo je poenta dobri su rifovi, sve je to brzo, lepo upakovano, ali na momente vokal vuce na nu inace, od pocetka do kraja skroz korektno i drzi paznju Quote
WoI Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 znaci ljudi sad sam radio intervjus a ovima hahaha Znaci ovo je najjaci intervju iakd uradjen haha iza tog a stojim Evo neki odgovori: Nocturne: How did you came to the idea to call the band like that? Matt: Our clandestine overlords bestowed the name upon us. They chose who they judged would be deceptive and dexterous enough to siphon the true powers of metal/hardcore/punk/rock for our societies degradation into criminal anarchy (to eventually rise and become a thrash utopia). Also, we thought that chicks would dig it. Nocturne: What question would you like to be asked? Matt: How about “after you are done playing the greatest guitar riff ever right now, will you please have sex with us 10 hot Serbian girls, all at once? znaci za ostatak kupite Nocturne pa procitajte Quote
WoI Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Znaci ja se i dalje smejem ko svinja Tako genijalan bend a takve budale Quote
мать Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 Nemoram ih cuti da bih rekao da je ime benda glupo do krajnjih granica. pa ti onda smisli bolje Quote
Grobodan Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Novi album Living for death, destroying the rest Quote
WoI Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 to lutko! :rockdevil: pazi ime pesme - Sewers Of Doom :) Quote
Angelystor Posted February 5, 2009 Author Report Posted February 5, 2009 Ne znam zasto im je ovoliko trebalo da izdaju follow-up fantasticnom prvencu, ali anyway, meni album nije ni blizu "Front Yard"u, though kvajt solid i moz' se slusha, jedino se uvek za poslednje 3 pesme, tj. "Dethroning The Tyrant", pogubim, i lechka zamerka ide na nesto slabiji zvuk u odosu na prvi, ali solid sve u svem', 7/10 recimo. Obrtace se jos... Quote
Grobodan Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 Philadelphia thrashers RUMPELSTILTSKIN GRINDER have officially changed their name to THE DEVIL. Quote
lemmy sixx Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 Jos gore od prosloga.Onako su barem bili smesni,a ovako se utapaju u sivilo. Quote
Grobodan Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 Ali plakat za prvu svirku im je čista pobeda Quote
Recommended Posts