Thrasher Posted September 13, 2010 Report Posted September 13, 2010 Rumpelstiltskin Grinder je bilo bas cool ime za bend, ali The Devil... hm... malo je bezveze. Quote
Angelystor Posted September 15, 2010 Author Report Posted September 15, 2010 O majku mu, zasto? Grab a shovel (we have got a band to bury) Quote
Grobodan Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Rumpelstiltskin Grinder is not changing it’s name even though ‘the internet’ said we were. We will have a new album in 2011. Rumpelstiltskin Grinder is elusive and it’s true motives are unknown. Rumpelstiltskin Grinder is bigger than ‘The Devil’ Quote
Talvi Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Rumpelstiltskin Grinder - Ghostmaker (2012) http://www.mediaboom.org/372930-rumpelstiltskin-grinder-ghostmaker-2012.html Quote
SkullKrusheR Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 jebote, ja zaboravio da ovaj bend postoji. aj javljajte valja li album kad preslushate, mrzi me da skidam. Quote
solicitor Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Ima svega na albumu. Thrasha, melodic deatha, groovea, samo nekako duše nema. Sve ok odsvirano i isproducirano. Dosta kec zakivanja, duplih pedala, solaža, promene ritma, ali nisam oduševljen. Mogu ja ovakvu muziku da slušam ceo dan, ne smeta, ali nije mi srce zaigralo. Quote
Grobodan Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Pa tako nešto kao što Soli reče, oseća se da su se dobro oznojili da izbace kvalitetan album ali nema ono nešto što čini klasike. U svakom slučaju je mnogo bolji od dosadnog prethodnika, brži na prvom mestu, ima svega - zna malo da zaliči i na noviji Deceased po pristupu na momente... sve u svemu, za 7-7,5. Quote
Recommended Posts