Emily Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 (edited) E zamalo da odem preksinoc na tu svirku! Oooooo Edited February 5, 2007 by Emily Quote
Sgt.Splatter Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Mislim zamalo da svratimO... posle probe... onako drugarski. Quote
Kramp Posted February 6, 2007 Author Report Posted February 6, 2007 E zamalo da odem preksinoc na tu svirku! To se desava kad je covek nesipavan pa pocne da siri dezinformacije, obecavam da cu od sada da lezem ranije, hehe!!! Quote
Guest Shickey Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Samo da pozdravim jedan od najboljih domacih bendova. Quote
Kramp Posted February 6, 2007 Author Report Posted February 6, 2007 Hvala na pozdravu Shickey, i dodji na koncert da se vidimo posle 100 godina. A mozes da povedes i onog tvog ludog brata!!! Quote
TarKalion Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Ludi brat je nesto bolestan.Cim ozdravim dolazim da vas malo podrzavam. POZDRAV CLANOVIMA!!!!! Quote
+AuReOlE= Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Zelimo brz oporavak ludom bratu(ko god to bilo) Quote
TarKalion Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Zelimo brz oporavak ludom bratu(ko god to bilo) oh hvala,hvala puno Quote
Kramp Posted February 7, 2007 Author Report Posted February 7, 2007 Ne daj se brate pankose!!!!!!!!!!!!! Quote
liberanti Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 dolazimo u skc 2.marta da chujemo kako zvuchite uzivo... Quote
Anchi Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 ...samo vi idite i lepo se provedite...nema veze sto sam ja bolesna i necu moci da dodjem A bas sam htela da vas cujem i vidim,posto sam slusala samo najbolje Quote
Kramp Posted February 27, 2007 Author Report Posted February 27, 2007 ...samo vi idite i lepo se provedite...nema veze sto sam ja bolesna i necu moci da dodjem A bas sam htela da vas cujem i vidim,posto sam slusala samo najbolje Za ovaj koncert bi najvise trebalo da zalis zbog Tales Of Dark-a posto ce oni svirati skoro dva sata i to ne bi trebalo propustiti nikako, a mi cemo ionako uskoro praviti godisnjicu benda pa ces moci da nas cujes. Ali ja bih se ipak potrudio da dojdem na ovaj koncert da sam na tvom mestu i to najvise zbog Tales-a a posle i zbog Rain Delay-a i nas!!!! Quote
Anchi Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 (edited) Znam,znam...mnogo mi je zao i sto njih necu videti ali misli da nema sanse da dodjem a dobro vec odavno znam da sam ja veliki baxuz!! Edited February 27, 2007 by Anchi Quote
Emily Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Pa nemoj da si tako skroman... Da to jeste njihova svirka,ali Follower O Anchi,cuces ih na godisnjici,obecavam ti da idemo... Quote
+AuReOlE= Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Bili ste dobri u petak,ali mislim da je moglo mnogo bolje ... eto taman kada budete pravili godisnjicu bice bolje,jel da ?? Quote
Kramp Posted March 8, 2007 Author Report Posted March 8, 2007 Bili ste dobri u petak,ali mislim da je moglo mnogo bolje ... eto taman kada budete pravili godisnjicu bice bolje,jel da ?? Naravno, mi sada na ovoj svici nismo stigli ni da se zagrejemo ali na godisnjici cemo svirati dosta duze!!!!! Quote
+AuReOlE= Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Super,a jel se zna vec sada kada ce biti ta svirka??? Quote
+AuReOlE= Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Eto..svi cemo ih gledati,uzivati..srecni,zadovoljni i ZDRAVI!! Quote
Emily Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Naravno, mi sada na ovoj svici nismo stigli ni da se zagrejemo ali na godisnjici cemo svirati dosta duze!!!!! Godisnjica-sjajno Quote
Sgt.Splatter Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 A kad je godišnjica? Da naručim kitu cveća. Quote
Recommended Posts