TarKalion Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 POZ za moje ljude!!!!!!!!!!! Ajd da mi vi meni lepo svirate i da ne zabusavate.JEL JASNO! I da se setite da me pozovete pa da neki od mojih mnogobrojnih bendova svira sa vama,bilo kad,bilo gde..... Pankos Quote
+AuReOlE= Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Hey ljudi,zaboga..pa sta je sa vama i vasom godisnjicom??? Quote
Blathaddar Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 djitarista followera zivi u Visnjici,ko ja Quote
Kramp Posted April 14, 2007 Author Report Posted April 14, 2007 Hey ljudi,zaboga..pa sta je sa vama i vasom godisnjicom??? Bice najverovatnije u maju, dogovaramo se za living room SKC-a pa cekamo da vidimo koji datum je slobodan i dali ce nama odgovarati. Javicemo cim saznamo neso vise!!! Quote
Emily Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Kul Living room,totalno opustena atmosfera Quote
John^ Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Bice najverovatnije u maju, dogovaramo se za living room SKC-a pa cekamo da vidimo koji datum je slobodan i dali ce nama odgovarati. Javicemo cim saznamo neso vise!!! Jedva cekam,stvarno ste odlican bend,i sve pohvale od mene.. Quote
FOLLOWER Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 :pivopije:Evo da najavim dve svirke Follower-a koje ce biti 9og i 12 juna!!!! 09.06.2007 NOVI SAD klub "Dvoriste" Sviramo sa NS industrial bendom Dredup i sviracemo oko 2 sata (znaci dosta obrada i desetak nasih stvari) ulaz 100 din. Pocetak u 21h 12.06.2007 BEOGRAD klub "Danguba" Sviramo sa BG gothic/rock bendom Mistique i sviracemo takodje 2 sata ulaz 100 din. pocetak u 21h Quote
Gospa na Sivcu Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 Follower na My Space-u: http://www.myspace.com/followerbend Quote
Talichni Tom Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 E nije Mistique nego je Donnstag ili Dawn Quote
TarKalion Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 POZDRAV!!!!! poz za sve ljude iz benda od starog vam svirca Pankosa Quote
FOLLOWER Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 (edited) Nedelja 21.10.2007 klub Kuglash u 21hDoom/Gothic metal vecheFOLLOWER + GostiBice dosta novih obrada (Amorphis, Type O Negative, nove obrade od Katatonije, My Dying Bridea, Anatheme...) ulaz 100 din. (konzumacija)(posto je prvo veche bilo pomereno za 16ti septembar, odlucili smo da pravimo svirke svake trece nedelje u mesecu) VIDIMO SE Edited October 2, 2007 by FOLLOWER Quote
Buddha Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 sutra nastupaju Follower i Through Art u SKC Livingroom-u sa pocetkom u 22h. cena karte ce biti 150 dinara. Quote
Kramp Posted October 9, 2007 Author Report Posted October 9, 2007 Eto ko sto rece Buddha, vidimo se u Living Roomu sutra!!!! Quote
FOLLOWER Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Dodjite u nedelju 18og, ovo ce biti treca svirka u kuglashu, bice dosta novih obrada i naravno gosti THROUGH ART!!!! Quote
FOLLOWER Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 (edited) Koncert u nedelju, dodjite!!! Edited November 30, 2007 by FOLLOWER Quote
banedeathmetal Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Dolazim sigurno 2.12.2007. Vidimo se tamo !!! Quote
FOLLOWER Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Recenzija: Follower – CD demo Beogradski sastav Follower, koji i kao na samom početku karijere, u muzičkim krugovima prevashodno i doslovce povezivan i stavljan u kalup doom sekcije metal usmerenja, uprkos tom i takvom svrstavanju, čini se da, i pored očiglednih doom komponenti -koje se u njihovom slučaju ponajbolje očitavaju u tekstualnim nanosima turbulencije i dubine misli- u svom stvaralaštvu, nije samo i isključivo doom metal sastav, niti bi to trebalo samo i biti. Kombinujući muzičku magiju klasičnog modernog-rock strujnog izražaja, sa kompaktnom ritam sekcijom, izraženom melodijskom crtom i vokalom koji se možda i ponajviše izdvaja iz celine, ali to shvatite samo i isključivo kao zapažanje koje ide pohvalnom stradom ovog , ovde prezentovanog duhovnog okršaja (misli, pre svega), ili putešestvija pod okriljima guste Beogradske magle. Gotovo bez nade u svetlo ali sa pozituivnim zvučnim trzajima nalik onom u dokumentu-numeri All I have ( koji zloslutno ali iskreno ispisuje vapaj /Rip my heart out and leave me to bleed / let me bleed like rain). Kao osobiti favorit izdvaja se i naslov, treći redni, The Glass Wall , koji između ostalog a sve u skladu sa idelogijom i ikonografijom senki, nalaže, I am not your friend/I am not your God/). Ukoliko se to može i tako nasloviti, postoji kolizija između (i mog) predubeđenja da se ovde radi o gotik/doom, poseice metal(nom) senzibiliteu i stvarnog stanja na terenu/disku, mada, nije ni da ne zadire u teške a močvarne vode, ono, demo ostvarenje sastava Follower, ponavljam, samo lirički se dovoljno duboko stapa ali ne i utapa sa njim. Što je veoma važno i što je, naravno, i u (s)mutnim muzičko–izdavačkim, močvarnim a ljigavim vodama danas - za svako poštovanje. Milan B. Popović Quote
archsound Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Eto veceras sviramo na Akademiji pa ko voli nek izvoli!!!!Tales Of Dark Epitaphium Follower ulaz 200 kinti!!!! Aj cao!! Quote
archsound Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 (edited) Link za spot koji smo snimili jos pre 2 godine za pesmu All I Have. S P O T Edited October 31, 2008 by archsound Quote
krezavy Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 shmrtz ni njih vishe nema sve lenjo motku pa po grbachi! dzholija prvog!!!!! Quote
Recommended Posts