Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 kad dodjes u beograd, zagreb, pestu ili helsinki. razlog zasto je lesi nesvakidasnja pojava je shto prkosi elementarnim zakonima fizike pa je u mogucnosti da bude na 4 mesta istovremeno, treba samoda 'promeni kanal' i tu je....
Alita Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 ma, samo da promeni boju tabletica i tu je
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 vidis alitice kako mi se uklapas sada lepo, opravdaces ti ovaj naporan raD na usavrsavanju tebe....
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 mozda u nadi da ces je/ga se manes ispalo bi samo kontraproduktivno....
Alita Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 vidis alitice kako mi se uklapas sada lepo, opravdaces ti ovaj naporan raD na usavrsavanju tebe.... fali ti "my padowan"
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 ne svidja mi se to....
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 fazon je apsolutno ok, al' termin nikako nije....
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 btw. chuh neke informacije da hoces sise da pirsujes, ti svE radis da me razocaras....
Alita Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 prica se po varosi, a pa, da si mi neko bitan pa i da se potresam , po dve na svaku
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 neeee....kako ja nisam bitan.... ukinucu ti privilegije samnjicu ti dnevnicu.... to moras da slikas kada uradis, na kraju ce se to zavrsiti da ce ti sise biti ko na avataru duke of borcha imas na temi pivo ovde odmah ispod....
Alita Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 svakako cu slikati... ali ma koj ti je, to je jako lagano... a i dobro za dojenje
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 ukoliko neces da pokazes slike bice fazon show your TitS.... za dojenje? ovde biH se pozvao na strucne konsultante....
Alita Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 ja jesam. ozbiljno sam se raspitala. Nikad ne bih uradila tako nesto da je opasno, u smislu da recimo ne mogu da dojim dete posle toga ili tako nesto. Samo, aravno, mora da se izvadi tad
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 ma ne mora treba da se doji posredno.... samo ce sise da ti se upropaste dodatno....
Alita Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 mislim da bih uvek zelela da ja dojim svoje dete, a ne da ga hranim ko zna cime. Koliko god da je dobro. Mislim da ve ovo divan nacin povezivanja... mada, polako, bice to kroz puuuuno godina ubice nas lestate
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 lestate ce da usvoji dete iz indonezije.... i onda ce reci sebi - 'kakav traaaash'....
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 to je soU lestejt tajp of debilizm....
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 bliski Smo mi mnogo.... a i da nismo, jebo te, provali se, percepcija ti je tupa....
Alita Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 pazi, da je kenjac, kenjac je. Al majku mu i ti si. Pa otkud znam kakve tripove imas...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 pa kako ne znas jebo te 'de si ti bila Sve su to tripovi....
Recommended Posts