Blacksunray Verb Delikvent Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 lesi tejks Aut hiZ hjudz'n0hevi Kok....
Blinded by Tear Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 kad dodjes u beograd, zagreb, pestu ili helsinki. U Beograd je najlakse doci u Zagreb opet nije mi problem, ali fino bih bilo sresti te u glavnom gradu Finske. Just thinking of it makes me cry... Poslacu ti nesto na adresu, s prvom prilikom. p.s. Predivne su ti price, kao i uvijek.
Zagrivuk Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 alita, u pravu si. pobicu vas. A ja cu ubiti tebe ako ne pregledas malo opstu metal. Kasnije cu procitati ovaj tvoj text.
<Creative_Romance> Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 sta tu ima za laugh out loud?
<Creative_Romance> Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 njah... daj bwe... evo ti jedan jagger da se oraspolozis... ali pazi , dobijas jagger u krigli
tovar Posted February 15, 2006 Author Report Posted February 15, 2006 moze, ali da podelimo tu kriglu... btw, dodjem ti jedno nalivanje omiljenim nemackim picem...
<Creative_Romance> Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 moze, ali da podelimo tu kriglu... btw, dodjem ti jedno nalivanje omiljenim nemackim picem... moze... sledece nedelje.... Ma dodjes ti meni mnogo vise...
<Creative_Romance> Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 i know... short and clear.... and.... and... and....
<Creative_Romance> Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 nego... pricica je bas poucna... Ne stvarno, svidja mi se... Cinjenica je da je realno teze i redje ali i lepse od imaginarnog... jedan momenat nesvesnog u pravo vreme i covek upozna deo sebe dovoljan da napravi korak unapred... ( )
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 (edited) nego... pricica je bas poucna... Ne stvarno, svidja mi se... Cinjenica je da je realno teze i redje ali i lepse od imaginarnog... jedan momenat nesvesnog u pravo vreme i covek upozna deo sebe dovoljan da napravi korak unapred... ( ) shta seres koji jebeni latentno homoseksualni - kurac.... Edited February 16, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent
Blinded by Tear Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Ko kaze da je u realnom smislu teze i rjedje? Evo ja, sve prizeljkujem kafu i koji dim pa i da crknem, nebi mi bilo briga...
tovar Posted February 16, 2006 Author Report Posted February 16, 2006 nego... pricica je bas poucna... Ne stvarno, svidja mi se... Cinjenica je da je realno teze i redje ali i lepse od imaginarnog... jedan momenat nesvesnog u pravo vreme i covek upozna deo sebe dovoljan da napravi korak unapred... ( ) to bi bilo to.
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 ponadah se da si zatvorio....
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 zasto bi to bile (autenticno) budisticke misli....
Alita Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 "Zivot je reka" raspitaj se malo odakle je to
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 a to....hoces reci da je to uslov za zatvaranje teme....ma nije liter toliko predvidljiv.....
Alita Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Ma neeeee.... Fraze su mu vrlo... kreativne
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 pa jesu kada se uradi radnja.... kako ja jednog lika planiram da zezam kada ga vidim....recicu mu da je pripadnik grunge skole i da je Deo te psihologije....lesi bi ukapirao da se radi o shatovanju vene, ovaj nece....
Recommended Posts