Blacksunray Verb Delikvent Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 na forumu je lesi aluzija na drogu.... stoga me je to podsetilo....
Alita Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 prvenstveno na "kvalitetne" vamp ribestije
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 to mozda ranije kada mu je karijera bila u u sponu, sada kada jena stendbaju odmah je bolji, nasao je drugi nacin prepoznatljivosti....
Alita Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 poslednji put kad sam ga ja videla i dalje je dominirao seksipil to ce mi zuvek biti urezano u secanje a i biti uslovna reakcija na njega
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 seksipil.... 'ajde ja nikad nisam biO tako Zao prema lesiju....
Alita Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Zla? Ja? Ma neee... Nemoj tako, super mu ide Svaki put kad sam ga videla on nesto upeca Ali...
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 alita se ne da upecati iako ispunjava donju granicu gothic tezine....
Alita Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 i ponosno kaska za hordom obozavateljki pitajuci se gde je dzem
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 dzem? pojeden prilikom spremanja za autenticni gothic imidz....
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 ne volim tradicionalno religiozne frazice....
Alita Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Alo... crtac. Znas ono, zmaj sedi i peva jadna mala izvrnuta torto? Dno ti na vrhu a vrh na dnu stoji Gospode dzem. Adekvatno zblanuto stanje za suludu hordu
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 ukoliko je iz toga onda se ne secam....
Alita Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 pa na sta si trosio detinjstvo bre crtaci su najlepsa stvar
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 ma ne kazem da nisam gledao nego da se ne secam toga....
Zagrivuk Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 (edited) Lestat MARKO Ni u ludilu nemoj me stavljati u tvoje price. 1. pojescu te kao sto zmaj jede vampire 2. ove tvoje bestije mi sve pricaju 3. Mrzi me da citam, ali ono sto znam od radodajki, bezi u PM. Objavicu ovde Zelim unakaziti svoje lice, to bi bio ja! Sve te tvoje i i ostalih kvazi gotik-metalaki dodju kod mene Debelo si zgresio kad se javljaju meni Edited February 18, 2006 by Black_Totem213
tovar Posted February 18, 2006 Author Report Posted February 18, 2006 Ma neeeee.... Fraze su mu vrlo... kreativne ne napadaj mi kreativnost, vrlo sam kreativan poslednjih mesec dana.
tovar Posted February 18, 2006 Author Report Posted February 18, 2006 Lestat MARKO Ni u ludilu nemoj me stavljati u tvoje price. 1. pojescu te kao sto zmaj jede vampire 2. ove tvoje bestije mi sve pricaju 3. Mrzi me da citam, ali ono sto znam od radodajki, bezi u PM. Objavicu ovde Zelim unakaziti svoje lice, to bi bio ja! Sve te tvoje i i ostalih kvazi gotik-metalaki dodju kod mene Debelo si zgresio kad se javljaju meni koje su se sad povampirile? ja se covek fino povukao, nikom ne dajem povoda... furam tripove daleko od svega, a one tako... btw, neka slobodno kazu meni sta imaju...
Alita Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 ne napadaj mi kreativnost, vrlo sam kreativan poslednjih mesec dana. pa ima vise otkad te nisam videla... da nisi i kravatu poceo da nosis?
Zagrivuk Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 (edited) koje su se sad povampirile? ja se covek fino povukao, nikom ne dajem povoda... furam tripove daleko od svega, a one tako... btw, neka slobodno kazu meni sta imaju... Pa nisam ja kriv sto si ih ti ostavio A zasto to dolazi do mene A mislim da znam ko ih je uputio, sa namerom da ja kazem nesto. Budalastina ( Svi znaju da ja samo volim da podjebavam ) tako da to kazem u lice, van foruma. A drugo, i bas me briga. Sto znaci, mogu reci samo tebi. Tako da se salim kad kazem da cu nesto ikad objaviti ovde. Pa i kad su me najvise napadali o svakom sam imao nesto pa nisam stavljao na forum. Ps:Ce ti kazu malo morgen, ove te bas ne gotive. Edited February 19, 2006 by Black_Totem213
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 pa kravata coveka stavlja 'u mashinu' i ubija mu potencijalno avangardnu kreativnost.... welcome to The machine....
tovar Posted February 19, 2006 Author Report Posted February 19, 2006 Pa nisam ja kriv sto si ih ti ostavio A zasto to dolazi do mene A mislim da znam ko ih je uputio, sa namerom da ja kazem nesto. Budalastina ( Svi znaju da ja samo volim da podjebavam ) tako da to kazem u lice, van foruma. A drugo, i bas me briga. Sto znaci, mogu reci samo tebi. Tako da se salim kad kazem da cu nesto ikad objaviti ovde. Pa i kad su me najvise napadali o svakom sam imao nesto pa nisam stavljao na forum. Ps:Ce ti kazu malo morgen, ove te bas ne gotive. ok, cujemo se... ima da ih pobijem ako me ne ostave na miru...
Alita Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 (edited) Lesi gay-goth smekercina je podigao govnjivu batinu Edited February 19, 2006 by Alita
AsimptotA Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Kapiram da je kreativan kao Herman Hesse. Svaka cast.
Recommended Posts