Angelystor Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Iskreno..nisam imao ideju 'de da turim ovu temu..ali "Dying Sun"(samo njega sam i slushao), je najblizi Thrash Metalu, i to melodichni thrash a la Heathen + growl i malo death metala..Growl je ok, a clean vokal je mnogo dobar! Bend je iz Francuske( ), ove godine izdavaju 4. album.. Slushao li ko? Mishljenja p.s. Jebote, pochecu da gotivim Francuze Quote
The Watchtower Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 mislim da ima teme. (negde). sto se benda tice, odlicni su. takodje sam slusao, dying sun. i valjda occult medicine. (ne secam se). 20og ima izlazi novi `bum "Unealthy Opera" evo link za novu pesmu: http://www.vs-webzine.com/mp3/YYRKOON%20_%...webzine_com.mp3 Quote
Grobodan Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Imam i ja taj Occult Medicine,i sta znam...nije mi se nesto dojmio,.Koliko se secam,ima tu i malo(vise) Death Metala. A sto se tice Francuza,OBAVEZNO preslusaj kultni thrash bend MASSACRA!!! Quote
Angelystor Posted January 28, 2006 Author Report Posted January 28, 2006 Nesam neshto lud za Massacru. Dobar death. ZA Yyrkoon sam obavio search..nema teme.. Nego..kako se uopshte izgovara ovo? Quote
Angelystor Posted January 29, 2006 Author Report Posted January 29, 2006 E DSO je vec druga pricha, odlichan black, osvezavajuc.. mislim da sam ostavio koment na temi.. slushao li je ko No Return?(francuzi, thrash) Quote
RNA Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Е, за њих постоји тема. То је стварно (био) одличан бенд. Њихова последња два албума су баш добра. Quote
Angelystor Posted January 30, 2006 Author Report Posted January 30, 2006 Idu na evropsku turneju u aprilu kao predgrupa NILEu. Quote
kuruz Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 (edited) Kakva diskusija o Yyrkoon Je l' navija neko za Caen,to su Francuzi? Shto se tiche Yyrkoon,meni je ovo vishe death nego thrash. Edited June 14, 2006 by Akumu Quote
kuruz Posted May 18, 2016 Report Posted May 18, 2016 Deset godina kasnije, opet slušam ovaj bend, pa reko' da preporučim Occult Medicine onima koji nisu čuli za bend. btw ovo treba da bude na death metalu Quote
Recommended Posts