Perfector Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Ayreon - The Human Equation Evergrey - A Night To Remember Quote
Vuk Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 sada jos cekam Killswitch Engage - Set This World Ablaze da vidim da li da ga dodajem definitivno odlichan DVD - cert, svi spotovi i preko sat vremena dokumentarca Quote
*nitro* Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Metallica - Cunning Stunts (ovaj gledam bar jednom dvaput nedeljno, obozavam ga, sav onaj scenski nastup a i pesme koje su svirali) Metallica - S & M (ovo kad slusham na 5.1 surround najezim se koliko nenormalno fantastichno zvuchi brrrr) + ima do jaja dokumentaratz Quote
*nitro* Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Machine Head - Elegies Zakk Wylde's Black Label Society - Boozed Broozed & Broken-Boned aaa i so fuckin' need this!!! Quote
fiction Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Pelican-Live in chicago 03 Evergrey-A Night To Remember In Flames - Used And Abused Quote
GolluM Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Ove godine se pojavljuje nekoliko DVD izdanja koji ce razvaliti sve koliko ce biti dobri: Amon Amarth - Wrath Of The Norsemen Ensiferum DVD Kamelot DVD Quote
quiet Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Ensiferum DVD Jedva chekam ovaj dvd Quote
Natasha! Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 (edited) Dimmu Borgir - World Misanthropy Satyricon - Roadkill Extravaganza Pantera - Vulgar Edited February 25, 2006 by Natasha! Quote
quiet Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Jao, kako li sam zaboravio Dimmu Taj dvd je bolestan, nema vishe gde. Pogotovu one akrobacije na wc sholji Quote
dushmanin Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Blind Guardian- Imaginations through the looking Glass SAVRSEN dvd! mnoooogo livea+intervju+slike+DIVNO pakovanje...moj omiljeni muzicki dvd! Quote
GolluM Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Tako je Dujo! Sto se tice Dimmu-a, nista posebno stvarno. Mislim, klasika, kao i svi ostali DVD. Isto ko Stratovarius, Hammerfall (ona prva 2 komada) i ostali. Samo sto Strato ima Jensa Johansona koji je ludji od kompletne Dimmu ekipe Lik je ladno napravio eksploziv i digo u vazduh klonju I sve je to lepo dokumentovano na DVD-ju Quote
WoI Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Pod obavezno: Tankard-Fat Ugly and Still alive! Looodilo ))))))))))........ Najjaci DVD ikad U pored toga pod obavezno Kreator - Live Kreation Overkill - Wrecking Everything Live Hypocrisy - Virus DVD (ima odlican koncert na tom bonus disku koji se dobija,bruka kolko dobar ) Quote
Guest Kifla Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Sta su ti panterini 3 vulgar videos? svi pricaju o tome! gde to im a da se nabavi? probacu preko neta... kmeeee ocu ja! Quote
Rob Swire Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 KSE dvd-najsimpaticniji. Vulgar Video-to je hm zivot... Quote
kiki Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 slayer - war @ the warfield i do jaja je slipknot - disasterpieces Quote
deley-a Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 definitivno IRON MAIDEN-VISION OF THE BEAST sa svim oficijalnim spotovima!!!uh kako obozavam taj dvd sav se izlizao kolko sam ga puta odgledao Quote
tornadomaster Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Dream Theater - Live At Budokan. Fantazija! Kad ga odgledaš imaš osjećaj kao da si bio tamo! Svjetski urađeno! Definitivno naj DVD! Quote
crusader84 Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 (edited) Sta su ti panterini 3 vulgar videos? svi pricaju o tome! gde to im a da se nabavi? probacu preko neta... kmeeee ocu ja! Misliš "3 Vulgar Videos Hrom Hell" ? Tu su ubacili sva 3 home videa + 'cert iz Moskve... - Cowboys From Hell - Vulgar Video - 3 Watch It Go - Live At Monsters In Moscow 1991 (sa čuvenog koncerta pred milion ljudi) Slažem se za Visions Of The Beast i Dream T. Strava je uradjen i Early Days od Maidena. Dodao bih još Blackmore's Night - Castles & Dreams. Ima dosta dobrih, ja sam tek počeo da nabavljam! Najviše mi je smor kad izdaju DVD na dual layer diskovima pa likovi koji kopiraju izbacuju nešto od sadržaja da bi stalo na single. Zar nije bolje da razdvoje na 2 singl layer-a! (e onima koji će sad da kažu "kupi original " - ) Šteta što nema za male pare i muzičkih original DVD-jeva kao i filmova, onaj fazon za 99 ili 250 kinti. Edited April 27, 2006 by crusader84 Quote
Morphy Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Samo cu reci SODOM - Lords of Depravity Pt. I,definitivno najbolji DVD do sada uradjen...Treba da se snimi i 2 deo... na prvom disku sadrzi istoriju benda od 1982-1995 i traje 3 sata,a na drugom disku je live... Quote
Shamandalie Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Definitivno MR BIG naravno iz Japana iz 1993. godine. Reci su suvisne da se to opise, najbolje je pogledajte ako ste u mogucnosti. Quote
GEORGE_SOAD Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 omiljeni dvd-ovi, hmmm, ima ih puno evo nekoliko njih Amon Amarth Wrath Of The Norsemen, izdanje na tri dvd-a, vredi odgledati njihov live nastup Arch Enemy Live Apocalypse, ovo je prvi put da sam gledao Arch Enemy uzivo a da to nije bio neki bootleg, super zvuce! Annihilator - Ten Years In Hell 2006, ovde nema sta nema, ceo istorijat Annihilator-a, kroz ceo dvd vas vodi Jeff Waters, pevac, gitarista, osnivac benda, koji je za novi album nasao novog pevaca... Chimaira - The Dehumanizing Process Dimebag Darrel Dimevision Vol 1, That’s the Fun I Have (Tribute to Dimebag) Exodus - San Francisco, DNA Lounge 2004-03-11 Godsmack - Changes 2003 Sully Erna, covek koji me je odusevio svojim pevanjem...takodje i udaranjem bubnjeva. n Flames - Used And Abused(In Live We Trust) 2005 jedno od najboljih dvd izdanja ikada kao i prvo zvanicno izdanje In Flames-a Machine Head - Elegies 2005 posle koncerta na ovaj dvd sam cekao dugo, dugo ali cekanje se isplatilo, platio sam ga manje nego bootleg u Beogradu, ali sta sad... Metallica - Live Shit, po meni jedne od najboljih svirki Metallice su zabelezene na ova dva dvd-a Morbid Angel-Live Madness '89, mocno Roadrunner United - The All-Star Sessions 2005 ovaj dvd me je odusevio jer nikad nisam video toliku privrzenost i profesionalizam koji su momci iz Roadrunner-a pokazali tokom snimanja albuma. Sodom - Lords Of Depravity pt.1 2dvd no comment Soulfly - The Song Remains Insane, prvi dvd Soulfly sa jedinom postavom koja vec opstaje 2 godine, od Prophecy-a, najsmesniji mi je onaj deo sa trubacima iz Vranja na snimanju pesme Mars na Drinu Therion - Celebrators Of Becoming, ovde sam jedino gledao njihov live i jedva cekam koncert u SKC-u februara! Quote
Vlaja Buraz Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 MR BIG naravno iz Japana iz 1993. ЖЕЛИМ ТЕ. ПАРДОН, ЖЕЛИМ ТО. Quote
Shamandalie Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 ЖЕЛИМ ТЕ. ПАРДОН, ЖЕЛИМ ТО. Dobro poslacu ti po ovom "starcu" kad bude dolazio u Beograd. Quote
StarbreakeR Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Kreator - Live Kreation Hypocrisy - Virus Bonus DVD Running Wild - Live 2002 Quote
Recommended Posts