Prisoner of Dreams Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 FATES WARNING - Live in Athens Quote
enclave Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Sto?Sta si ocekivao? Ocekivao sam mnogo bolji live.Mislio sam da ce mnogo bolje da odsviraju.Angels Don't Kill mi se nije svidela uopste,kao ni mesanje nekih pesama.Dobra je ideja ali mi se ne svidja kako su odsvirali.Primetio si mozda da se Alexi-ju gitara ne cuje uopste.To mozes da vidis u onom delu kad solira zajedno sa klavijaturistom.Ali dobar je DVD ne mogu da kazem da nije.... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Ocekivao sam mnogo bolji live.Mislio sam da ce mnogo bolje da odsviraju.Angels Don't Kill mi se nije svidela uopste,kao ni mesanje nekih pesama.Dobra je ideja ali mi se ne svidja kako su odsvirali.Primetio si mozda da se Alexi-ju gitara ne cuje uopste.To mozes da vidis u onom delu kad solira zajedno sa klavijaturistom.Ali dobar je DVD ne mogu da kazem da nije.... Pa ne znam,meni sa Angels bas svideo... A to za gitaru je tacno,slabo se cuje u odnosu na klavijaturu,ali to je naravno greska tonaca. A i znas kako...Meni je na zvucnoj crko jedan izlaz tako da ja sve sto imam slusam na jednom zvucniku,i sad,pitanje je kako bi sve to zvucalo da imam neki sistem 5.1 i tako te gluposti... ne znam... Quote
Kole Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Sodom - Lords Of Depravity Pt.1 i Blind Guardian - Imaginations from the looking glass, moja najomiljenija dvd izdanja. i ako ne medju favoritima, mislim da manowar ima najkvalitetnije dvd, mada imaju i love za to. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Nine Inch Nails-Beside You In Time(vrh vrhova,bend potpuno u elementu,a tek scenski efekti ostavljaju bez daha) Rammstein-Live Aus Berlin '98(vrh!) Alice In Chains-MTV Unplugged Slayer-War At The Warfield Quote
enclave Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Alice In Chains-MTV Unplugged Odlican unplugged. Quote
Blathaddar Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 i da,fenomenalan je ceo cert iz '85/6 salayer,venom i exodus..ultimate revenge for disco..jebe keve... Quote
kejd Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Megadeth Rude Awakening, Death Live in L.A. Na oba DVD-a je extra svirka, savrsen zvuk, sto je i najbitnije...poslusajte ako niste. Quote
drasticni_taxista Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Dream Theater - Live at Budokan :rockdevil: :rockdevil: Quote
Dead Man Walking Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Vader - The Night OF Apocalypse!! jako dobro odradjen dvd Quote
Novaliis Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Megadeth Rude Awakening, Death Live in L.A. Na oba DVD-a je extra svirka, savrsen zvuk, sto je i najbitnije...poslusajte ako niste. Ko nije čuo tj. video Live in L.A. nije metalac Quote
Justin Case Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Pogledah neki dan Haggardov - Awaking The Gods i bas mi se svideo..... Quote
将軍 Bleskimon Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Killswitch Engage - [set This] World Ablaze Sentenced - Buried Alive Dream Theater - Live At Budokan Quote
enclave Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 To care Dream Theater je objasnio sa tim DVD-ijem !Odlican je! Quote
将軍 Bleskimon Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Jebeno najbolji DVD medju svima koje sam gledao Quote
enclave Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Ne znam da li slusas Lamb Of God ali ako si zainteresovan pogledaj njihovo DVD izdanje KILLADELPHIA!Jebeno je odlican! Quote
将軍 Bleskimon Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Nisam ih neshto mnogo slushao jer i h prosto nemam na kompu, ali skinucu neshto da poslusham A chuo sam za Killadelphiu Valjda cu ga i pogledati uskoro Quote
_powerslave_ Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Definitivno Iron Maiden - Live After Death. Quote
Prisoner of Dreams Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 Od pre neki dan, kad sam ga nabavio, zaista Dream Theater - Live at Budokan Quote
_powerslave_ Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 A dobar je i Judas Priestov Rising in The East, takodje u Budokanu.Kada Halford najavljuje Breaking The Law a jedan iz publike pocinje da place. Quote
Hudini Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Od pre neki dan, kad sam ga nabavio, zaista Dream Theater - Live at Budokan Jeste odličan, mada nije loš ni "Score". Osim Theatera, "Rush In Rio". Quote
Download_manager Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Bruce Dickinson - Anthology: Scream For Me Brazil Nisam ocekivao nešto spektakularno ali kada sam ga odgledao baš me oduševio, bez obzira što je snimak takav kao da je koncert bio s početka osamdesetih. Quote
Recommended Posts