Jump to content

Recommended Posts

Posted

Type 0 Negative Symphony for the devil dvd,live sa bizzare festivala u nemackoj,intervjui sa clanovima benda,njihove zajebancije,bonus disk sa obradom Santana Medley-a samo kako T0n znaju :)

Guest IN THE NAME OF GUUUZ
Posted (edited)

pantera - vulgar video

i pain of salvation - be live

Edited by IN THE NAME OF GUUUZ
  • 1 month later...
Posted

Danas sam po ko zna koji put odgledao oba DVD Sentenced - Buried Alive, covece kakav DVD, ovo je neverovatno, iskopirao sam i delio svima koji i malo slusaju rock i metal, ne zelim da se ikad izgubi ovaj zapis, a sebi sam napravio nekoliko kopija koje cuvam :pivopije:

• 3 weeks later...
Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

karpatian forest,sa onim babama sto djuskaju,ona matora zimzelena mesa...

da li ih oni iz benda karaju,sigurno ima neki footage iz bekstejdza kad ih rendisu,al nije objavljeno.

Posted (edited)

Mayhem - European Legions

Iako Maniac tokom celog koncerta pozeriše, celokupna svirka i izbor pesama mi je ekstra.

Mada, za domace uslove, za svaku pohvalu je i DVD Vlade Georgieva iz Herceg Novog 2004-e.

Edited by Vlladimir
Posted
Whitesnake - Live In The Still Of The Night :rockdevil: jes da nije metal al koncert je za svaku pohvalu.

Bas sam ga ovaj vikend pregledao nekoliko puta, fantastican DVD odlican koncert, a i meniji su lepo odradjeni, zvuk razbija, slika takodjer :pivopije:

Posted
Stari dobri ''Rude Awakening''

:pivopije::pivopije:

najbolji Megadeth koncert, Pitreli i Degraso su tate, najbolja Megadeth postava! Angry Again zvuci fantastivno, Kill the king...ma totalno razbijanje. :muzicar:

Posted
:pivopije::pivopije:

najbolji Megadeth koncert, Pitreli i Degraso su tate, najbolja Megadeth postava!

Auh pa po meni je bolja postava sa Friedmanom i Menzom.

Verujem da bi koncert iz tog doba bio bolji ali tada nisu objavili nijedan koliko ja znam.