sale 3sm Larry Flynt Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Laguna za ovu godinu prevela Presfildovu Poslednju Amazonku.Kome se svidjaju Plime rata,Ognjena kapija,Aleksandar i Pohod na Avganistan ne bi trebao da propusti i ovu knjigu. 1
Night Prowler Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Je l' valja Stephen King - Under The Dome? Pitam jer je jako dugacka, pa da ne citam ako je smor...
Oak Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Laguna za ovu godinu prevela Presfildovu Poslednju Amazonku.Kome se svidjaju Plime rata,Ognjena kapija,Aleksandar i Pohod na Avganistan ne bi trebao da propusti i ovu knjigu. Meni danas oči ispale tražeći romela ali kurac, nisu još preveli, uzeh teror (den simons) i 1984.
Јарослав Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Moj brat je danas kupio neke knjige na sajmu, ali dva naslova me interesuju dal je neko citao i ako jeste da mi kaze dal nesto valjaju. To su kada je Nice plakao i Covek koji je ubio Teslu. Читао сам ја Кад је Ниче плакао. ФЕНОМЕНАЛНА је књига. Свака препорука
Lunar Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 (edited) Night Prowler: Ako si imao ranije pozitivna iskustva sa Kingom, onda mu daj sansu. Ako nisi bolje citaj nesto drugo, nije vredno truda previse je lineralna knjiga sa veoma klise dijalozima i bezveznim kao sentimentalnim krajem. Mada ideja je super(ali razrada klasicna Kingovska), ima tu par zanimljivih karaktera, ali nikako nisam uspeo, barem ja dok sam citao, da udjem u Dome(kuglu ili kako god bi bio prevod) i zapravo da me radnja ponese, sve je nekako bilo ko da gledam sa daljine nesto sto jedva cekam da se zavrsi. Ako te interesuje pre bi ti preporucio The Stand nego ovo. Edited October 23, 2011 by Lunar
Lord Iffy Boatrace Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 IMO ova vampirska trilogija je obrisala pod sa svim ostalim novijim knjigama sa pickastim Twilight vampirima. Covek je objasnio kako se pise delo na temu vampira.
BLAGOJE Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 eda li dje na sajmu prevodi na srpski ili srodne jezike h.p.lavkrafta?
B@K@ Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Delfi ima nekoliko naslova: http://www.delfi.rs/ka1fi5di2180/delfi_knjige_autor_hauard_f_lavkraft.html Potom Knjižara: http://www.knjizara.com/knjige/osoba/0/cena//7961/1/Hauard%20Lavkraft Plato: http://www.plato.rs/knjige-od-autora-Hauard-Lavkraft-Filips_6787 LeoKomerc: http://www.leo.rs/a/72f5a968-2f19-4965-b8e8-2e5d2c22078a/Hauard-F-Lavkraft.aspx i tako dalje u tomu maniru... za sajam ne znam, nit' sam išao, niti planiram... ali, nađi koju od ovih kuća, pa ćeš naći možda i traženo... ili najboljše, neka stara izdanja na zaturenim štandovima...
Lunar Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 (edited) Brate, šta je "lineralna"? Haha uništi me recenziranje igara. Mislim naravno, u knjizi postoji samo lineralna naracija. Uglavnom ono što sam htio reći je da je priča previše očekivana i u glavom klasično struktuirana. Nema nekih većih obrta, menjanja same naracije, nekih ogromnih promena(osim da ne spoilujem mozda negde tamo malo jače od sredine ima nekih otkrovljenja)... eda li dje na sajmu prevodi na srpski ili srodne jezike h.p.lavkrafta? Kupi Nekromikon, ono predivno naše izdanje i zadovoljićeš svoje Lavkraftovske potrebe za neko vreme. Edited October 24, 2011 by Lunar
B@K@ Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Ovde valjda vi, mladi, ( ) zaključujete da je "lik pobedio". Vala si tarsngmirant fo letam! Nije podjebavanje, stvarno si me razgalio... Lavkraft je odličan, Nekronomikon planiram već neko vreme da nabavim, a znam da sam uživao čitajući "Slučaj Čarlsa Dekstera Vorda", poodavno.
Lunar Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Ovde valjda vi, mladi, ( ) zaključujete da je "lik pobedio". Vala si tarsngmirant fo letam! Nije podjebavanje, stvarno si me razgalio... Lavkraft je odličan, Nekronomikon planiram već neko vreme da nabavim, a znam da sam uživao čitajući "Slučaj Čarlsa Dekstera Vorda", poodavno. Dazed and confused! Meni je to naše izdanje prelepo, mnogo su dobre ilustracije i super je linear notes. Naprimer ja imam i Englesku verziju, koja je onako bezlična i skroz crna i nije baš laka za čitanje. I imam jedno pitanje. Da li je neko slučajno na sajmu video Engleske ili Hrvatske verzije Sandmana?
B@K@ Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Dobar film, klasik. =) Nego, ti sigurno nisi mislio na lineralnu-mineralnu naraciju, većma na onu linearnu, ne?
Triad_1 Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Jel zna neko da li se na sajmu prodaju i neke knjige na Nemackom? Video neko?!?
The Riddler Posted October 28, 2011 Report Posted October 28, 2011 Je l' zna neko kod koga se na sajmu moze naci nesto od Markesa?
Lunar Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Pre neki dan me profesor izribao na času zato što sam rekao da sam veliki fan cyber punka, a nisam čitao Neuromancera. Ima li ko Neurmoancera i željan je da mi ga pozajmi na nedelju dana? Mogu lako da skinem sa neta eng. verziju, ali baš želim na Srpskom da pročitam, da vdim kako smo mi odredjenu terminologiju prilagodili i preveli. A, inače i samim tim čitao ko, utisci itd.
B@K@ Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Ako bi već bio spreman čitati na kompu ili nekom e-book reader-u, evo ti prevoda na srpski. Ja moram da je nabavim na papiru, ne mogu da uživam u knjizi pred monitorom...
Lunar Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 (edited) Samo 119 strana, ovo će se pročitati za jednu/dve divne noći. Hvala Bako, kupiću ti žele zeku ako te ikad upoznam. Edited November 8, 2011 by Lunar
sale 3sm Larry Flynt Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Nadjoh konacno Slucaj Carlsa Dekstera Vorda,koriceno izdanje.
metal guru Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Ako je to ono izdanje sto sadrzi njegov cuveni esej "Natprirodna strava u knjizevnosti" na kraju, imam ga i ja. Odlicno izdanje.
sale 3sm Larry Flynt Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Aha,Velmar-Jankovicka prevod.
ElektroHexe Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 kome se svidela knjiga Master i Margarita, preporučujem Ognjenog anđela, Valerija Brjusova
hypnos Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 je li ko citao od Dr Merilin Rosens Beret -Da li su Vam zaista potrebne naocare? radi se o tehnikama za bolji vid
temper Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 kome se svidela knjiga Master i Margarita, preporučujem Ognjenog anđela, Valerija Brjusova Uuuu, primljeTo k znanju!
Recommended Posts