NećuDisplejNejm Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Frenk Herbert - Hronike Dine odlicno je... procitala sam 2 dela. i stvarno je super stvar
AstralliS Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Ajd da ponovim. Moje preporuke, inače posednja 4 romana koje sam pročitao: Orhan Pamuk :: Zovem se Crveno Robert Ladlam :: Kasandrin sporazum Harold Robins :: Magnat Dejvid Balači :: Delić sekunde
Prinzessin Tinea Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Devojkama preporucujem: Stefani Kauel - Udati se za Mocarta
ilegalac Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 (edited) Кад помену Кундеру, препоручујем ''Смешме љубави''. То је збирка прича о томе како различити људи доживљавају љубав, шта раде због љубави и све то у сјајном тону огорченог духовитог човека без трунке патетике. Феноменалан је Кундера ja bih ovde dodao "usporavanje". Citao sam pre desetak godina, ali mi je ostala u secanju knjiga sa ++++ Edited February 3, 2008 by sumi
AstralliS Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Evo jednog domaćina, vrlo dobrog: Goran Petrović :: Sitničarnica "Kod srećne ruke"
SixStepsOnTheMoon Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 (edited) Да ли је неко покушао да набави "Лексикон Достојевски" Аутора - Кабић Данила у уздању Прометеја. (http://www.prometej.co.yu/) Ја сам добио велике препоруке па сам желио да то поделим са вама http://www.prometej.co.yu/knjige/detalj.php?id=00001122 Edited February 9, 2008 by SixStepsOnTheMoon
Hudini Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Evo jednog domaćina, vrlo dobrog: Goran Petrović :: Sitničarnica "Kod srećne ruke" Sjajna knjiga, i ja je preporučujem.
Mazrim Taim Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Najtoplije bi svima preporucio knjigu koja se zove Istorija Holokausta Roma od Rajka Djurica. Knjiga je nedavno izasla u prodaju i sadrzi kompletan indeks svih mogucih imena Roma iz Srbije koje su nacisti mucili. Znaci, ima sve! Nacin ubistva,mesto,datum... Covek je sve to detaljno odradio da se cak i odeca zarobljenika nalazi u knjizi. Pa, koliko su nacisti svarno bili picketine,procitajte u ovoj knjizi.
AstralliS Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Sjajna knjiga, i ja je preporučujem. Što volem kad imam istomišljenike.
DBrave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Necu da otvaram novu temu za ovo pitanje, nadam se da ce mi neko odgovoriti... Da li je neko skidao sa neta neku audioknjigu i dajte preporuke... Nisam nikada slusao te audiobooks ali mi zvuci interesantno, secam se samo kad sam bio mali da sam imao neke kasete tipa "Bash Celik" "Djipalo Ripalo" "Zlatokosa" i tak odalje :) i slusao sam ih po 100 puta... I da li znate neki audiobook gde svaka licnost ima svoj glas, pretpostavljam da bi mi bilo uzasno dosadno da mi jedan narator prica za svaku licnost
AstralliS Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Hmmm... Ne znam koliko je to...hmmm...pametno? Ništa dok ne osetiš miris stranica...
DBrave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 pa kazem ti da nisam nikada slusao, i ja vise gotivim papir, veruj mi da sam sigurno 10000din dao na knjige zadnje 2 godine, jebiga kad ne volim da ih iznajmljujem ali ovo mi je gotivno da pustim dok ne zaspim, bar da probam
DBrave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 brate, da nece da nas warnuju malo zbog OVOLIKOG spama
delay Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Audiobooks sam slusao uglavnom neka predavanja,politicke nauke,filozofija,nlp,alhemija ,...onako,sve rekreaciono ,cool je za bus,kad chekas negde,klasicnu knjizevnost u toj formi nisam probao,a i malo deluje lame.Imaju bbc radio neke cool uradke( dobra rec) Praceta recimo,to je ok.
AstralliS Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Kao što reče čovek, lame je slušati klasike književnosti...
DBrave Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 ma kakve bre klasike tako bih mogao da slusam hari potera ili nesto slicno, onako bre kao zajebancija niste me dobro shvatili
ZmYchE Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 I da se ne nastavlja spam... Stiven King - Zelena milja - jedna od najboljih knjiga koju sam procitala ne pamtim koji broj puta i svaki put se iznova odusevim nacinom pisanja knjige. Od vulgarnosti do prefinjenog pisanja do komedije do samo takve tragedije... Neverovatno!
AstralliS Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Stiven King za precednika. Evo jedne koju preporučujem, koja je pretočena u vrlo dobar film. Jeffery Deaver - Sakupljač kostiju. Jedan od "must read" trilera.
Recommended Posts