Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ognjena Kapija je odlicna, nikada nisam stigao da procitam Plime Rata, na zalost..

U istom stilu, mogu da preporucim trilogiju o Juliju Cezaru od Kon Iguldena i romane o Aleksandru Velikom od Meri Reno.

Svidela mi se takodje knjiga Aleksandre Dejvid Nil Mistici i čarobnjaci Tibeta. Istinita prica o njenom putovanju kroz Tibet. Za sve koji vole misterije, magiju, Tibet... :)

Posted

Howard Phillips Lovecraft-The Case of Charles Dexter Ward (Slucaj Carlsa Dekstera Vorda) Medju najboljim knjigama koje sam procitala... :twisted: I Lovecraft-ov Necronomicon je dobar...

• Upvote 1
Posted (edited)

Da jedan deo...imam sve...pa neke stvari su ok,mada neki njegovi tripovi bas i ne....gledacu da procitam sve...pa ti kazem...

Edited by Satanica
Posted

valjda cu i ja u medjuvremenu zavrsiti sa ovim koje trenutno citam, pa cu pokusati. pocetak mi se ne cini lose

Posted

rec je ritualnim ubistvima i zaveri staroj 3 veka. dosta je dobra, smo sto zna ponekad da ubije bespotrebnim detaljisanjem.

Posted (edited)

Howard Phillips Lovecraft-The Case of Charles Dexter Ward (Slucaj Carlsa Dekstera Vorda) Medju najboljim knjigama koje sam procitala...

Evot krstic... :D

Edit: Jbg trenutno ponestalo... :bigblue:

Edited by thulsa doom
Posted (edited)

Imam. Sto?

Ma samo pitam jer ja ne mogu ponovo da je nabavim jer hocu ponovo da je procitam...pokusala sam je naci ali bez uspeha...ali imacu srece nadam se da ponovo naletim na nju...

Edited by Satanica
Posted

^ jesi citala v. vinkernes-vargsmal? moze neki koment?

On je to napisao kada mu je bilo 19 leta, i nakon nekoliko godina rekao da je preterao sa nekim stvarima u toj knjizi.

• Upvote 1
Posted

Ma samo pitam jer ja ne mogu ponovo da je nabavim jer hocu ponovo da je procitam...pokusala sam je naci ali bez uspeha...ali imacu srece nadam se da ponovo naletim na nju...

Ja imam neko izdanje iz 1976-te i srpski prevod iz 90-te, ne znam kako stoje stvari sa novijim izdanjima... mozda da probas ovde, ovde ili ovde, to je ono sto sam nasao na blic, mada verovatno postoje i bolje varijante. Za englesku verziju pogledaj na amazonu, koliko vidim moze da se nabavi vec za neku bagatelu, da ne kacim link bezveze.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn. :pivopije:

Posted

E hvala ti mnogo, novija izdanja mislim da nema...bilo bi kada bi ga citali skolarci za lektiru...i ja sam citala nesto staro raspadnuto,pa sam se bojala da okrenem stranicu da mi jos ne ostane u ruci.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Da, da, ako si iz BG-a, bolje čekaj sajam, prošle godine sam kupila skoro sve od Lua i Murakamija, knjiga je u prosjeku 300 kinti. Btw, knjiga ima baš zanimljivu tematiku ;)

Edited by Kokopelli
  • 3 weeks later...
Posted

Skinuo sam knjigu sa rapidshare-a, trebalo bi da je prevedena na srpski (posto tako u naslovu stoji), ali kad otvorim izbaci mi neke hijeroglife...kako to da prebacim da bude na nasem maternjem jeziku?!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...