Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Da li neko slučajno zna neku dobru literaturu da preporuči, može da bude i istoriska ili fikcija zasnovana na istoriskim činjenicama, o asasinima? Kada kažem asasini mislim na islamsku sektu koja je delovala tokom krstaskih ratova?

Posted

Da li neko slučajno zna neku dobru literaturu da preporuči, može da bude i istoriska ili fikcija zasnovana na istoriskim činjenicama, o asasinima? Kada kažem asasini mislim na islamsku sektu koja je delovala tokom krstaskih ratova?

Imaš knjigu Viktora Peljevina - Poslednje pesme političkih pigmeja Pindostana. U jednoj od pet priča asasin pripoveda svoj životni put. I ostale priče su zanimljive, ali ovo je to što si tražio.

Posted

Preporucujem The Strain trilogiju od Giljerma Del Tora i Caka Hogana. Za sada su izasle prve dve knjige sa prevodom kod nas, engleska verzija trece tek krajem oktobra. Uglavnom, ove knjige su IMO ucinile da sve ostale knjige o vampirima zvuce pickasto. Twilight da ne spominjem. Pre izlaska prve knjige, snimljeni su traileri za knjigu (!), pa pogledajte:

i
Posted (edited)

Meni se ne sviđa Strain. Tipičan moderni horor, nimalo originalan

E vidis, ja bih bas rekao da je originalan. Nisam video vampire slicne ovima iz The Strain-a nigde drugde a i

ne nazire se happy end.

Al', dobro, ukusi su razliciti.

Edited by Night Prowler
Posted

moze li neko da mi preporuci neku noviju knjigu o vanzemaljcima i letecim tanjirima?

slikovnicu ili crtani je realnije ocekivati...

Posted (edited)

Čitao ja, i preporučujem. Nemerivo bolje i inspirisanije od onog dumbass filma sa Vigom.

Edited by dAdAiSt
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Moj brat je danas kupio neke knjige na sajmu, ali dva naslova me interesuju dal je neko citao i ako jeste da mi kaze dal nesto valjaju. To su kada je Nice plakao i Covek koji je ubio Teslu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...