NećuDisplejNejm Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Studenski trg br.3, odmah ispred Filoloskog fakulteta.
Dioklecijan Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Upucen sam takodje u knjizaru KRUG i neku u ili kod SKC-a..jel zna neko jesul vrijedne???
Dead Man Drinking Posted July 13, 2011 Report Posted July 13, 2011 Има ли неко идеју где бих могао да нађем ову књигу. У обзир долазе све библиотеке, књижаре и улице
Lunar Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Da li neko slučajno zna neku dobru literaturu da preporuči, može da bude i istoriska ili fikcija zasnovana na istoriskim činjenicama, o asasinima? Kada kažem asasini mislim na islamsku sektu koja je delovala tokom krstaskih ratova?
Мајор Гашпар Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Ima li tkoga da poseduje, a hoce da proda knjigu "Anno Dracula" od Kim Newmana?
temper Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 Da li neko slučajno zna neku dobru literaturu da preporuči, može da bude i istoriska ili fikcija zasnovana na istoriskim činjenicama, o asasinima? Kada kažem asasini mislim na islamsku sektu koja je delovala tokom krstaskih ratova? Imaš knjigu Viktora Peljevina - Poslednje pesme političkih pigmeja Pindostana. U jednoj od pet priča asasin pripoveda svoj životni put. I ostale priče su zanimljive, ali ovo je to što si tražio.
Night Prowler Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 Preporucujem The Strain trilogiju od Giljerma Del Tora i Caka Hogana. Za sada su izasle prve dve knjige sa prevodom kod nas, engleska verzija trece tek krajem oktobra. Uglavnom, ove knjige su IMO ucinile da sve ostale knjige o vampirima zvuce pickasto. Twilight da ne spominjem. Pre izlaska prve knjige, snimljeni su traileri za knjigu (!), pa pogledajte: i
ElektroHexe Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 Meni se ne sviđa Strain. Tipičan moderni horor, nimalo originalan
Grob Bez Dna Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 moze li neko da mi preporuci neku noviju knjigu o vanzemaljcima i letecim tanjirima?
Night Prowler Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 (edited) Meni se ne sviđa Strain. Tipičan moderni horor, nimalo originalan E vidis, ja bih bas rekao da je originalan. Nisam video vampire slicne ovima iz The Strain-a nigde drugde a i ne nazire se happy end. Al', dobro, ukusi su razliciti. Edited August 1, 2011 by Night Prowler
^TK^ Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 moze li neko da mi preporuci neku noviju knjigu o vanzemaljcima i letecim tanjirima? slikovnicu ili crtani je realnije ocekivati...
Captain Spaulding Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Jel neko čitao The Road po kome je snimljen film ?
dAdAiSt Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 (edited) Čitao ja, i preporučujem. Nemerivo bolje i inspirisanije od onog dumbass filma sa Vigom. Edited August 3, 2011 by dAdAiSt
BlowCape Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Dakle.... Preimucstva kruga Veselin Markovic
Јарослав Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 http://www.laguna.rs/index.php?m=naslov&id=141 Књига ме је одушевила. Има феноменалну причу, веома је лака за читање, а опет је тешко препричати је.
Machka Naopachka Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Dajttee neki SF ili epsku ... please. Nešto dobro od Simonsa sem Hiperiona i Olimpa npr, al da nije horor, ima li? Ili ... ne znam na foru Putnika nešto?
Lunar Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 (edited) http://en.wikipedia.org/wiki/Childhood%27s_End http://en.wikipedia.org/wiki/The_Divine_Invasion Preporučujem ti više ovu prvu, ali ni ova druga nije loša. Edited September 26, 2011 by Lunar 1
Machka Naopachka Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Danke, će si uzmem Dicka Malo sam ljuta na Klarka, Okidač a posle ni Matica Zemlja mi nisu legle...
Schneider Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Potrebna mi je preporuka za knjigu koja se bavi tematikom-paganski obicaji kod srba. Ako neko zna,hvala unapred.
ElektroHexe Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Potrebna mi je preporuka za knjigu koja se bavi tematikom-paganski obicaji kod srba. Ako neko zna,hvala unapred. http://www.esotheria...sko-vetiarstvo-
Night Prowler Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 (edited) IMO ova vampirska trilogija je obrisala pod sa svim ostalim novijim knjigama sa pickastim Twilight vampirima. Edited October 23, 2011 by Night Prowler
Lunar Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Moj brat je danas kupio neke knjige na sajmu, ali dva naslova me interesuju dal je neko citao i ako jeste da mi kaze dal nesto valjaju. To su kada je Nice plakao i Covek koji je ubio Teslu.
Recommended Posts