Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Baš sad pogledah tu poslednju 64str, mršavo mi to za za njihov uopšten istorijat.

Ta prva koju si rekao, nju ću svakako uzeti ali ne sada.

Ono što sam malopre poručio ( ne sa Amazona doduše, već polovnjak za manje novce) je ovaj naslov:

http://www.amazon.co...EJ0444FTEEM2D4N

224 str, drugo izdanje, deluje mi odlično za upoznavanje sa ovom temom. Reših i to nekako :)

Edited by Schneider
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
Posted

Upravo tako, samo sto ja primenjujem u obrnutom smeru.

Nema bolje osnove za nezapocinjanje prijateljstva nego uzajamno totalno neslaganje u ukusima po pitanju literature. :mhihi:

Karnisero is not my friend!!! Cista logika.

• Downvote 1
  • 10 months later...
Posted

aj da pitam ovde, pred sajam... da li je neko (relativno) skoro izdavao turgenjeva kod nas, i gde bi to moglo na sajmu da se pazari? neki antikvari bar?

• 8 months later...
Posted

Pošto najviše čitam fantastiku i istorijske romane red je da bacim neku preporuku.

Svima preporučujem serijal Prostranstva od Džejmsa Korija. Za sad ima samo četiri knjige kod nas. Prvo pročitajte Buđenje nemani koja je prva u serijalu, pa ako vam se svidi navalite. Što se ostalih preporuka tiče izdvojio bih Lemov Solaris, Asimovljevu Zadužbinu. sve od Filipa Dika. Što se tiče istorijskih romana, uzmite bilo šta od Stivena Prresfilda i Krisa Hamfriza.

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

Denis Džonson - Isusov sin. Kratke priče, kultna knjiga, bizarne situacije, ludački humor, dobar prevod na srpski. Ekranizaciju izbegavati u najširem luku.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Natsuo Kirino "Out"

nisam fan ovog zanra i tema koje nosi

Ali covece, knjiga je fantasticna.

Grim, bloody, wicked psychopaths and practical housewives

Preporucujem!!!

Posted (edited)

IMG_20160822_194321257_zpsj3dodco3.jpg

Monumentalna dela moraju se imati i u papirnom izdanju, kupih na kupindu za 250din, inače dosta retka knjiga za kupiti. Svakako sve preporuke.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

Den Simons - "Leto noći". NIsam fan horora ali mi je ova odlična. Čekam da zahladni pa da pročitam i "Ukletu zimu".

Posted

Čekam da zahladni pa da pročitam i "Ukletu zimu".

Bolje nemoj. Nije ni do koljena Letu noći.

Nije bilo nikakve potrebe da se ta knjiga piše. Ili možda i jeste, ali kako dolikuje.

U ovakvom isforsiranom i neambicioznom (osim za cash-in) obliku, ne treba nikome.

Posted

Čuo sam već da nije nešto ali pročitaću čisto da zaokružim priču. Počeo sam pre par dana "Teror". Za sada je odlična.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...