mara! Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 Terry Prachet - Men at arms (oruzane snage)
krofnica Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 siguran sam da je neko vec predlozio al vredi ponoviti : Orwell: 1984, Animal Farm i u potpunosti se slazem sa GodDamnFemme sto se Dine tice Herbert rula a i ostale sam cuo da su dobre al jos nisam citao... sad htedoh Orvela da predlozim...zaljubila sam se u knjigu Jevgenij Zamjakin - Mi...obavezno procitaj ako te Orvel privukao...
Wise Owl Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 salman rushdie - the satanic verses Ako nisi, OBAVEZNO procitaj i Rushdijevu "Decu ponoci" !!! To je jedna od najboljih knjiga koje sam procitala u zivotu, a procitala sam ih puno...
Minerva_SD Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 California blues je jedna sasvim obicna i neuverljiva knjiga, dosadna u toj meri da se ne moze ni citati do kraja.
demonica Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Anansijevi momci. Potpuno o.k. I vise od toga ... Nije mozda tako dobra kao Gejmenovi Americki bogovi.....ali uopste ne smeta
doroti Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 američki bogovi su najbolja njegova knjiga. ovde nastavlja sa tom svojom pričom koju je patentirao još na sendmenu. alal vera!
SAMSA Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Pol Oster-Bruklinska revija ludosti-. Franc Verfel- Nije kriv ubica, kriv je ubijeni-. Ovo me je oduševilo ovih dana.
Minerva_SD Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Jel neko citao "Narcisa i Zlatoustog"? Ako jeste, zanima me sta misli, jer me je na prvu (jos kad sam je prvi put citala) oborila s nogu! Genijalno! Hese koji nije Hese! Tu je prevazisao samog sebe...
demonica Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 Jel neko citao "Narcisa i Zlatoustog"? Ako jeste, zanima me sta misli, jer me je na prvu (jos kad sam je prvi put citala) oborila s nogu! Genijalno! Hese koji nije Hese! Tu je prevazisao samog sebe... Ako bi trebalo diskutovati o Heseu to i jeste njegova najbolja knjiga Taj snazan klimaks kojim se knjiga moze pohvaliti na poslednjim stranama danas je, nazalost, retkost u savremenoj knjizevnosti
Dita Von Teese Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 meni je to čista glupost. jebiga, nikako to ne pije vodu. a nešto i ne volim tog hesea.
demonica Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 meni je to čista glupost. jebiga, nikako to ne pije vodu. a nešto i ne volim tog hesea. A sta ti je super? Den Braun?
Dita Von Teese Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 pa i den braun je ok, mada ima mnogo mnogo boljih pisaca. posebno savremenih. pomenula sam već frenzena i korekcije. ili helera i kvaku 22.
+AuReOlE= Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Jel neko citao "Narcisa i Zlatoustog"? Ako jeste, zanima me sta misli, jer me je na prvu (jos kad sam je prvi put citala) oborila s nogu! Genijalno! Hese koji nije Hese! Tu je prevazisao samog sebe... Ja sam je citala i odusevljena sam..upravo to..prevazisao je sam sebe,potpuno se razlikuje od ostalih knjiga... meni je savrsena i to odusevljenje me i dalje drzi
Minerva_SD Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Da, tu jeste definitvno uradio nemoguce, tj. prevazisao samoga sebe! I svako ko kaze da Hese ne valja, a posebno da 'Narcis i Zlatousti' nije dobra knjiga, sredicu ga argumentovano!
Inuria Malkava Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 "Kozmetika Neprijatelja", odlicna knjiga o podsvesti i "mracnoj strani meseca" ...
behemoth Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 skola srece - srdjan krstic mefisto i zlatokosa - srdjan krstic
Liquid Diamond Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 Srđan je izdao novu knjigu - " Ratnik i usne". Kupih je ja na sajmu knjiga, ali moram priznati da knjiga nije ni priližno dobra kao "Škola sreće" i "Mefisto..."
Dita Von Teese Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 je l' čitao neko foknera, ajde neka preporuka.
Natasha! Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 hm... ako bas volis taj fazon ( ja licno ne bas) onda ti od njega preporucujem "Avesalome, Avesalome" za koje je i dobio Nobelovu nagradu
delay Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Jung.jako dobar,nedomatski orjentisan,filozof međ psiholozima,reklo bi se.
Blathaddar Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 chek,ovo bese oa prica Atrej,i co.? ja sam je bas davno,davno citao,vrlo je simpaticna.
Vampirka Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 Havijer Sijera - Tajna Vecera I moram da pomenem moju omiljenu knjigu Andjele i Demone od Dena Brauna koja je verovatno do sada pomenuta.
Recommended Posts