Millennium Posted July 10, 2001 Author Report Posted July 10, 2001 Sjajan bend.Imaju brutalnost i agresivnost koju neki trash bendovi samo mogu da sanjaju. Quote
Slave To Moonlight Posted July 11, 2001 Report Posted July 11, 2001 SODOM!! Gospodari thrasha su zasluzili da se i oni konacno nadju u ovom forumu. Dakle, o njima nema mnogo filozofije. Jedan od najboljih thrash bendova jos od pocetka 80-tih. Albumi kao Persecution Mania i Agent Orange su ono sto ja podrazumevam cistim thrash metalom. Brzo i brutalno, ali sa druge strane ne stupidno kao neki bendovi. I naravno fantasticni Angelripper-ovi stihovi. Quote
Lorina Posted July 11, 2001 Report Posted July 11, 2001 Jos jedan od mojih "pocetnickih" bendova... No moram priznati da posle iks, iks godina slusanja sva i svega oni ne zvuce najsjajnije... Pak lepe su to uspomene... Quote
Millennium Posted July 11, 2001 Author Report Posted July 11, 2001 Od njih mi se pogotovo svidjaju pesme: "Fuck the Police" i "Code Red". Quote
Slave To Moonlight Posted July 14, 2001 Report Posted July 14, 2001 Remember the fallen Magic dragon Quote
Anno Mundi ! Posted July 14, 2001 Report Posted July 14, 2001 e pa code red je sranje u poredejenju sa proslim stvarima ali jedna od boljih stvari sa albuma Quote
Millennium Posted July 21, 2001 Author Report Posted July 21, 2001 Mislis starije stvari kao Tired & Red ili The Saw is the Law Quote
RNA Posted July 28, 2001 Report Posted July 28, 2001 Sodom je jedan od najboljih bendova u thrash metalu svih vremena. Narocito su mi dragi njihovi stihovi. Secate li se jos nekog benda koji je ceo album posvetio zrtvama ratova? Quote
Thorn's essence Posted February 24, 2002 Report Posted February 24, 2002 Gdje si to iskopao .Sto se mene tice Sodom su zavrsili s radom po odlasku jednog od one dvojice,jer poslije toga nisu nista bolje uradili.Znaci samo raniji albumi su po meni dobri,ali naravno i noviji imaju svojih trenutaka. Quote
Thorn's essence Posted February 26, 2002 Report Posted February 26, 2002 Pa,dobro,svako ima svoj ukus. Quote
lemmy sixx Posted September 22, 2002 Report Posted September 22, 2002 Zaboraviste na njih. "Code red" je jedan od najbrutalnijih albuma thrash-a.Definitivno. Quote
Aleara Posted September 23, 2002 Report Posted September 23, 2002 Kako bre nije niko slusao m-16??? Ja sam ga kupila i pre nego sto je izasao (piraterija rules ) . Album je jednom recju FENOMENALAN a: a: . Do sada mi je to omiljeni Sodomov album. Samo su mi sranje bonus pesme Surfin' bird (ne lici mi na pesmu) i Devil's attack. Sve ostale gotivim, narocito Among the weirdcong, I am the war, Napalm... Quote
RNA Posted September 26, 2002 Report Posted September 26, 2002 Izvinajvam se, ali se na ovu temu niko nije javljao od tada, pa sam pomislio da nema nikoga ko je Quote
sodom Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 NEVJEROVATNO DOOOOOOOOOOOOBBBBBAAAAAAAAAAAARRRRRRRR Quote
RNA Posted September 30, 2002 Report Posted September 30, 2002 Aha. Samo, ono je bio vrlo čudan način da se kaže 'neverovatno dobar'. Zna? ono: "B-E-N-Z-I-N... hm, čudan način da se napiše reč VODA." Quote
solicitor Posted October 4, 2002 Report Posted October 4, 2002 Do Agent Orange su perfektni. Meni je genijalan i Obssessed By Cruelty iako zvuci mnogo cudno, uz to na Obssessed... je Witchhunter odsvirao tako nelogicne prelaze da je to stvarno genijalno... Better Off Dead je po meni ipak nesto slabiji a sve iza toga mi se ne svidja bez obzira na zestinu. Agent Orange je uz Beneath The Remains najbolji speed-thrash album ikad snimljen i mislim da tako nesto nikad vise nece ni biti snimljeno.... Quote
Recommended Posts