Anоnymous Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 The Final Sign Of Evil je ol' school Thrash. Nekako mi je prethodni bolji ali samo nakon dva slušanja. Doduše, ovo se može smatrati polu-albumom jer sadrži 5 ponovo snimljenih pesama sa albuma In The Sign Of Evil (Tom ne dobija poene za naslov novog albuma. O ne.), i to: Blasphemer, Witching Metal, Burst Command 'Til War, Sepulchral Voice i Outbreak Of Evil. Fin album, mada ja jesam fan i smatram da je Sodom najbolji Thrash Metal bend svih vremena, ali mi i dalje nedostaje onaj zvuk basa i gitare sa prethodnog albuma... Skinuo sam promo, btw. Možda se promeni nešto kada izađe proper verzija ali sumnjam. Quote
Morphy Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 (edited) Skinuo sam promo i mogu vam reci da je ovo odlicno!!!Ovo nije final mastering!!On ce biti gotov oko Septembra/Oktobra...Sve pesme su procurele iako su trebali da izdaju samo 3 skracene promo pesme,ali ih je izdavacka kuca zajebala i izdala ceo album...Tako da su pobesneli...Na promo-u mogu i da se primete neke greske...Sve u svemu ovo je jedno odlicno izdanje,nove,tj stare pesme su aaaaaaaaaaaaaa....Meni je ovaj album deset puta bolji nego self-titled album iz 2006... MASTURBATE TO KILL MYSELF!!!!!!!!!!!!!!!! Edited August 24, 2007 by Morphy Quote
WoI Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 e jel ima vocie over il neki bip da znam da ne skidam? Quote
kuruz Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 И ти си ми неки фан... Јебали те мегабајти... Зајебавам се, нема ничега, скидај слободно. Quote
WoI Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 ne pamtim da sam cuo vece sranje od albuma u poslednje vreme znaci koje govno neopevano Brate znaci ja sam ocekivao da pesme budu u onom fazonu kao sto ih danas izvode uzivo, ili kao sto su izvedene na One Night In Bangkok, gde tipa blashpemer razvaljuje! Ali ovo...okej nemam pojma. mozda su hteli ovaku old school produkciju ali ovo je uzas. Jebeno bubnjevi su blagi ocaj a i ovaj ih svira ko od kurca. znaci bez uvrede 601 ponekad bolje odsvira blasphemer od ovog sranja. bolje da su poslusali luciferon kako je obradio tu pesmu pre nego sto su uzeli da je snimaju opet :no: nemam pojma mnogo sam razocaran odoh da slusam onaj tribute to sodom koji svetlosnu godinu bolji od ovog albuma Quote
Angelystor Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 dajte linka nekog..ovaj oldschooler gore me zaplashi.. Quote
WoI Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 pazi verovatno ce se svideti nekim ljudima, al ja vala ovo necu slusam Quote
Morphy Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Nije finalna produkcija covece Ima gresaka ako nisi skontao Quote
kuruz Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 dajte linka nekog..ovaj oldschooler gore me zaplashi.. 'Оћеш линк на Керазију или да ти ја режем у земену за оног ПЕСа? Quote
Angelystor Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Trenutno su mi obe solucije nemoguce Quote
WoI Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Nije finalna produkcija covece Ima gresaka ako nisi skontao ono ce i posle finalne produkcije da zvuci sranje Quote
Sisus Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 (edited) Nisam preslusao ceo, samo par pesama i imam utisak kao da su zaspali u studiu. Jbt, bubnjar ne drzi tajming na Outbreak of Evil. Edited August 27, 2007 by Grof Drobikus Quote
Morphy Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Nisam preslusao ceo, samo par pesama i imam utisak kao da su zaspali u studiu. Jbt, bubnjar ne drzi tajming na Outbreak of Evil. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 auuu mile, pa na ovoj verziji kao da slusam chemical warfare ?!?? na staroj verziji se nije ni provaljivalo jer se gitare slabo cuju ... ali ovo pa mile , ko je ovde koga pokrao u kur?!)) nije ni bitno u sustni ). Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Ljudi ovo je cuod... sodom je uspeo nesto da uradi sto mnogo nisu u poslednjih 10-15god , mislim da je ovo jedan od onih old school klasika ! Tj.bice . ovo je tako dobro da je strasno... )) bas mi se svidja zvuk bubnja(kao da je iz kante ) , ali to je to , tekstovi su otprilike kao da su pisali napaljeni 15-ogodisnjaci, sto je opet old school hahahaha ))) jebo mamu ))) jos sam cuo da otkidaju uzivo... Quote
Џрк Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Zasto sam to ne proveris, i mi zajedno s tobom? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Pifff... pa voleo bi dete mu ) . Sad kad sam se podestio BURST COMMAND TILL WAR !!!!!!! ijaooo kec Quote
Grobodan Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 znaci bez uvrede 601 ponekad bolje odsvira blasphemer od ovog sranja. Quote
Karlo SE Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 (edited) Au majko, kakvo je ovo sranje bre??!! Ovo je odsvirano kao da su svirala deca od 10 godina, a ne prekaljeni vuci thrash-a, blagi uzas, ovaj outbreak sam jednom jedva odslusao. Prosto nije moguce da su ovako slucajno ostavili, a jos manje moguce da su namerno, bem li ga, potpuno sam zbunjen ovim... ne znam ni kako da ga nazovem... Edited August 28, 2007 by Rizzen Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Sta vam je ovo je extra , raspadaju se kao pre 20god ! KVLT ZIVI !!! Quote
Karlo SE Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Ovako kako se oni raspadaju na Outbreak of Evil se ni jedan znacajan bend NIKAD nije raspadao na snimku, a verujem ni uzivo. Quote
Sisus Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Jel Witchhunter svirao bubanj? Mislim da sam negde to procitao. Quote
Recommended Posts