Metal King Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Bloody Corpse im je zesca pesma Quote
dimmu1 Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 (edited) ajd ako neko ima link za persecution mania front cover minimalne velichine 1152x864 neka mi pusti pm (potreban mi je originalni cover bez nalepnice) Edited October 22, 2008 by dimmu_ Quote
S.R.T. Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 07.02.2009. Sodom svira u Bugarskoj, Sofija. Zasto niko nece da ih dovede u Srbiju?! Destruction 2 puta svirao, Kreator svira po drugi put. u kurac masturbate to kill myself Quote
Ranis Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 kontam da ne zavisi toliko od njih, vec od organizatora ovde...mozda traze malo vishe para... Quote
kiki Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Bloody Corpse im je zesca pesma meni je to najjacha sa inache fenomenalnog "in the final sign of evil" R.I.P. Chris i ja bih jako voleo da gledam Sodom, valjda cemo videti i to u BG-u u skorije vreme mada koncerata je sve vise a para sve manje.... bem ti drzavu, grad, poluostrvo... :/ Quote
speed metalll Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 sodom legende, najaci su mi u sredini karijere kad su poboljsali svirku i produkciju, ali zato bih voleo da imam onu nosa frizuru sa prvog albuma. Quote
Јарослав Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 бенд са, по мени, убедљиво најбољим рифом икада. у песми Agent Orange после оног спорог дела (са хеликоптером). јој, само да то видим уживо, после тога ме брига за све. штета што их никада нећемо видети са Вештицоловцом... Quote
Grobodan Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 SODOM, DESTRUCTION, TANKARD and ASSASSIN are among the bands that will take part in the "Chris Witchhunter Memorial Concert" on Saturday, April 11, 2009 at Turbinenhalle in Oberhausen, Germany. The event, which will will honor late SODOM drummer Chris Dudek (a.k.a. Witchhunter), will feature performances from the following artists: SODOM DESTRUCTION TANKARD DARKNESS HOLY MOSES THE PROTECTORS (feat. Protector) ASSASSIN BLACKFIRE (feat. Frank Blackfire) PARADOX WORTMORD (feat. Grave Violator) koji jebeni kult Quote
Grobodan Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Verovatno Mile nece, nije mu dovoljno isplativo. Quote
Angelystor Posted December 26, 2008 Report Posted December 26, 2008 Ja bih stavio Paradox pre glavne trojke i onda bi sve bilo OK Ubitacna postava. Quote
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Jebote najace je kad su svirali remember the fallen '94 i kad je Tom rekao stop der scheize krieg in Yugoslavia...najezio sam se Quote
Morphy Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Da to sam i ja primetio, pa sam trazio da mi momci sa Sodomovog foruma prevedu sta je rekao: "dieses Song ist leider immer noch aktuell...stop den s*hei*s Krieg in Yugoslawien " - "unfortunately this song is still actual...stop the shit war in Yugoslavia!!" Tom car. Quote
Vic Rattlehead Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Upravo slušam Better Off, otkad nisam! Quote
RNA Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Ja bih stavio Paradox pre glavne trojke i onda bi sve bilo OK Ubitacna postava. И да врате Artillery на списак! Quote
HADES Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Upravo slušam Better Off, otkad nisam! Meni je posle Tapping the vein-a taj najjači album Sodom-a! Quote
Tower... Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Da to sam i ja primetio, pa sam trazio da mi momci sa Sodomovog foruma prevedu sta je rekao: "dieses Song ist leider immer noch aktuell...stop den s*hei*s Krieg in Yugoslawien " - "unfortunately this song is still actual...stop the shit war in Yugoslavia!!" Tom car. Slušao sam urnebesne anegdote vezane za ljude koji su taj citat shvatili kao podršku ratu, i vrištao sam od smeha... Quote
dimmu1 Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 (edited) tako je i moj ortak skontao i shalje mi poruku skontaj ti ovog tomu ustashu shta je rekao na zeche karlu 94' pre ausgebombta.on josh podrzhava hrvate u ratu 91' Edited March 3, 2009 by dimmu1 Quote
Drogarito Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Jel zna neko nesto o lords of depravity II? Quote
Angelystor Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 И да врате Artillery на списак! I Artillery je na spisku Bila je skoro vest, ali to niko nije post-ovao chini mi se. Quote
Drogarito Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Bili su kod Bugara 7.2. omg zasto nekad ne navrate kod nas :S Quote
Recommended Posts