Сале Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Не знам чему толико ишчуђавања?? После оних ремек дела пре њега,стварно танак и без идејни албум. 1 Quote
Talvi Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 pa zato što je, tipa, svima M-16 jedan od naj Sodom albuma, ako ne i najbolji Quote
Сале Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 (edited) Дај не зајебавај. Па како,за име Бога,то може бити и приближно најбољи албум било коме?? Имам скоро све на дисковима али се стварно не сећам када сам га последњи пут обрнуо. Имам тешки анимозитет везано за тај албум . А кад смо већ код најбољег албума тешко да ће икада више направити албум који ће и приближно бити добар као агент или персекјушн. Edited October 3, 2016 by Сале 1 Quote
Morphy Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Sad već provociraš. Reći za M-16 da je tanak i bezidejni album.. Sve hit do hita leptejebo krvavi. 1 1 Quote
Сале Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Ти баш имаш ниске стандарде у вези овог бенда кад ти је албум пун хитова 1 Quote
lemmy sixx Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 I meni isto M-16 albumcina, posle Agent Orange najbolji. 1 1 Quote
Сале Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Агент је најбољи и мој омиљени треш албум. Тешко се може поредити са м-16. 1 Quote
Talvi Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 YOU KNOW THERE IS A REASON WHY YOU NEVER SHOULDN'T TRUUUUUUUUUST daga-dan-dan-daga-dan-daga-daga-dan Quote
HUMAN Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 M-16 odličan, uz Code Red i istoimeni najbolji njihov u poslednjih dvadesetak godina, jedini bolji od ovih su naravno Obsessed, Persecution, Agent, čak ne znam je li Better of Dead u ravni sa njima, možda mi malo i slabiji. 1 Quote
Сале Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 M-16 ти добар а бетр оф дед слаб??? Брате.......не знам шта би ти реко. 1 Quote
Angelystor Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 (edited) Evo još jedan glas za M-16, iako je mislim očigledno da je to svakom normalnom to u najmanje top5 Sodom albuma. "Code Red" je bio neki "povratak" na prave Sodom staze, ubica za sebe, a "M-16" potom albumčina sve isto kao prošli samo dignuto za još barem 33%. Kontam da ima i bar neki nostalgia factor tu, pošto sam krenuo da slušam Sodom kada su ta dva bila aktuelna, te ih vrteo (doduše kao i ostale) do besvesti. Još sam tad odmah nekad i "One Night in Bangkok" kupio, čisto jer je bio mislim prvi Sodom CD koji sam ugledao uživo, te ga odmah ćapio Još gledam sad, mislim jedan od retkih albuma koje imam, a da nemam i kao MP3 na kompu Sve u svemu, treba biti baš težak šunta pa na "M-16" ne gledati sa strahopoštovanjem i još mu uzimati kao minuse tematike koje bend već prethodno i koristio u svom repertoaru. Edited October 3, 2016 by Angelystor 2 2 Quote
Сале Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 На тај албум гледам као на њихов побачај. Које црно страхопоштовање. Али и шта очекивати од некога ко је почео да слуша содом са м-16. 1 Quote
Angelystor Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Mislim da sam krenuo sa "Better Off Dead", ali stvarno se ne sećam (možda bi kopanje po ovoj temi dalo odgovor). A i kakve to ima veze uopšte? 2 Quote
HUMAN Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 M-16 ти добар а бетр оф дед слаб??? Брате.......не знам шта би ти реко. U kontekstu da je izašao posle fenomenalnih Persec. i Agent, jeste slabiji, Code Red i M-16 su mi bili odlični kada su se pojavili, tako da ne mogu baš reći da su lošiji od Better-a, ali nisu ni baš mnogo bolji, otprilike su na istoj razini! 1 Quote
Сале Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Не кажем да је битно али величаш тај албум зато што си наводно почео да слушаш бенд од тог албума а било који други је бољи од њега. Уосталом,глупо је више расправљати. Вама се свиђа мени не и крај,јбг. otprilike su na istoj razini! Ово је већ светогрђе. 1 Quote
HUMAN Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Pa šta, tebi je Better of.. isto toliko dobar kao i prva tri albuma? 1 Quote
Сале Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Ништа не може бити као прва 4 албума. Али је одличан. 1 Quote
Grobodan Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Jebote samo sam rekao da je novi album smor i vi ste stvorili filozofiju oko Sodoma 1 2 Quote
obsessed by cruelty Posted October 3, 2016 Report Posted October 3, 2016 Masquerade in Blood izuzetan album sace dodje kuruz da kaze da je MIB najbolji sodom E sad, ne bih se bas slozio da idu bas Schmierovom stazom, Sodom je odavno samo mediokritet, Destruction je vec sramota od benda Mada ja Destruction nikad nisam ni voleo 1 2 Quote
miter Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Kad se sve sabere i oduzme ostaje Agent Orange Quote
perzekjušn menijak Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 Sveto trojstvo: Persecution Mania, Agent Orange i Better off Dead. 1 1 Quote
obsessed by cruelty Posted October 4, 2016 Report Posted October 4, 2016 obsessed by cruelty >>> svi 1 1 Quote
perzekjušn menijak Posted October 5, 2016 Report Posted October 5, 2016 Onaj intro na In The Sign Of Evil >>> svi. Sećam se kad sam sa ortakom slušao pa premotavamo x puta na početak, valjali se od smeha. 1 1 Quote
Recommended Posts