Jump to content

Recommended Posts

Posted

Не знам чему толико ишчуђавања?? После оних ремек дела пре њега,стварно танак и без идејни албум.

• Downvote 1
Posted (edited)

Дај не зајебавај. Па како,за име Бога,то може бити и приближно најбољи албум било коме?? Имам скоро све на дисковима али се стварно не сећам када сам га последњи пут обрнуо. Имам тешки анимозитет везано за тај албум .

А кад смо већ код најбољег албума тешко да ће икада више направити албум који ће и приближно бити добар као агент или персекјушн.

Edited by Сале
  • Downvote 1
Posted

M-16 odličan, uz Code Red i istoimeni najbolji njihov u poslednjih dvadesetak godina, jedini bolji od ovih su naravno Obsessed, Persecution, Agent, čak ne znam je li Better of Dead u ravni sa njima, možda mi malo i slabiji.

• Downvote 1
Posted (edited)

Evo još jedan glas za M-16, iako je mislim očigledno da je to svakom normalnom to u najmanje top5 Sodom albuma.

"Code Red" je bio neki "povratak" na prave Sodom staze, ubica za sebe, a "M-16" potom albumčina sve isto kao prošli samo dignuto za još barem 33%.

Kontam da ima i bar neki nostalgia factor tu, pošto sam krenuo da slušam Sodom kada su ta dva bila aktuelna, te ih vrteo (doduše kao i ostale) do besvesti. Još sam tad odmah nekad i "One Night in Bangkok" kupio, čisto jer je bio mislim prvi Sodom CD koji sam ugledao uživo, te ga odmah ćapio :haha: Još gledam sad, mislim jedan od retkih albuma koje imam, a da nemam i kao MP3 na kompu :mrgreen:

Sve u svemu, treba biti baš težak šunta pa na "M-16" ne gledati sa strahopoštovanjem i još mu uzimati kao minuse tematike koje bend već prethodno i koristio u svom repertoaru.

Edited by Angelystor
  • Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

На тај албум гледам као на њихов побачај. Које црно страхопоштовање. Али и шта очекивати од некога ко је почео да слуша содом са м-16.

• Downvote 1
Posted

M-16 ти добар а бетр оф дед слаб??? Брате.......не знам шта би ти реко.

U kontekstu da je izašao posle fenomenalnih Persec. i Agent, jeste slabiji, Code Red i M-16 su mi bili odlični kada su se pojavili, tako da ne mogu baš reći da su lošiji od Better-a, ali nisu ni baš mnogo bolji, otprilike su na istoj razini!

• Downvote 1
Posted

Не кажем да је битно али величаш тај албум зато што си наводно почео да слушаш бенд од тог албума а било који други је бољи од њега. Уосталом,глупо је више расправљати. Вама се свиђа мени не и крај,јбг.

otprilike su na istoj razini!

Ово је већ светогрђе.

• Downvote 1