Dule_nAdimAc Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 sto mu postova,jebes to,jel ste culi Korrozia metalla -- ruski thrash bend Quote
RNA Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Имам два новија диска Корозије и могу ти само рећи да су се претворили у бљутави наци/Ои/ХЦ/треш метал, ако можеш да замислиш ту комбинацију. И Паук је дефинитивно певач са најодвратнијим гласом у историји метала. Тип звучи ко мачка усред сезоне парења. Quote
Pharmaceut Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 (edited) sto mu postova,jebes to,jel ste culi Korrozia metalla -- ruski thrash bend Пршти Корозиа - ОРДЕН САТАНИ Edited May 24, 2005 by Pharmaceut Quote
Perfector Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Тип звучи ко мачка усред сезоне парења. Otprililke tako.Prva 3 albuma (Zhizn V Oktyabre,Orden Satani,Russian Vodka) su sasvim dobri,al ovo novije... Quote
marko.petrovic Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 slusam ovaj Live in Bangkog, i opet isti utisak, da je pesma The Saw Is The Law, i pored debilnog teksta, najjaca Sodomova stvar za sviranje uzivo. Cini mi se da je najveca ludnica u Sofiji prosle god. na Sodomu bila na prvoj pesmi (logicno), i bas na The Saw. sta drugi misle? (oni koji su bili na Sodomu) Quote
Dule_nAdimAc Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 RNA dodji nam na svirku,da malo cujes sodom,tankard,kreator Quote
Zagrivuk Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 slusam ovaj Live in Bangkog, i opet isti utisak, da je pesma The Saw Is The Law, i pored debilnog teksta, najjaca Sodomova stvar za sviranje uzivo. Cini mi se da je najveca ludnica u Sofiji prosle god. na Sodomu bila na prvoj pesmi (logicno), i bas na The Saw. sta drugi misle? (oni koji su bili na Sodomu) Ostaje zaljenje, ali i nada da cu ici na njihov koncert. Mada opet ja ne idem na koncerte Quote
Џрк Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 (edited) on je metalac al' "home edition" Edited June 3, 2005 by Heavy jerk Quote
Misantrophil Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 slusao sam nekoliko albuma i mogu samo da kazem da je odlican bend Quote
Zagrivuk Posted June 11, 2005 Report Posted June 11, 2005 zasto? ja zivim za koncerte i svirke Mrzim guzve ------------------------------------------- @Misantrophil uzmi sve od Sodoma na mp3 za koju nedelju izlazi im i dvd Septembar, oktobar izlazi novi album Quote
marko.petrovic Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 kako sam cuo, izaci ce dva dela tog DVDja, ili dva komada, ili deo 1 deo 2, nebitno vec. prvi izlazi za par nedelja i sadrzace snimke do 1996, a drugi koji bi trebalo da ima nove snimke izlazi tek tamo sledece godine. mozda ovo svi znaju ne znam, nisam u toku. Quote
MEGGY Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 hvala na informaciji....nadam se da ce se naci u prodaji na nasem trzistu Quote
AngelRipper Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 kako sam cuo, izaci ce dva dela tog DVDja, ili dva komada, ili deo 1 deo 2, nebitno vec. prvi izlazi za par nedelja i sadrzace snimke do 1996, a drugi koji bi trebalo da ima nove snimke izlazi tek tamo sledece godine. mozda ovo svi znaju ne znam, nisam u toku. da... prvi ce biti dupli dvd i izaci ce u septembru ove godine a drugi tek 2006. losa vest je ta sho ce izlazak njihovog novog albuma biti pomerena za januar 2006. ali ipak tom najavljuje kako ce to biti najvazniji album za sodom kao i da ce biti to njihov najbolji album svih vremena zivi bili pa culi/videli Quote
Zagrivuk Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 (edited) nadam se da ce se naci u prodaji na nasem trzistu E to vec malo teze, mada ko ce ga znati. @AngelRipper mislim da DvD i album izlaze ranije, ne januar. provericu na njihovom sajtu. ( gde da cekam do januara ) Edited June 14, 2005 by Black_Totem213 Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 'U cross the line anD I'll break your spine'.... Quote
Zagrivuk Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Izgleda da ste u pravu, a bilo je najavljeno da ce album izaci u semptembru http://sodomized.info/e/index1.htm Quote
AngelRipper Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 Izgleda da ste u pravu, a bilo je najavljeno da ce album izaci u semptembru http://sodomized.info/e/index1.htm znam bre nego im je spv nesto iskenjao pa su sve pomerili... a sho se tice albuma on nije jos ni zavrsen Quote
Zagrivuk Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 (edited) znam bre nego im je spv nesto iskenjao pa su sve pomerili... a sho se tice albuma on nije jos ni zavrsen Ma nervira me sto je bio najavljivan za septembar-oktobar, sad moram da cekam do januara, a ko ce ga znati mozda i tad pomere hm..... Edited June 17, 2005 by Black_Totem213 Quote
WoI Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 sumnajm da ce vise pomerati izlazak.vala dosta smo cekali. Ali zato jos malo pa live DVD izlazi Quote
Zagrivuk Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 sumnajm da ce vise pomerati izlazak.vala dosta smo cekali. Ali zato jos malo pa live DVD izlazi Znam za DVD ali bas me iznervirase sto su album pomerili za januar Quote
Misantrophil Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 nadam se da ce novi album biti dobar ko i m16 Quote
Zagrivuk Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 nadam se da ce novi album biti dobar ko i m16 Pa koliko dugo cekako trebalo bi da bude dobar, sodom nece izaci iz svog stila to je sigurno, trebalo bi da bude kvalitetan album. Quote
WoI Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 nadam se da ce novi album biti dobar ko i m16 uh znaci kad bi bio ko M-16 Mada ocekujem jos bolje od Sodoma Quote
Zagrivuk Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 uh znaci kad bi bio ko M-16 Mada ocekujem jos bolje od Sodoma Neka bude bar kao M16 i bicu srecan Quote
Recommended Posts