WoI Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Neka bude bar kao M16 i bicu srecan With my M-16 Quote
Zagrivuk Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 With my M-16 Mada ORANZADA je vrh, kad bi taj uspeh ponovili stvarno bi bili cudo Quote
WoI Posted July 23, 2005 Report Posted July 23, 2005 Ma ne bi se ja bre uopste bunio i da ponove uspeh bilo kog svog albuma Al kad bi zvucalo ko Oranzada Quote
Zagrivuk Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 jeeeeeeeeee orange, e to bi bilo dodro Quote
WoI Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 stigo orange napokon u mordor.Mozda skoknem da ga kupim ovih dana Quote
Misantrophil Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 to vredi stvarno kupiti original al nema se para inace meni najbolji album uz m 16 Quote
WoI Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 probao sam ja da narucim M-16 limited digipack edition al sam ga ispusio Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 stigo orange napokon u mordor.Mozda skoknem da ga kupim ovih dana A po koliko ga prodaju slave ti?!? Quote
WoI Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 (edited) ma nema sanse da je jeftino.Ipak je to kultni album.Znaci oko 1500 din. E Frubi ima li neke sanse da vi u skorijoj buducnosti dovedete Sodom? Edited July 24, 2005 by Warrior Of Ice Quote
Zagrivuk Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 ma nema sanse da je jeftino.Ipak je to kultni album.Znaci oko 1500 din. E Frubi ima li neke sanse da vi u skorijoj buducnosti dovedete Sodom? To bi bilo divno Quote
Pharmaceut Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 ma nema sanse da je jeftino.Ipak je to kultni album.Znaci oko 1500 din. E Frubi ima li neke sanse da vi u skorijoj buducnosti dovedete Sodom? Ма само да се држе на сцени,не мора да буде као Наранџа,само да живи Содом Ма какве везе има са ценом да ли је албум култан или не? Quote
WoI Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Ма само да се држе на сцени,не мора да буде као Наранџа,само да живи Содом Ма какве везе има са ценом да ли је албум култан или не? pa nece neki jebeni underground album iz Bocvane da ima istu cenu kao Agent Orange Quote
Angelystor Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Long-running German thrashers SODOM have set "Lords of Depravity - Part I" (view cover here) as the title of their new DVD, due on September 19 via SPV. The first of two double-DVD sets will contain "the SODOM history from 1982 to 1995 and the concerts from Sofia, With Full Force, Wacken, Bang Your Head and Rock Hard festivals," according to SODOM mainman Thomas "Angelripper" Such. "Total play time of the double DVD will be at least five hours . . Nothing that could be interesting for you SODOM fans should be withheld. Highlight of the entire DVD are interviews with all, still living ex musicians. It was a real challenge for me to organize that all!" The follow-up DVD, "Lords of Depravity - Part II", "will be published at the beginning of 2006 and contain the history from 1996 to 2005 when there was no more lineup changes," stated Such. "You can barely imagine what you'll get to see and hear, because in this period a camera was always at hand. This double DVD will also have a play time of more than five hours." http://sodomized.info/cdpics/tn_lords.jpg Bice dobro, jes. Quote
Гера Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 juce je ATP na svirci u SKC-u svirao AUSGEBOMBT, i bas mi je legao kako treba... to je prvi put da sam cuo da neko izvodi SODOM! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 pa nece neki jebeni underground album iz Bocvane da ima istu cenu kao Agent Orange Sine 20.evra si dao za disk?!?! Pa taj disk u nemackoj kosta 10.e max.... Mnogo! Sto se tice koncerta sodom-a ovde u kontaktu smo sa menadzmentom , kada bude turneja obecali su da ce poslati ponudu. Sve zavisi od toga kako prodje Destruction i Annihilator, ako to prodje dobro bice koncerata sa nase strane, ako puknemo.... Quote
WoI Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Sine 20.evra si dao za disk?!?! Pa taj disk u nemackoj kosta 10.e max.... Mnogo! Sto se tice koncerta sodom-a ovde u kontaktu smo sa menadzmentom , kada bude turneja obecali su da ce poslati ponudu. Sve zavisi od toga kako prodje Destruction i Annihilator, ako to prodje dobro bice koncerata sa nase strane, ako puknemo.... nisam bre dao al znam da toliko kosta. Stekam pare za neke druge stvari Nego evo ovo procitajte.Znaci jedva cekam... SODOM: 'Lords Of Depravity – Part I' DVD Due Next Month - Aug. 5, 2005 Long-running German thrashers SODOM have set "Lords of Depravity - Part I" (view cover here) as the title of their new DVD, due on September 19 via SPV. The first of two double-DVD sets will contain "the SODOM history from 1982 to 1995 and the concerts from Sofia, With Full Force, Wacken, Bang Your Head and Rock Hard festivals," according to SODOM mainman Thomas "Angelripper" Such. "Total play time of the double DVD will be at least five hours . . Nothing that could be interesting for you SODOM fans should be withheld. Highlight of the entire DVD are interviews with all, still living ex musicians. It was a real challenge for me to organize that all!" The follow-up DVD, "Lords of Depravity - Part II", "will be published at the beginning of 2006 and contain the history from 1996 to 2005 when there was no more lineup changes," stated Such. "You can barely imagine what you'll get to see and hear, because in this period a camera was always at hand. This double DVD will also have a play time of more than five hours." SODOM are scheduled to release their new studio album in January via SPV Records. A U.S. tour with FINNTROLL will kick off January 6 in Springfield, VA. Upcoming SODOM shows: "Lords of Depravity Tour 2005" with FATAL EMBRACE and VENDETTA: Sep. 14 - Adelsheim, GER @ Live Factory Sep. 15 - München, GER @ Backstage Sep. 16 - Hannover, GER @ Faust Sep. 17 - Flensburg, GER @ Roxy Sep. 30 - SWE + FIN "Metal Ferry" - 34.000 Tons Metal w/ FINNTROLL: Jan. 06 - Springfield, VA @ Jaxx Jan. 07 - Poughkeepsie, NY @ The Chance Jan. 08 - New York, NY @ BB King´s Jan. 09 - Montreal, QUE @ Medley Jan. 10 - Quebec City, QUE @ L'Imperial Jan. 11 - Toronto, ONT @ The Opera House Quote
WoI Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 jebem li ga pise 5 avgust. sacu pogledam na dc++ Quote
Angelystor Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 WArriore pogledaj proslu stranicu bem te Quote
Zagrivuk Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 E sad ide jos teze, KAKO DOCI DO TOGA. Quote
AngelRipper Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 prvi sodomov dvd izlazi 19. septembra i to je to... a evo nasao sam i neki neoficijelni turski sodom fan sajt evo linka: http://sodometal.t35.com/e/index_e.htm za novi album kazu da ce da bude najbolji u njihovoj karijeri ali to kaze svaki drugi bend koji izdaje nov materijal tako da nemojte da ste tolike paljevine... Quote
Angelystor Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Cover za DVD je mogao i biti bolji. Neki jungle war trip... Quote
Zagrivuk Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 prvi sodomov dvd izlazi 19. septembra i to je to... a evo nasao sam i neki neoficijelni turski sodom fan sajt evo linka: http://sodometal.t35.com/e/index_e.htm za novi album kazu da ce da bude najbolji u njihovoj karijeri ali to kaze svaki drugi bend koji izdaje nov materijal tako da nemojte da ste tolike paljevine... Pa naravno da ce to da kazu, svi to kazu @Vanish To Perfection, imas pravo cover bi bio mnogo bolji u nekoj ludoj war verziji. Quote
WoI Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 ono tipa vijetnamci beze kroz dzunglu, delovi tela lete na sve strane, a iznad prolecu oni helisi sa covera M-16 Quote
Recommended Posts