WoI Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Australija ima bolji thrash od amerike Od US cenim samo dva - Overkill i Agent Steel Quote
RNA Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Od US cenim samo dva - Overkill i Agent Steel У реду, изабрао си два одлична бенда, сли да цениш само та два... немаш појма, човече. Quote
Anоnymous Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Za Meggy ne postoji ni jedan drugi thrash bend osim Slayera.Svi su Slayer i Sodom je Slayer i Kreator je Slayer i svi cete postati crnci kao i ja Hmm to bih i ja trebao sa Carcass-om da pocnem da praktikujem... Quote
Kali Agna Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Sodom,Kreator,Tankard,Destruction,Assassin,Holy Moses... Za mene mnogo bolja E sad si me podsetio, moraces da mi narezes Holy Moses da vidim ja kako se snalaze zenske u thrash-u A inace, posto su mi ipak Kreator i Metallica dva najomiljenija thrash benda, neka bude onda nereseno, Nemacka - USA - 1:1 Quote
WoI Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 У реду, изабрао си два одлична бенда, сли да цениш само та два... немаш појма, човече. Pa brate od Amerikanaca znam samo 7-8 bendova tako da mi se ova dva najvise svidjaju Quote
Karlo SE Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Pa brate od Amerikanaca znam samo 7-8 bendova tako da mi se ova dva najvise svidjaju 1. Lepo ti kaze RNA. 2. Nisi slusao Atrophy, moje apsolutne favorite u proteklih 7-8 meseci, a da pominjem ostale sjajne americke thrash bendove nemam vremena. 3. Nemci su za mene svetska 1.b liga za razliku od Amera, ali samo za nijansicu. Quote
Pharmaceut Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Амeри имају кавалитетнију сцену али ипак ми је ''несвето тројство''(Destruction,Sodom,Kreator) не превазиђено! Quote
Pharmaceut Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Руска сцена је била јака у доба када је Корозија харала...алћ јбг. нису као Sodom i Destruction кородирали у металу...зато ова два бенда највише ценим...Long Live German Thrash Metal! Quote
WoI Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 А колико знаш од Немаца? znam podosta. taman kolko mi treba Quote
Гласник смрти Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Руска сцена је била јака у доба када је Корозија харала...алћ јбг. нису као Sodom i Destruction кородирали у металу...зато ова два бенда највише ценим...Long Live German Thrash Metal! Корозија је била хаос! Нису кородирали ал су зато , па кад опале неки спид , а после концерта или ! Е, то су били дани! Quote
Karlo SE Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Амeри имају кавалитетнију сцену али ипак ми је ''несвето тројство''(Destruction,Sodom,Kreator) не превазиђено! Jes vala "nesveto trojstvo"! Quote
Zagrivuk Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Vidi ovo Sodom - M16, i dalje przi fenomenalno, onaj njihov thrash, onaj njihov zvuk SUPER Slayer - God Hates Us All, totalno van konteksta onog dobrog starog slayera kog znam. Po meni Nemci cuvaju jaku thrash tradiciju. Quote
WoI Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Ma ne samo Slayer...Ima tu jos gomila drugih bendova koje su promenile zvuk Quote
Kali Agna Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Pfff, zar je uostalom bitno koja zemlja proizvodi bolji thrash? Meni su recimo Annihilator i Celtic Frost jako blizu vrha, a nisu ni Svabe ni Ameri! Quote
Angelystor Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Hobbs Angel of Death!!!!!!! Ma ode ova tema niz breg... Quote
Zagrivuk Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Vratimo se na sodom, jel neko uzeo onaj DVD sto im je izasao? Quote
Sandra Laureano Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Корозија је била хаос! Нису кородирали ал су зато , па кад опале неки спид , а после концерта или ! Е, то су били дани! Коррозия рулит!!!!!!!!!!!!! Quote
Џрк Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Pfff, zar je uostalom bitno koja zemlja proizvodi bolji thrash? Meni su recimo Annihilator i Celtic Frost jako blizu vrha, a nisu ni Svabe ni Ameri! ni anni ni frost nisu cisti thrash.'lator je vishe thrash heavy,dok je frost kao neka vrsta blacka,mislim zbog atmosfere...ma nije vazno.vazno je da sviraju dobru muziku Quote
Гера Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 annihilator je thrasheraja samo tako! Quote
Kali Agna Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 ni anni ni frost nisu cisti thrash.'lator je vishe thrash heavy,dok je frost kao neka vrsta blacka,mislim zbog atmosfere...ma nije vazno.vazno je da sviraju dobru muziku Ma, sve je to thrash u osnovi Celtic Frost sa onakvim vokalom i rifovima, bar sto se tice starijeg perioda, tesko da moze da prodje kao black... jebes atmosferu! A kod Annihilatora ima i heavy-ja, Endorame, ma... svacega! Quote
Zagrivuk Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 (edited) Ama ljudi tema je SODOM, ako mi RNA zatvori omiljenu temu sve cu da vas banujem. Vratimo se Sodomu, jer neko nabavio njihov DVD, ponovo pitam, ili jel bar gledao, da mi prenese utiske? Edited October 25, 2005 by Black_Totem213 Quote
Recommended Posts