Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nikada nije bilo vece odlaganje za neki Sodom album..do sada su izdavali albume sa max razmakom od godinu i po-dve! icon_da.gif Svak'chast im na tome...

Pa mozda zele da im album bude pravi boom pa zato odugovlace, mada s obzirom da do sada nista lose nisu snimili, ne verujem da ce ovaj da podbaci icon_wink.gif

Posted
a na temi prvi thrash bend ili kak vec glasas za gejtaliku icon_uhoh.gif

Smatram ipak da je Metallica imala najbolji PRVI ALBUM i za to sam glasala... u cemu je onda problem? I molim, bez vredjanja Metallice... icon_da.gif

Posted

Ne znam druze, ja se dvoumim izmedju stare Metallice i Kreatora icon_wink.gif

Ma to je vrlo subjektivno, ima bar jos 10 bendova koji su ozbiljni konkurenti icon_da.gif

Sodom je svakako jedan od njih...

Posted
Stvar ukusa meni N0.1 je SODOM icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Pozdravio te Warrior Of Ice icon_smile.gif

Ako ne racunam Metallicu u thrash, onda je meni Kreator prvi, Sodom drugi, a za trece mesto je vec zestoka konkurencija... icon_da.gif

Posted
Pozdravio te Warrior Of Ice icon_smile.gif

Ako ne racunam Metallicu u thrash, onda je meni Kreator prvi, Sodom drugi, a za trece mesto je vec zestoka konkurencija... icon_da.gif

Hm........... Mislim za drugi i treci bend mogao bi da nabrajam, a ne bi znao koga da stavim.

Posted (edited)

1.Sodom

2.Kreator

3.Overkill, Destruction,Tankard,Agent Steel - veoma zestoka i teska borba

icon_mrgreen.gif

Edited by Warrior Of Ice
Posted
3.Overkill, Destruction,Tankard,Agent Steel - veoma zestoka i teska borba

icon_mrgreen.gif

Ovde bih jos dodala Slayer, Exodus, Annihilator, Panteru... icon_mrgreen.gif ... a inace Agent Steel nisam imala priliku da cujem icon_sad.gif

Posted
Ovde bih jos dodala Slayer, Exodus, Annihilator, Panteru... icon_mrgreen.gif ... a inace Agent Steel nisam imala priliku da cujem icon_sad.gif

nisam neki preterani ljubitelj ta cetiri benda icon_mrgreen.gif

Nisi cual AS!

JERES!

Posted

Полако, приле, чему журба. Неће то издање нигде побећи, не брини. А и то мало времена брзо прође.