Jump to content

Recommended Posts

Posted
Полако, приле, чему журба. Неће то издање нигде побећи, не брини. А и то мало времена брзо прође.

we can not wait anymore!!!!! icon_mrgreen.gif

Posted
haha idemo sad ekskurziju

ako ne potrosim 100 jevreja na diskove i majice nisam nistao uradio icon_smile.gif

Mrsh dziberi jedni, vi sledece godine u Italiju a ja sam dozivela da vidim samo Grchku icon_smile.gificon_sad.gif

E da, imas u Olimpiji, za 7 EU stampaju majice... mozda i tu nadjes Sodom icon_rockdevil.gif

Guest 10 dinara
Posted

Pre neki dan sam citao intervju u starom terrorizer-u u kome Tom podrzava siptare i NATO agresiju na Srbiji i puke: pukeface.gif

Posted
Pre neki dan sam citao intervju u starom terrorizer-u u kome Tom podrzava siptare i NATO agresiju na Srbiji i puke: pukeface.gif

mamu mu jebem a ja jos trazio od njega intervju no.gif

Posted

Tom Angelripper icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

Daj skeniraj to posalji svega ti da vidim.

Posted
ja sam za to da ako ikad dodju u Srbiju, pustimo Toma da odsvira, pa da ga prebijemo posle koncerta icon_mrgreen.gif

Ako je to izjavio ne treba ni da dolazi. Ja jos uvek ne mogu da verujem, hocu dokaz

icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif

Posted

7.10. у СКЦ-у наступа TRIBUTE TO SODOM(и још по нешто,Destruction,Death,ali pssst icon_wink.gif ) .Свираћe још доста бендова тако да свирка почиње јако рано око 19!

'Ајмо SPEEDASHI icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted

Нажалост,изгледа да неће бити ништа од нашег наступа на тој свирци из разлога што не можемо наћи певача,тужно icon_sad.gif Ајде људи,помозите да нађемо неког ко би нам певао Sodom,Destruction,Venom,Exodus,хитно је!!!!!

Posted
Нажалост,изгледа да неће бити ништа од нашег наступа на тој свирци из разлога што не можемо наћи певача,тужно icon_sad.gif Ајде људи,помозите да нађемо неког ко би нам певао Sodom,Destruction,Venom,Exodus,хитно је!!!!!

Pitaj na pod-forumu "mesto za muzicare"