Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pre neki dan sam citao intervju u starom terrorizer-u u kome Tom podrzava siptare i NATO agresiju na Srbiji i puke: pukeface.gif

Pichka mu materina smrdljiva.Ne treba nam jebeni skot.

Posted

'Звинте, случајно знам о ком се интервјуу ради. Metal Maniacs из јануара 2000 са Type O Negative на насловној страни? Ево шта пише:

страна 12

I write about everything that moves me, everything I see on TV or read in the newspaper. And on Code Red there are a lot of lyrics about Kosovo.

Крај приче! Мислим, може се претпоставити шта је писао, с обзиром каоо су немачки медији извештавали, али то је све што је рекао.

• 2 weeks later...
Posted
Pichka mu materina smrdljiva.Ne treba nam jebeni skot.

to je bila i moja prva reakcija ...ali kontam ,ne bi srao sebi u usta i dosao na exit

Posted

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Za Meggy ne postoji ni jedan drugi thrash bend osim Slayera.Svi su Slayer i Sodom je Slayer i Kreator je Slayer i svi cete postati crnci kao i ja icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
'Звинте, случајно знам о ком се интервјуу ради. Metal Maniacs из јануара 2000 са Type O Negative на насловној страни? Ево шта пише:

страна 12

I write about everything that moves me, everything I see on TV or read in the newspaper. And on Code Red there are a lot of lyrics about Kosovo.

Крај приче! Мислим, може се претпоставити шта је писао, с обзиром каоо су немачки медији извештавали, али то је све што је рекао.

Ma da..

Sa takvim iskustvom i stazom u muzici Tom nije tolki moron da vređa u intervjuima neku naciju .Naročito ne tako da to utiče na njega i na grupu kasnije.

Posted

icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

Za Meggy ne postoji ni jedan drugi thrash bend osim Slayera.Svi su Slayer i Sodom je Slayer i Kreator je Slayer

ne budali....

Luda riba totalno

ne mozes zamisliti kolko....

ovo tema sodoma? prs prs prs ....i ja sam nekad zzZzZZZzlostavljao....gresi covek icon_redface.gif

Alo, riba slusa thrash i zasluzuje respect! pivopije.gif

cheerz!!!! icon_rockdevil.gif