kuruz Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Pre neki dan sam citao intervju u starom terrorizer-u u kome Tom podrzava siptare i NATO agresiju na Srbiji i puke: Pichka mu materina smrdljiva.Ne treba nam jebeni skot. Quote
Zagrivuk Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Pichka mu materina smrdljiva.Ne treba nam jebeni skot. Ma, dajte dokaze, broj casopisa skenirajte bilo sta pa cu onda da verujem Quote
RNA Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 'Звинте, случајно знам о ком се интервјуу ради. Metal Maniacs из јануара 2000 са Type O Negative на насловној страни? Ево шта пише: страна 12 I write about everything that moves me, everything I see on TV or read in the newspaper. And on Code Red there are a lot of lyrics about Kosovo. Крај приче! Мислим, може се претпоставити шта је писао, с обзиром каоо су немачки медији извештавали, али то је све што је рекао. Quote
Grobodan Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Citao i ja taj intervju,to je to i nista vise.Ko zna sta su novinari izmislili... Quote
Zagrivuk Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Uh pa oni i pisu combat pesme, nista strasno. Quote
Zagrivuk Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 ausgebombt, pa bombe na srbiju! Ta pesma je daleko pre bombardovanja Quote
MEGGY Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Pichka mu materina smrdljiva.Ne treba nam jebeni skot. to je bila i moja prva reakcija ...ali kontam ,ne bi srao sebi u usta i dosao na exit Quote
Pharmaceut Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 to je bila i moja prva reakcija ...ali kontam ,ne bi srao sebi u usta i dosao na exit Какав EXIT? Quote
WoI Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Za Meggy ne postoji ni jedan drugi thrash bend osim Slayera.Svi su Slayer i Sodom je Slayer i Kreator je Slayer i svi cete postati crnci kao i ja Quote
Zagrivuk Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 to je bila i moja prva reakcija ...ali kontam ,ne bi srao sebi u usta i dosao na exit Sodom nije bio na exitu Quote
dudi Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 'Звинте, случајно знам о ком се интервјуу ради. Metal Maniacs из јануара 2000 са Type O Negative на насловној страни? Ево шта пише: страна 12 I write about everything that moves me, everything I see on TV or read in the newspaper. And on Code Red there are a lot of lyrics about Kosovo. Крај приче! Мислим, може се претпоставити шта је писао, с обзиром каоо су немачки медији извештавали, али то је све што је рекао. Ma da.. Sa takvim iskustvom i stazom u muzici Tom nije tolki moron da vređa u intervjuima neku naciju .Naročito ne tako da to utiče na njega i na grupu kasnije. Quote
Kali Agna Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Luda riba totalno Alo, riba slusa thrash i zasluzuje respect! E sad jbg, desi se svakom da pogresi... Quote
Zagrivuk Posted October 15, 2005 Report Posted October 15, 2005 Evo pa sami uzmite da tumacite http://darklyrics.com/lyrics/sodom/codered.html#1 Quote
Гера Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Ta pesma je daleko pre bombardovanja pa znam! prvo su pevali ausgebombt, pa su "bacali" bombe na srbiju! Quote
scissors Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif Za Meggy ne postoji ni jedan drugi thrash bend osim Slayera.Svi su Slayer i Sodom je Slayer i Kreator je Slayer ne budali.... Luda riba totalno ne mozes zamisliti kolko.... ovo tema sodoma? prs prs prs ....i ja sam nekad zzZzZZZzlostavljao....gresi covek Alo, riba slusa thrash i zasluzuje respect! pivopije.gif cheerz!!!! Quote
Zagrivuk Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 pa znam! prvo su pevali ausgebombt, pa su "bacali" bombe na srbiju! Ah nije samo sodom, po toj logici bi trebalo da odbacimo sav zapadni metal Quote
WoI Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 tako je! azijski metal zakon! Nemacka zakon Quote
Гера Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 ma, salu na stranu, al' americki thrash je zakon! slayer, testament, metallica, pantera, megadeth, anthrax... sta ces vise? Quote
WoI Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Sodom,Kreator,Tankard,Destruction,Assassin,Holy Moses... Za mene mnogo bolja Quote
Angelystor Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Australija ima bolji thrash od amerike Quote
Recommended Posts