Џрк Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 annihilator je thrasheraja samo tako! da.ali imali su i par gay momenata u karijeri .ipak,stvari kao set the world on fire,alice in hell,demon dance,back to the pallace,...keva Quote
Џрк Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 (edited) Ma, sve je to thrash u osnovi Celtic Frost sa onakvim vokalom i rifovima, bar sto se tice starijeg perioda, tesko da moze da prodje kao black... po tom kriterijumu i venom je thrash ...ali dobro jebes atmosferu! ne mogu da verujem da je neki metalac to rekao,zasto bi inace slusala metal .slayer nije black,ali ima atmosferu hiljadu puta strasniju od mase blakk bendova.pa i 'talika...realno,prvi album,glas mu je nekontrolisan i puca ponekad,ali se meni mnogo vise svidja nego onaj ispolirani sa load i reload. A kod Annihilatora ima i heavy-ja, Endorame, ma... svacega! da,spicey metal Edited October 29, 2005 by Heavy jerk Quote
Џрк Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Ama ljudi tema je SODOM, ako mi RNA zatvori omiljenu temu sve cu da vas banujem. Vratimo se Sodomu, jer neko nabavio njihov DVD, ponovo pitam, ili jel bar gledao, da mi prenese utiske? u pravu si... ljudi,TEMA JE O SODOMU Quote
WoI Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Majke mi ajmo na Sodom. Nisam gledao DVD.Trazio svuda nigde nisam nasao Quote
Kali Agna Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 ne mogu da verujem da je neki metalac to rekao,zasto bi inace slusala metal .slayer nije black,ali ima atmosferu hiljadu puta strasniju od mase blakk bendova.pa i 'talika...realno,prvi album,glas mu je nekontrolisan i puca ponekad,ali se meni mnogo vise svidja nego onaj ispolirani sa load i reload. Pa sad si pokopao sebe ovom izjavom Kazem, jebes atmosferu jer necu iskljucivo po tom kriterijumu odrediti kom zanru bend pripada! Ja gledam pre svega rifove, nacin izvodjenja, tematiku, pa tek onda atmosferu, ali to ne znaci da nije bitna kada sagledavas bend u celini! I stvarno, ako neko nabavi taj DVD Sodom-a mogao bi da mi nareze! Quote
Kali Agna Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Da li neko ima mp3 kolekciju. Ja imam nekih 11-12 albuma, par EP-ova mi mozda fali. Sto pitas? Quote
WoI Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 vidim ja da ce ovde pasti neka nezakonita razmena nelegalnih kopija albuma Quote
Kali Agna Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 vidim ja da ce ovde pasti neka nezakonita razmena nelegalnih kopija albuma Pa treba mlade sto vise navikavati na thrash, s te strane piraterisanje ti je moralni cin! Jel zna neko nesto vise o novom albumu, osim kada izlazi? Quote
WoI Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 kolko ja znam, nikakvu novu informaciju o albumu nisu objavili Quote
Angelystor Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Nikad vecu pauzu nisu pravili jebote... Quote
Angelystor Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Tom cheka da izbije neki novi rat pa da dobije ideje..heh Quote
Гласник смрти Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 to samo znaci da ce album biti keva Пре ће бити да је Angelripper заузет са Ујка Томом, па је Содом ставио у други план. Quote
Pharmaceut Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Пре ће бити да је Angelripper заузет са Ујка Томом, па је Содом ставио у други план. Не зна човек где бије! Quote
Angelystor Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 a nadajmo se i novom Desperados radu ako nishta drugo! Quote
Гласник смрти Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Не зна човек где бије! Поготово кад попије... Quote
WoI Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Tom cheka da izbije neki novi rat pa da dobije ideje..heh Fazon da ratovi izbijaju u svetu kako bi Tom mogao da pise pesme. Tom Angelripper - Covek iz senke Quote
Џрк Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 (edited) Pa sad si pokopao sebe ovom izjavom tako ti je kad covek slusa thrash(uklj i venom i frost) jbg Edited November 8, 2005 by Heavy jerk Quote
Џрк Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 despearados isto keva.posebno ona pesma gde se spominje train,tj voz ,imam album Quote
Angelystor Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Jumpin' Down The Running Train! The Ballad Of Jessy James! yahu! Quote
Kali Agna Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 tako ti je kad covek slusa thrash(uklj i venom i frost) jbg Znam, zato ti je i oprosteno KEEP FIGHTING FOR THRASH! Quote
Џрк Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Jumpin' Down The Running Train! The Ballad Of Jessy James! yahu! da,majke mi covek ne bi poverovao,odlicno je skinuo taj stil mada opet zvci pomalo thrashy.kad cujem train dodje mi da Quote
Џрк Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Znam, zato ti je i oprosteno KEEP FIGHTING FOR THRASH! "sorry padre for i have sinned" - keep fighting for metal,opet brkas pojmove Quote
Kali Agna Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 - keep fighting for metal,opet brkas pojmove A ne, treba se boriti samo za ono sto je najbolje u metalu, znaci old thrash & heavy! Quote
Recommended Posts