RNA Posted October 4, 2002 Report Posted October 4, 2002 Skidam kapu za izneti stav, mada mi je neprijatno da izdvajam bilo koji album jer ih ima još puno dobrih. Meni se sviđaju i mnogi albumi posle: i "Better Off Dead", i "Tapping The Vain", i "'Til Death Do Us Unite", i zadnja dva. Istina, ne uživam u njima koliko u "Persecution Mania" ili "Agent Orange", ali su dobri. Quote
хипербилирубинонемија Posted November 22, 2002 Report Posted November 22, 2002 lepe obrade oni rade npr.surfin`bird(ramones)i recimo iron fist(motorhead) ali do sad najbolja stvar mi je(uprkos mishljenjima mnogih) napalm in the morning sa M-16! Quote
RNA Posted November 22, 2002 Report Posted November 22, 2002 Kad pomenu obrade, šta kažeš na "Turn Your Head Around" od Tank? Quote
StormRider Posted November 22, 2002 Report Posted November 22, 2002 [/size] SODOM je odlican bend!!! Agent Orange je pravo remek djelo. Agent Orange,a fire that doesn't burn!!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 22, 2002 Report Posted November 22, 2002 Jedni od najboljih thrash grupa sa Kreatorom,DEstruction... Nema sta German Thrash ;Till Death. Omiljeni albumi: In The Sign Of Evil jes da ima 5pesme ali se nezna koja je bolja Agent Orange M-16 ixdvoji bih Napalm In The Morning pesmicu Obsessed By Cruelty Persecution Mania Mortal Way of Life i ostali mrzi me da pisem Tapping The VAin da zamalo da ga zaboravim. Quote
Aleara Posted February 15, 2003 Report Posted February 15, 2003 Heh, sad sam provalila da nisam skoro nista pisala o Sodomu, a oni su mi omiljeni thrash bend. Najbolji albumi su mi Better off dead i Agent Orange, pored M-16. Naravno, volim i ona najstarija izdanja, kao sto su In the sign of evil (remek-delo) i Obsessed by cruelty. Ne volim to sto su ih obradili Cradle of filth :roll: Inace, od svih thrash bendova koje sam cula, Sodom po meni imaju najbolje odradjene bubnjeve. Posebno na Better off dead, pesma Capture the flag (koja otkida). Inace ta pesma me malo podseca na Carcass. Dopada mi se i sto ubacuju neke opustenije pesme, tipa Turn your head around. Quote
RNA Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 Pa, nisam ja džabe stavio Wutchhuntera kao jednog od najboljih bubnjara na datu temu. Jel' slušao neko Sodom tribute koji je išao kao bonus CD na "Code Red" albumu? Ne znam ko je sve učestvovao, ali znam da su sigurno bili Dark Funeral koji su uradili "Remember The Fallen", a kasnije je stavili na svoj MCD "Teach Children To Worship Satan". Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 Pa spadaju u 4 najboljih thrashera svih vremena Slayer,Sodom,Kreator,Testament Quote
Slaughterer Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 It's time to die Death stands behind the door Satan sends his warriors Demons break out of Hell Meni je "In The Sign Of Evil" neverovatno dobar album. Mada,prva dva su malo bolesniji od ostalih "Persecution Mania" mi je cak malo i bolji od "Agent Orange" albuma Ma nemam pojma.....svi albumi su do jaja na svoj nacin, ali evo izdvajam ova tri kao najbolja Ladno sam kod skc-a nasao original kasetu "Marooned Live"...nisam ni znao da toga ima tamo, za samo 200 kinti .....prva pesma naravno "Outbreak Of Evil" Quote
Aleara Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 In the sign of evil stvarno rastura a: ! Da, zaboravila sam da spomenem Tapping the vein, takodje jedan strava album, i neverovatne pesme Deadline i One step over the line (jedna od mojih omiljenih pesama). Na albumu Obsessed by cruelty imam pesmu After The Deluge, a nemam Volcanic Slut :? Zan li neko o cemu se ovde radi :? A nisam imala pojma to za bonus cd, nabavicu track list, pa cu da ga kupim ako bude bilo zanimljivih bendova. Iskreno, ne verujem da neko moze uspesno da obradi Sodom :roll:. Posebno Dark Funeral. Quote
RNA Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 Taj bonus disk je urađen kao besplatan dodatak na originalu "Code Red" albuma, ali su ga naši, ko god da je nabavio taj album, naplaćivali kao dupli disk. Nešto slično su Destruction uradili na "All hell Breaks Loose", samo što su oni tu kao bonus stavili svoj demo iz 1984. "Bestial Invasion Of Hell". Quote
Pagan Saviour Posted April 15, 2003 Report Posted April 15, 2003 FUCK THE POLICE RULES!!!!!!!!!!!! Quote
Frankenchrist Posted June 15, 2003 Report Posted June 15, 2003 Jel zna neko nesto o Tomovom drugom bendu, koji se zove po njemu(Tom Angelripper, jelte )?? Quote
RNA Posted June 16, 2003 Report Posted June 16, 2003 Na prva dva albnuma se predstavljao kao Tom Angelripper, posle samo kao Onkel Tom. Koliko ja znam, jer nisam ništa od toga čuo, sve pesme su parodija na nemačku folk muziku, a ima i dečjih pesmica (bar tekstualno) i sve je na nemačkom. Pre dve godine je nastupio na Wackenu sa tim repertoarom. Quote
TROOPS OF DOOM Posted June 19, 2003 Report Posted June 19, 2003 Nemogu da verujem da nijednom nisu zadrzali istu ekipu dva uzastopna albuma...t.j. svaki novi album bar jedan clan je drugaciji :? :? Quote
RNA Posted June 19, 2003 Report Posted June 19, 2003 Ko te je to slagao? Zadnja tri albuma su radili u identičnoj postavi ("'Til Death Do Us Unite", "Code Red" i "M-16"), a i "Persecution Mania" i "Agent Orange" je radila ista postava. Često su se menjali, ali ne toliko često. Quote
TROOPS OF DOOM Posted June 19, 2003 Report Posted June 19, 2003 Dobro...malo dramaturgije nikome ne smeta :oops: :oops: Quote
kasapin Posted June 20, 2003 Report Posted June 20, 2003 imam samo jedan njihov album M-16 (i nije nesto) Quote
RNA Posted June 20, 2003 Report Posted June 20, 2003 Prile, počeo si da slušaš Sodom sa pogrešnog kraja. Njihovu karijeru treba pratit od početka, ne od kraja. Quote
solicitor Posted June 21, 2003 Report Posted June 21, 2003 Mozda sam vec postovao na ovoj temi, al ajde da se ponovim, nisam odavno... Definitivno ih treba slusati od pocetka In The Sign Of Evil, Obsessed By Cruelty i singlovi izdavani u to vreme su malo mracniji ali su jako dobri. Narocito su bubnjevi uradjeni u totalno ludackom fazonu...u to vreme mi je Witchhunter bio najomiljeniji bubnjar. Persecution Mania , a narocito Agent Orange spadaju u sam vrh speed/thrash muzike. To su remek dela koja se vise nikad nece ponoviti. Better off Dead je za mene bio znatno slabiji, a sve ostalo sam preslusao po jedanput i nemam ni zelju za vise... Quote
RNA Posted June 22, 2003 Report Posted June 22, 2003 Ajde i ja da se ponovim, ali moram da rečem da je "Agent Orange" bio prvi thrash metal album ikada da je ušao na zvanične top liste, naravno u Nemačkoj! Quote
solicitor Posted June 26, 2003 Report Posted June 26, 2003 Svabe vole svoju decu...kao sto je Tankard doziveo tiraze samo u Svabiji i Srbiji......volim Svabe vise nego Srbe...ipak je nemacka medicina najbolja na svetu Quote
RNA Posted June 26, 2003 Report Posted June 26, 2003 Ja, kao što su Tygers Of Pan Tang i The Cult svoju najveću popularnost doživeli u tadašnjoj Jugoslaviji. Quote
kasapin Posted July 1, 2003 Report Posted July 1, 2003 Prile, počeo si da slušaš Sodom sa pogrešnog kraja. Njihovu karijeru treba pratit od početka, ne od kraja. jebiga, potrudicu se da to ispravim a: Quote
Recommended Posts